هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حدس بزنید کدوم کنکوری اینجا ساعت 10 از خواب بیدار شده؟
همونی که قراره تا ده شب بدون نگاه به گوشی و استراحت اضافه بخونه تا جبران کنه
کمتر از نصف روز رو از دست دادی
بقیش هست -
خواب نبودم ولی از خبرای اینا سردرد گرفتم تا الان هیچی نخوندم.
-
حالا حدس بزن کائنات با کدوم کنکوری شوخی داره؟
-
-
0-0ftm
اوهوممم آره..
تا اینجا رو خوندم اومدم جلو تا آخر شب سعی می کنم تموم کنم برنامه رو
الانم خسته شدم اومدم یه دور بزنم برم:)))) -
0-0ftm
اوهوممم آره..
تا اینجا رو خوندم اومدم جلو تا آخر شب سعی می کنم تموم کنم برنامه رو
الانم خسته شدم اومدم یه دور بزنم برم:))))عالی
-
بعضی وقتا که انگار از خودم دست میکشم، دوست دارم از بقیه بپرسم چی از من میدونین... چی از من توی ذهنتون مونده...
انگار که اون جزئیات کوچیک کوچیکی که توی ذهن بقیه ازم هست، بهم یادآوری میکنه کیام...S.daniyal hosseiny
خبببب بذار من بگم...
سید دانیال حسینی از نظر من؟
با شناختی که دارم فکر کنم بتونم بگم آدم "به فکر"یه... کسی که به فکر اطرافیانش هست، حواسش بهشون هست و تا جایی که می تونه مراقبشونه.اینطور به نظر می رسه یعنیآدم دلسوز و خیر خواهیه! یه مدت خیلی حرص می خورد مخصوصا از دست ما که نمی دونم الان کمتر شده یا فقط کمتر باهامون به اشتراک می ذاره ولی چیزی که اونموقع دیدم و فهمیدم این بود که خیلی از این حرص خوردنا هم حتی بر می گشت به همون خیرخواهی و دلسوزیش و یه جورایی برای بهتر شدن طرف مقابلش بود.
البته که اینا برداشت منه:)!
دیگه... اهل نوشتن و خوندنه، این نوشتن جزوی از زندگیشه و یه تیکه از شخصیتش هم شده پس اونقدری به نظر تو زندگیش مهم و تاثیر گذاره که بتونه به عنوان یه ویژگی مهم ازش تو ذهنمون بنشینه.
آدمیه که فکر کردن بلده و منطقیه.دانیال حسینی برای من فصل پاییزه و رنگی که ازش تو ذهن من هست رنگ نارنجیه
وایب آهنگی رو اگه قرار باشه بده یا من رو یاد آهنگی بندازه اون The Way It Used To Beئه.
می خواستم یه عکس بذارم که بگم وایب این عکس مثل دانیال حسینیه ولی الان دقیق چیزی به ذهنم نمی رسه... شاید یه درخت نارنگی، شاید چندتا کتاب با جلد نارنجی و یه فنجون سفید لته کنارش یا شایدم عکس یه ملوان! -
ولی نبود یازدهم سقف تراز رو دوباره بشدت پایین میاره همون آش و همون کاسه ی ۴۰۳ تکرار میشه درسته راحتره نبودش برای ما ولی نتیجه مهم تره بنظرم باشدش بهتر میشه تفکیک کرد ... هرچی نباشه پشت کنکوریا دوازدهم رو این دو سه سالی که فقط دوازدهم بوده جویده ان و رقابت بشدت سخت میشه اگه بمونه .. تعدادشونم کم نیست
صرفا نظرمو گفتم بحث کردن ما راجب این چیزا نتیجه ای نداره کاره ای نیستیم ولی خب ... -
بچه ها
کل یازدهم نهایی برای پشت کنکوریا حذف شده؟؟؟؟ -
زندگی چرا انقدر جدیه
#تودلی -
Anzw 18
بوس
ولی من از این حس بدم نمیاد چون باعث میشه رشد کنم تغییر کنم ...