هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یعنی اگه بدونین
فقط اگه بدونین سنی ها چقدر واقعی مسلموننپ.ن: توهینی به شیعه ها نبودا.. از لحاظ این گفتم اگه درصد بگیریم ک چند درصد شیعیان و اهل سنت مسلمون واقعین، برای سنی ها با اختلاف بیشتره
Michael Vey
فدات عشقی
منم دوست دارم -
سلااااااااااام سلاااااااااااام
من که عددی نیستم
ولی به عنوان کسی که دوسال کنکور رو تجربه کرده و کسی که خیلی دوست داره موفقیتتون رو ببینه و باشماها از شدت شوق گریه کنه....امروز در حالی که برای تو روز مهمی هست، برای خیلی از افراد روز عادی و یکی از روزهای معمولی است. صبح زودتر مثلا ساعت ۶ بیدار باش، آماده شو و یک لباس راحت ترجیحا لباس فرم مدرسه ات را بپوش. اگر دختر هستی، ترجیحا مقنعه بپوش چون وصل کردن کارت به مقنعه راحت تر است.
صبحانه ای معمولی داشته باش. سعی کن سنگین نباشد.
وسایلت را آماده کن، سعی کن چند نفس عمیق بکشی و در برابر استرس زیاد، از خودت محافظت کنی. حسرت روزهای گذشته که شاید تلاش نکرده باشی یا کمتر تلاش کرده باشی را نخور. به خودت قول بده با در نظر گرفتن شرایط، عملکرد واقعی ات را سر جلسه کنکور داشته باشی.
به حوزه که برسی؛ افراد زیادی را می بینی. نگران نباش. خیلی از این ها داوطلب رشته دیگری هستند، بسیاری نیز هدف زندگی شان را در کنکور تعریف نکرده اند، خیلی ها هم برای کنکور فعلا آماده نیستند و ... .
داخل سالن که شدی، از یک نفر مسئول یا مراقب کمک بگیر که صندلی ات را پیدا کنی.
تا شروع کنکور یک فاصله زمانی نه چندان کوتاهی هست. اگر نیاز داری کاری انجام بدهی، سرویس بهداشتی، یا هرچیز دیگر انجامش بده.
سوالات که منتشر شوند احتمالا استرس زیادی را تجربه خواهی کرد. نگران نباش. این استرس کمی بعد از شروع به حل سوالات، کمتر می شود. به شرط اینکه با تمرکز، تمام حواست را به حل سوال بدهی. قبل از شروع به حل سوالات نیز پاسخنامه ات را با دفترچه و مشخصات خودت تطبیق بده.
لطفا زمانت را مدیریت کن. برای حل سوال صبر نکن. به هرچیزی که بلدی، باید پاسخ داده شود و حتی اگر ده سوال هم بلد نبودی، سریع بگذر. سوالات سخت، معمولا برای اکثریت سخت هستند.
با گذشت زمان شاید متوجه شوی که افراد زیادی در حال ترک جلسه هستند. نگران نباش و حواست را روی کار خودت بگذار.
زمانی که مراقبین اعلام کردند که قرار است شناسنامه و مشخصلات را بررسی کنند، از همان لحظه آماده این فرایند باش تا زمان زیادی صرف این کار نکنی.
بعد از تمام شدن کنکور، لطفا برای سالم ماندن روحیه ات و نباختن خودت، پاسخ های احتمالی که افراد به سوالات کنکور میدهند را بررسی نکن. لطفا جواب سوالات را با دوستانت بررسی نکن. لطفا پاسخی که سنجش در سایت بارگذاری میکند را هم دانلود نکن که این کار جز دو برابر کردن استرست اثر دیگری ندارد.
حالا وقت این هست که مدتی استراحت کنی. در این مدت استرس و کلافگی زیادی تجربه میکنی چون منتظر نتیجه هستی. اما باز هم تلاش کن اوضاع را کنترل کنی. درباره رشته یا رشته های مد نظرت، دانشگاه یا دانشگاه های مطلوبت، توانایی های خودت مثل اینکه واقعا این قابلیت را داری که در شهر دیگری زندگی کنی؟ قابلیت زندگی با فلان نوع آب و هوا را داری؟ زندگی در خوابگاه برای آدمی با شخصیت تو مناسب هست؟ فلان رشته با شخصیت و علایقت همخوانی دارد؟ و ... فکر کن.
در آخر تو حق داری که بابت کنکور و نتیجه آن استرس داشته باشی اما مهم است بدانی تا زمانی که نتیجه ای را دریافت نکرده ای، به خصوص قبل از کنکور، آنقدر مضطرب نشوی که این نگرانی عملکردت را تحت تاثیر قرار دهد. فرصت بده. اگر نتیجه ای را که باب میلت نبود دریافت کردی، آن وقت به اینکه چکار باید انجام بدهی هم فکر می کنی اما الان صرفا به بهترین عملکرد خودت در جلسه کنکور فکر کن. امیدوارم همه شما، بهترین نتیجه را که درخور تلاشتان بوده دریافت کنید.
باحترام دوست دار شما سارا
هویججج
(((((((((((((((((:
عالی بود دخترر
از هر انگشتت ی هنر میباره
این از خانوم دکتریت
این از دوبله
این از نویسندگیت
..
همه چیز عالی بود بجز اون تیکه ک گفتی بررسی نکنیم بعد از ازمون .میمریم از استرس اگ نکنیم -
@د-ژ-م اصلا این حرفو نزن منم اون موقع که پشت کنکور بودم میگفتم هر چی شد برم فقط توی این حال نباشم توی این فضا نباشم فکر میکردم دانشگاه برم همه چیش از کنکور و فضاش بهتره ولی واقعیتش اینجوری نیست دلت واسه همین روزا به خدا تنگ میشه بزار رشته مورد علاقه ت رو بری چون بری و اونی نباشه که میخوای هی حسرت الانو میخوری متنفر میشی از رشته و دانشگاهت درسشم به زور میخونی چیزایی که من الان دارم تجربه میکنم و صد هزار بار پشیمونم دنبال یه فرصتم بشینم واسه کنکور دوباره بخونم حسرت خیلی سخته خیلیییییی منم اون موقع ها از این حرفا بهم میزدن و گوش ندادم من کردم تو نکن
از فرصت الانت نهایت استفاده رو بکن شد خداروشکر نشد سال بعد ولی کاری کن حتما بشه حسرت نشینه تو دلت درست نمیشه دیگه برگشتن به عقب خیلی سختهyasaman yazdani
سلام عزیز جان
احتمالن اگاه از شرایط نیستی
من 4ساله پشتم و هر چیزی ک بگیو تجربه کردم
برای همین میگم امسال رفتنم حتمیه حالا با هر رشته ی
دلیلشم مشخصه دیگه نمیخام این 4 تبدیل به 5 بشه
ولی ممنونم بابت زحمتت -
officer k در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اصن سالمندان که شروع میشه
با برونر ها میتونی گریه کنی
ولی انصافا کم کم بخونی میشه فهمید خوب امتحان داد
(امتحان دادم خبر میدمبنده دهنم سرویس شده با سالمند 1 ://////
وایییی برونر و سودارث
یه سوال شما نمیخواین ارشد بدین؟Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
officer k در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اصن سالمندان که شروع میشه
با برونر ها میتونی گریه کنی
ولی انصافا کم کم بخونی میشه فهمید خوب امتحان داد
(امتحان دادم خبر میدمبنده دهنم سرویس شده با سالمند 1 ://////
به خدا
وایییی برونر و سودارث
هاه
🤌
یه سوال شما نمیخواین ارشد بدین؟
چرا. میخوام بدم
البته که فعلا باید تلاش کرد از ترم ۴ کم کم برنامه ریخت واسه خوندن واسه ارشد=) که خب اصن نمیدونم چجور قراره انجام بشه
ولی NICU احتمالا ارزششو داشته باشه=)
البته اول طرح رو میرم بعد ارشد
بعضی گرایشا چون ممیشه بدون گذروندن طرح اول ارشد بخونه آدمنمیدونم دقیق
-
https://forum.alaatv.com/post/2625629
من هرررربار اینو میبینم
فقط یک ساعت میخندم
خییییلی خوب بود لعنتیGharibe Gomnam
خدا خیرم بده پس -
خوبم خداروشکر
عالی
تو چطوری نقاش؟
منم عالیم :))
نقاش که نیستم. ولی یاد دورانی که نقاشی می کردم بخیر. الان دیگه موقعیتش نیست :_)
اوضاع خوبه؟ تهران چه خبر؟Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خوبم خداروشکر
عالی
️
تو چطوری نقاش؟
منم عالیم :))
نقاش که نیستم. ولی یاد دورانی که نقاشی می کردم بخیر. الان دیگه موقعیتش نیست :_)از تو چه پنهون
منم آخرین بار یادم نمیاد کِی بود=)اوضاع خوبه؟ تهران چه خبر؟
سلامتی...
طوفانه ولی بارون به زور میاد
-
https://forum.alaatv.com/post/2990900
اقا من فقط یه اعتراف میکنم
بزرگترین تاثیر دانشگاه این بود که غلط پولوت نمینویسی
به جان خودم یه زمانی بود تو تایپ میکردی من سی ثانیه باید میفهمیدم چی نوشتیGharibe Gomnam
عجب اره بهتر شده انگار
بازم متن ها خیلی طولانی غلط می نویسم
ولی انگار کمتر شده.️
️
️
-
شعور آدما رو تو رفتارشون با غریبه ها میشه فهمید
وگرنه اکثرا جلو آشناها خوش اخلاق و با شعورن -
-
شب بخیر تودلی
۱:۲۰ -
شب بخیر تودلی