هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
شایدم
تهش
بگیم
میارزید
به
این
همه
صبر. -
بعضی وقتها لازمه دلت بشکنه، بهت بر بخوره، ناراحت بشی، گریه کنی، بعضی وقتها از دست دادن بهترین تجربهاس، هیچ آدمی تو شادی موفق نشده، این غم و سختیه که آدم رو هدایت میکنه به سمت هدفهاش پس از رفتنها، سختیها، نشدنها، نرسیدنها نترس.
-
قبلا میکردم از این کارا.
ولی خب آدم بزرگتر که میشه، کمکم دیگه انجام یه کارایی، «لوس بودن» تلقی میشه.S.daniyal hosseiny
چه جالب که امروز دلم میخواست از بقیه بپرسم توی من چی می بینین؟ کدوم ویژگی ؟ کدوم کار ؟
ولی گفتم زشته بس کن پرسیدن این سوال رو :> -
ما دوست پیدا نمیکنیم....
همینطوری زندگیمونو میکنیم یه دفعه میبینیم اونی که شاید سلامشم نمیکردیم الان هر روز باهامونه...(اشتراکات)
mr.vinyzo
خب این برا پسرا جوابه -
پسرا بی ریا ترن
آزاد ترن -
همممم نمیدونم کلی تفاوت هست
-
واقعا دیگ حرفی ندارم اینقد که اینا بی کفایتن
-
خب من نمیخواستم فردا تعطیل بشه
.
-
mr.vinyzo
من با همه دوستم
حتی بیرون رفتیم باهم
ویدیومسیج تلگرام به مقدار زیاد
ولی خببببب اون صمیمی که مد نظرم هست ....ناچ -
دلم براش میسوزه واقعاااا...
-
mr.vinyzo
من با همه دوستم
حتی بیرون رفتیم باهم
ویدیومسیج تلگرام به مقدار زیاد
ولی خببببب اون صمیمی که مد نظرم هست ....ناچهویججج
طول میکشه
خودش به وقتش میاد
یعنی یهویی نگاه میکنید میبینید درست شده -
#توئیت | خبر خوش:
در جلسه دیروز، عطف به ما سبق نشدن برای پایه یازدهم نیز به تصویب رسیدپیرو صحبت تلفنی الان اینجانب با دکتر کاظمی وزیر محترم آموزش و پرورش، به طور #رسمی اعلام فرمودند: غیر از ارائه فرصت ترمیم مجدد، کاهش نصف دروس پایه یازدهم؛ #عطف_به_ما_سبق_نشدن برای پایه #یازدهم نیز به تصویب جلسه دیروز شورای عالی آموزش و پرورش رسید.
الحمدالله پیگیریها و تذکرات به وزیر محترم کارساز بود و اتفاقات مثبت خوبی برای داوطلبان کنکوری رقم خورد. از جسارت وزیر محترم آموزش و پرورش و اثرگذاری ایشان #تشکر میکنم. امیدوارم شورای عالی انقلاب فرهنگی #همراهی کند!
(لازم به ذکر است دکتر عظیمیراد در نطق خود مورخ ۲۸ بهمن این موضوع را به وزیر محترم آموزش و پرورش تذکر داده بودند)
پایگاه رسمی اطلاعرسانی احسان عظیمیراد
-
#توئیت | خبر خوش:
در جلسه دیروز، عطف به ما سبق نشدن برای پایه یازدهم نیز به تصویب رسیدپیرو صحبت تلفنی الان اینجانب با دکتر کاظمی وزیر محترم آموزش و پرورش، به طور #رسمی اعلام فرمودند: غیر از ارائه فرصت ترمیم مجدد، کاهش نصف دروس پایه یازدهم؛ #عطف_به_ما_سبق_نشدن برای پایه #یازدهم نیز به تصویب جلسه دیروز شورای عالی آموزش و پرورش رسید.
الحمدالله پیگیریها و تذکرات به وزیر محترم کارساز بود و اتفاقات مثبت خوبی برای داوطلبان کنکوری رقم خورد. از جسارت وزیر محترم آموزش و پرورش و اثرگذاری ایشان #تشکر میکنم. امیدوارم شورای عالی انقلاب فرهنگی #همراهی کند!
(لازم به ذکر است دکتر عظیمیراد در نطق خود مورخ ۲۸ بهمن این موضوع را به وزیر محترم آموزش و پرورش تذکر داده بودند)
-
#توئیت | خبر خوش: