هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
مبادا که من مجبور باشم بین دو تا چیز تصمیم بگیرم اون وقته که راحت ترین انتخاب، کوبیدن سرم به دیواره
یه تصمیم ساده نمیتونم برای خودم بگیرم ولی اگه دوستم راجع به پیچیدهترین مسئلهی زندگیش بخواد تصمیم بگیره، به سرعت سونیک به نتیجه میرسم و کمکش میکنم
-
غم مخور ای دل که باز ایام شادی هم رسد
هر کجا دردی است آن را عاقبت مرهم رسد.. -
بابام گیر داده ساعت 8 بیدارت میکنم
-
مرد ولم کن
-
انقدر روتین خوابم رو درست نکردم پدر و مادرم دست به کار شدن
-
غم مخور ای دل که باز ایام شادی هم رسد
هر کجا دردی است آن را عاقبت مرهم رسد..@خسته
دلم برات تنگ شده بود
کم میای خوشگله -
پرنیاااااااا
منم بالاخره فردا میرم رانندگی یادش میگیرم
ذوقققققق
Michael Vey -
من تو شهر خودمون یه مشاور که سرشم خیلی شلوغه بصورت پکیج (کلاس آموزشی، مشاوره، آزمون) دانش آموز میگیره
کارای پشتیبانی مثل چک کردن گزارش کار و طرح سوال آزمون پشتیبان میخواست بهم پیشنهاد داد وقت نداشت گفت بعدا برات توضیح میدم.
احتمالا میرم، مورد اعتمادمه
مصحح ماز پیام دادم گفت فعلا نمیخواییم. -
Sharllot در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Saghia ساقی کوثرتون چطوری موهاشو اونقدر خوشگل و مرتب فر کرده بود؟
خیلی خوب بودعههه؟
باااشهچییی
؟چیشده
Sharllot در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Saghia ساقی کوثرتون چطوری موهاشو اونقدر خوشگل و مرتب فر کرده بود؟
خیلی خوب بودعههه؟
باااشهچییی
؟چیشده
ما چرا ندیدیمش؟
️
-
من تو شهر خودمون یه مشاور که سرشم خیلی شلوغه بصورت پکیج (کلاس آموزشی، مشاوره، آزمون) دانش آموز میگیره
کارای پشتیبانی مثل چک کردن گزارش کار و طرح سوال آزمون پشتیبان میخواست بهم پیشنهاد داد وقت نداشت گفت بعدا برات توضیح میدم.
احتمالا میرم، مورد اعتمادمه
مصحح ماز پیام دادم گفت فعلا نمیخواییم.Kosar.ab عالیه منم احتمالا بعد کنکور قلمچی مشاوره بگیرم چندتا هم دوست و رفیق دارم اونجا ببینم چی میکنم نمیدونم درآمدش چطوره یا میارزه یا نه ... پشتیبانی ایناهم هست ولی بعید میدونم پشتیبانی بدرد بخوره ...
-
ولی بدترین حس دنیا خراب شدن تصویر ادمیه که دوستش داشتی
یا وقتی میبینی اونی که همیشه باهاش اروم میشدی و قبولش داشتی پشت سرت بدتو گفته
یا اگ بقیه بدتو گفتن ازت دفاع نکرده
هیچوقت ادم سابق نمیشی…. -
Kosar.ab عالیه منم احتمالا بعد کنکور قلمچی مشاوره بگیرم چندتا هم دوست و رفیق دارم اونجا ببینم چی میکنم نمیدونم درآمدش چطوره یا میارزه یا نه ... پشتیبانی ایناهم هست ولی بعید میدونم پشتیبانی بدرد بخوره ...
مشاوره عادی رو که قطعا انجام میدم بعد کنکور قراره آقا حمید چندتا منبع بهم معرفی کنه بخونم ریزه کاریاشو یاد بگیرم 🥲
-
با هیچ جمعی احساس راحتی نمیکنم و انگار هیچ بحثی به من مربوط نیست.
-
Kosar.ab عالیه منم احتمالا بعد کنکور قلمچی مشاوره بگیرم چندتا هم دوست و رفیق دارم اونجا ببینم چی میکنم نمیدونم درآمدش چطوره یا میارزه یا نه ... پشتیبانی ایناهم هست ولی بعید میدونم پشتیبانی بدرد بخوره ...
-
_ Reza _ پشتیبانی خوب نیست. بنظرم مشاوره آنلاین موسسات دیگه هم خوبه
ببین درامدا چطوره. منم زیاد اطلاعات ندارم🥲