هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Maaah
اختیار دارید سرکار عِلیّه
نه فکر کردم اون پیامتون درباره بحث آکادمیک، درباره پیام منهReza-H نه کلی گفتم، بحث دربارهی این مسائل جالبه برام
-
کاش نزدیک بودین یکم زرد آلو میبردین واس خودتون
-
اصلا اینکه آدم خوب می نویسه یا نه، خوب عکس می گیره یا نه، و کلا اینکه چه قدر یه کار رو حرفه انجام می ده اونقدری به نظر من مهم نیست که جسارت به اشتراک گذاشتن مهمه...
شاید چون چیزیه که من توش مشکل دارم اینجوری فکر می کنم!
ولی به هر حال برام مهمه و فکر می کنم باید بعد کنکور بیشتر رو این چیزای حتی کوچیک کار کنم که یه بخشی از اون مزخرفی که نمی دونم اسمش خجالته یا چی هم بره کنار.
واقعا مهم نیست چه قدر خوب یا چه قدر داغون عکس می گیرم و واقعا هم نباید این فکر برام مهم باشه که آیا بقیه تاییدش می کنن یا ازش کلی ایراد می گیرن... باید سعی کنم به اشتراک بذارمشون تا اون سد "خجالت" رو برا خودم بشکنم! -
حتی مسئله من تا حدیه که متوجه شدم نقاشی نمی کشم چون فکر می کنم بلد نیستم خوب نقاشی کنم
نمی نویسم چون با خودم فکر می کنم نوشتن بلد نیستم...
لعنتی آخه به جهنم که قراره خراب کنی... اون مداد رو بگیر دستت و فقط سعی کن حتی یه پروانه ساده بکشی
اصلا برا خودتا... کس دیگه ام قرار نیست ببینه
#تودلی -
خداایااا من خودم خودم رو سکته می دم آخرش
عموم گفت فلان مشتریم فارسی بلد نیست بیا تو باهاش صحبت کن ببینیم به جایی می رسه یا نه
و من فقط از ترس اینکه "خراب نکنم" یا اگه خراب کردم چه واکنشی نشون می دن، طفره رفتم و بهانه آوردم که نه من نمی تونم صحبت کنم و زبانم اونقدر خوب نیست و این چرت و پرتا!
خبببب به جهنمممممممممممم
به جهنممممم که خراب بکنی یا نه
به جهنمممممم که چقدر می تونی حرف بزنی
انجامش بده عزیز من فقط انجامش بده... به خدا اصلا مهم نبود نه اون تماس نه صحبت کردن تو(آیلتش می گیرن ازت مگه لعنتی)... فقط مهم این بود که جسارت انجام دادنشو داری یا نه... مهم این بود که انجام بدی کاری که برات چالش برانگیزه رو
تا خودت رو تو موقعیتای مختف به چالش نکشی که رشد نمی کنی... -
Anzw 18
خیلی داستان گیرا، موزون و وزینی بود با تشکربه خصوص اون قسمت زیست شناسی و فناسی
-
جلسه ۸ ایمنی تموم
️
-
بریم جلسه ۹
️
-
کاش نزدیک بودین یکم زرد آلو میبردین واس خودتون
@خسته سلام خوبی؟
چقد کم میای جدیدا🥲 -
سلام بلو مرسی خوبی؟
خب هفته اینده کنکوره -
f.nalist
دقیقا
یه چیزی باشه که وقتی دانش آموز میخواست خودش رو بسنجه، دقیقا اون جوری که مدنظرش هست سنجیده بشه. نه اینکه یکسری مجموعه سوال کلی درهم باشه -
خداروشکر ختم بخیر شد
-
و بله واقعا طبیعیه
الان اسم جنگ اومد سردرد گرفتم -
اگ قبول شم برم دیگه کلا نمیام ...فقط تلگرام چن نفرو میگیرم در ارتباط باشیم
چون اینجا یادآوره کنکوره -
Saghia چ جنگی
-
سلام بلو مرسی خوبی؟
خب هفته اینده کنکورهبد نیستم بخوبیت
عه وا🥲🥲🥲
فکر می کردم دورتره