هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اه حرصم دوباره در اومد ولش کنیم به نظرم
ایشالا فردا میترکونی
اصن هم غصه ات نباشه که موضوع خاصیه
چون هر هفته هست و چیز خاصی نیست اینجوری استرست کم میشه
Michael Vey
موفق باشیییf.nalist مرسییییییییی
-
Michael Vey بعد بابام بدون اینکه منو نگاه کنه یکی زد رو پام گفت با پای چپ؟
و من اینجوری بودم که وا از کجا فهمیدی
اونجا بود که ترمز کلاج زیر پاشو دیدم -
f.nalist
البته که پدر من از بی سوادا امتحان میگرفتن هم آئین نامه هم تو شهری
ولی خب واقعا بعضی جا ها میگفت اینجوری کردم رد شده خودم حرصم میگرفت و تقریبا همه ی کلک های همکاراشو بلد بودمjahad.20 بیا و به منم کلک ها رو بگو
-
f.nalist
ولی خب واقعا بعضی جا ها میگفت اینجوری کردم رد شده خودم حرصم میگرفت و تقریبا همه ی کلک های همکاراشو بلد بودم -
jahad.20 بیا و به منم کلک ها رو بگو
Michael Vey همینایی که بچه ها گفتن
یکی از کلک هایی که روی خودم پیاده شد این بود که افسر وسط راه گفت قبولی و منتظر بود ببینه چیکار میکنم
چون خیلیا سابقه داشتن همونجا وامیستادن یا ماشین و روشن نگه میداشتن ( سر این بابای من خودش رد کرده)
یا مثلا جاهایی که ممنوعه پارک کنی میگه قبولی
بابام میگفت یه بار رو به رو اتش نشانی به یکی گفتم قبولی و خوشحال و خندان واستاده پیاده شده بعد بهش گفتم ایشالا جلسه بعد میبینمت -
f.nalist
ولی خب واقعا بعضی جا ها میگفت اینجوری کردم رد شده خودم حرصم میگرفت و تقریبا همه ی کلک های همکاراشو بلد بودمjahad.20 بار دوم افسر دوم برا یکی از بچه ها موقعی که میخواست بشینه درو باز کرده بود پسره ماشینو روشن کرد و همه کار رو کرد رفت وسط راه افسر گفت تو چه راننده ای که نمیدونی در ماشینت بازه و گفت ببین در کی بازه ( در خودش باز بود) وبعد طرفو رد کرد
یا برای خودم همون افسر دومه قبل اینکه بشینم ماشینو زد تو دنده و دندشم شل بود کلن ماشینه زوار در رفته تا استارت زدم ماشین پرید ردم کرد
-
به عنوان دختر یه کسی که خودش امتحان میگیره واقعا از دست فرمونم تعریف نمیکنم
ولی مربیم که مربی خواهرمم بود بابامم میشناخت اون موقع ها میگفت تنها حسن ات اینه خیلی خوب قضیه رو جمع میکنیاین حرفشو اونجاهایی که بعضی ماشین هارو مویی رد میکنم فهمیدم
و باید بگم بازم به عنوان دختر افسر خجالت نمیکشم که بگم واقعا از دوبل خوشم نمیاد و تا جایی که باشن میگردم دنبال اینکه جا باشه پارک کنم -
jahad.20 بار دوم افسر دوم برا یکی از بچه ها موقعی که میخواست بشینه درو باز کرده بود پسره ماشینو روشن کرد و همه کار رو کرد رفت وسط راه افسر گفت تو چه راننده ای که نمیدونی در ماشینت بازه و گفت ببین در کی بازه ( در خودش باز بود) وبعد طرفو رد کرد
یا برای خودم همون افسر دومه قبل اینکه بشینم ماشینو زد تو دنده و دندشم شل بود کلن ماشینه زوار در رفته تا استارت زدم ماشین پرید ردم کرد
-
من عذرخواهی میکنم بابام افسر بوده
هروقت یکی تو شهر بد رانندگی میکنه و بابام عصبی میشه
بهش میگم اینا همونایی ان که بهشون گواهینامه دادی ها
پدر محترمه هم میگن من به اونایی گواهینامه دادم که الان تو جنوب ماشین سنگین دارن بخوان بزنن تصادف زنجیره ای ایجاد میکنن -
-
من عذرخواهی میکنم بابام افسر بوده
هروقت یکی تو شهر بد رانندگی میکنه و بابام عصبی میشه
بهش میگم اینا همونایی ان که بهشون گواهینامه دادی ها
پدر محترمه هم میگن من به اونایی گواهینامه دادم که الان تو جنوب ماشین سنگین دارن بخوان بزنن تصادف زنجیره ای ایجاد میکنن -
به عنوان دختر یه کسی که خودش امتحان میگیره واقعا از دست فرمونم تعریف نمیکنم
ولی مربیم که مربی خواهرمم بود بابامم میشناخت اون موقع ها میگفت تنها حسن ات اینه خیلی خوب قضیه رو جمع میکنیاین حرفشو اونجاهایی که بعضی ماشین هارو مویی رد میکنم فهمیدم
و باید بگم بازم به عنوان دختر افسر خجالت نمیکشم که بگم واقعا از دوبل خوشم نمیاد و تا جایی که باشن میگردم دنبال اینکه جا باشه پارک کنم