هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دوشنبه ما 8 تا 11 کلاس داریم حسابان بعد همین تایم یه پسره هست سهند اونم کلاس گسسته داره بغل کلاسمون اقا اولین بار که همو دیدم مسئول اونا گفت به پسره بره 105 ما بریم 106 (کنار همن) این رفت 106 ما رفتیم گفت نه اون به من گفت 106 کاریمون نشد
-
Hako
بیا بغل خودم -
Hako
بیا بغل خودم -
پسره اب شد رفت تو زمین اقا حالا این رفت بعد جلسه قبل من ندیدم این تو 105 نشسته گفتم تا نیومده کولر و بکشم سمت خودمون (کولر بزرگ اشتراکیه بین 105 و 106)
-
خرگوشیانو سنپای
عرررر ممنونHako
از اون بغل محکممممما -
Hako
از اون بغل محکممممما -
خرگوشیانو سنپای بغل محکم خدا عه
Hako
🫂 -
اقا من اینطوری بودم که اینجایی عه...
برگشتم گفتم مگه گرمته؟ (دما 40 درجهکلاسشونم افتاب جکوزی
)
گفت من فارسی نمیفهمم چی میگیمن اینطوری بودم که مگه من نمیفهمم مشکل خودته الان خودم یادم نمیاد به ترکی گرمه چی میشه
دارم اینگلیسی بهش میفهمونم
اقا گفت نصف میکنم باشه
الان کلش سمت منه هیچی به اون نمیزنه میگه الان این نصف نه؟ میگم بله بیا یکمش برا تو (اندازه 15 درجه چرخوندم سمتش)
پسره اومد جلو کولر و کشید بیرون از بغلم گفت اومدی نسازیا کولر کلش برا منه برو بابا
-
من اینطوری بودم که مگه من نمیفهمم مشکل خودته الان خودم یادم نمیاد به ترکی گرمه چی میشه
دارم اینگلیسی بهش میفهمونم
اقا گفت نصف میکنم باشه
الان کلش سمت منه هیچی به اون نمیزنه میگه الان این نصف نه؟ میگم بله بیا یکمش برا تو (اندازه 15 درجه چرخوندم سمتش)
پسره اومد جلو کولر و کشید بیرون از بغلم گفت اومدی نسازیا کولر کلش برا منه برو بابا
الان مگه من کولر و ول میکنم
اخرشم کولر و من کشیدم نصف کردم بازم 75 درصدش برا من بود اینطوری بود که واقعا نصفه؟ میگم اره نصفه مشکل دارای سهم تو کمتر کنم اومده داره با دستش نصف میکنه میگه الان نصف میبینی من اینطوری بودم که من ریاضی میخونم اقای محترم میگم نصفه بگو نصفه
همون لحظه بچه ها به صدامون اومدن بیرون تا پسره چشمش به دوستم افتاد سریع رفت نشست سر جاش حرفم نزد
ازش میترسه