هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من خودم به شخصه 5 پا میشم اوکیم خوابم نمیاد اما چون اکثرا 8 یا 9 کلاس دارم بعدش که بر میگردم نمیدونم به خاطر دوچرخه ای که میرم یا چی بعدش زود خسته میشم و میخوای و طهر پامیشم مجبورم شب بیشتر بیدار بمونم که نمیشه
خیلی خوب کاری می کنید آدم وقتی صبح زود بیدار بشه و درس بخونه رو عزت نفسش و روحیش تاثیر داره و روزش رو پر قدرت تر معمولا ادامه میده
اما خستگی هم حق دارید و پیشنهاد میکنم قیلوله کنید
چون هم خستگیتون در میره هم برای حافظه خوبه و هم مدتش کمه و شب دوباره خوابتون میگیره زود -
تو زییا نیستی، تو تاثیرگذاری مثل انقلاب یا جنگ ^^
-
زندگی واقعی اینه یا اون؟
زندگیکردن دعاها یا یه خوشی مقطعی؟ -
Hako نگا منظورم اینه ک لازم نیست حتما ۵ بیدار شی ولی مغزت خواب باشه ...من ک خب چیز خاصی هم نشدم برا همون نمیتونم خودمو مثال بزنم ولی دوستان ک ۴ ۵ بیدار میشدن میگفتن ساعت ۱۰ شبو ندیدن ...ینی مهمتر اون کامل شدن ۷ ۸ ساعت خوابه..
. -
من خودم به شخصه 5 پا میشم اوکیم خوابم نمیاد اما چون اکثرا 8 یا 9 کلاس دارم بعدش که بر میگردم نمیدونم به خاطر دوچرخه ای که میرم یا چی بعدش زود خسته میشم و میخوای و طهر پامیشم مجبورم شب بیشتر بیدار بمونم که نمیشه
Hako دوچرخه زیاد انرژی میگیره سعی کن با ماشین یا اتوبوسی چیژی بری خیلی بهتر میشی
-
سلام زهرا خانم
jahad_121
خوبی؟
طرح ولایت چه طور بود؟
چندروزه شد؟
احساس میکنم خیلی فشرده بوده واسه شما
نبود؟
پن: البته خیلی در جریان نیستم ولی فک کنم زود شد...زهرا بنده خدا 2 سلام زهرا خانم مرسییی شما خوبید؟
ما 2 مرداد تا 28 هم شد
اره فشرده بود 4 تا کتابش خوندیم دو تا موند البته امتحان کتاب اخر رو هنوز ندادیم انلاین هست
خیلییی خوب بود خیلیی
️
دلم واقعا تنگ میشه برای دوره
-