هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نمیدونم شمام اینطوری شدین که حس میکنین استرس ها اتفاقات تلخ زندگیتون رو دارید با خودتون میکشید ؟ یعنی همش بهشون فکر میکنید ؟ روز به روز بیشتر میشن و خب اینطور نیست که چیزای گذشته رو بخوام فراموش کنم مثل یه زخم قدیمی برام میمونه حالا میخواد خیلی ریز باشه یا خیلی درشت ولی فراموش نمیشه هرچیزی که یه روز حالمو بد کرده یا استرس بهم وارد کرده رو یادم میمونه
-
______ کاوه آهنگر هنوز وقتی بچهش کشته نشده بود توسط ضحاک میگفت به من چه كه ضحاک داره جون جوونارو میگیره ولی بعد که بچه خودش از بین رفت، ضحاک رو نابود کرد
کمکم این رویه ای که آقایون پیش گرفتن به کوچیک و بزرگ ضربه زده و میزنه و اونوقته که دیگه هیشکی ساکت نمیمونه -
nazanin.mirzai
خدا قوتواقعاً میدونم ۶ ماهه شدن ترمها چقدر میتونه خستهکننده باشه، مخصوصاً وقتی از همون اول امتحانها شروع بشه
ولی مطمئنم با تلاشی که دارید از پسش برمیاید.
برای ما کارورزی هم خدا رو شکر، تجربههای خوبی داره و بیشتر باعث میشه آدم با محیط واقعی آشنا بشیم. کارورزی هم راستش شبیه یه سریال طولانیه؛ بعضی قسمتا هیجانانگیز، بعضیاشم نیاز به سازشولی بچهها باعث میشن سختیا راحتتر بشه. مثل وقتی نقاشی کشیدن برام آوردن
در مورد انتخاب هم کاملاً درک میکنم، شرایط سختی هست. شاید وقت بخواد تا به جواب دقیق برسید. اونایی که قطعا میتونید نه بگید کدوم ها هستند؟
-
-
هرگز کسی هرآنچه میگفت نبود.
-
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
nazanin.mirzai در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A
خداروشکر انجمن باز شد به مراد دلت رسیدی
بیشتر فکر میکردم با خودم که: (نکنه این بنده خدا یه وقت فکر کنه که من بهم برخورده
و جنبه این چیزارو ندارم)
که خداروشکر تموم شداره اره بابا میشناسمت و سر این همین مسئله یادت باشه فکر کنم دو سه سال پیش بود یه کل انداختیم
و خداروشکر از نتیجه اش راضی بودم پیروز شدم
️
ولی واقعا اون موقع یادمه یه جاهایی دلم واست میسوخت ولی خب بر حسب وظیفه پر قدرت ادامه دادم
️
عه جدی؟ یه چیزایی یادمه
ای بابا اون موقع جوان بودیم و جویای نام
️
یادمه آخرش بحثمون شد باهم
اره اخراش به گیس گیس کشی داشتیم میرسیدیم
واسه من میسوخت؟ چرا برای یه پسر ۱۰ از ۱۰ باید دلت بسوزه؟!
یاخدااا نکشیمون ۱۰ از ۱۰🥴
این یعنی ۲ از ۱۰ هم نیستی
قدرتی نداشتی اصن
چرا میومدم میزدمت مثلا اگه اعصاب رو خورد میکردی
شما هم امسال دانشگاه ات تمام دیگه!؟
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A
خداروشکر انجمن باز شد به مراد دلت رسیدی
بیشتر فکر میکردم با خودم که: (نکنه این بنده خدا یه وقت فکر کنه که من بهم برخورده
و جنبه این چیزارو ندارم)
که خداروشکر تموم شداره اره بابا میشناسمت و سر این همین مسئله یادت باشه فکر کنم دو سه سال پیش بود یه کل انداختیم
و خداروشکر از نتیجه اش راضی بودم پیروز شدم
️
ولی واقعا اون موقع یادمه یه جاهایی دلم واست میسوخت ولی خب بر حسب وظیفه پر قدرت ادامه دادم
️
عه جدی؟ یه چیزایی یادمه
ای بابا اون موقع جوان بودیم و جویای نام
️
یادمه آخرش بحثمون شد باهم
اره اخراش به گیس گیس کشی داشتیم میرسیدیم
خیلی فشاری میشدی از رفتار پسندیده من
واسه من میسوخت؟ چرا برای یه پسر ۱۰ از ۱۰ باید دلت بسوزه؟!
یاخدااا نکشیمون ۱۰ از ۱۰🥴
این یعنی ۲ از ۱۰ هم نیستی
تازه ۱۱ از ۱۰ ام، خواستم تواضع کنم
قدرتی نداشتی اصن
هع، قویتر من پیدا نمیکنی
چرا میومدم میزدمت مثلا اگه اعصاب رو خورد میکردی
شما هم امسال دانشگاه ات تمام دیگه!؟
۱۴۰۵ انشاالله فارغ میشم
-
کی بشینه اورژانس بخونه
-
-
-
فرمت خام heic رو نمیشه آپلود کرد
جی پی جی هم میکنم، ارور حجم میده
-
______ حافظه داشتن یه وقتایی عذابه ولی حس میکنم مجموعه این چیزاست که چیزی به اسم تجربه رو می سازه...
-
با کلمات نمیتونم توصیف کنم حال بدمو
-
Infinitie. A
من دوست دارم.... خیلی زیاد
️
-
______ کاوه آهنگر هنوز وقتی بچهش کشته نشده بود توسط ضحاک میگفت به من چه كه ضحاک داره جون جوونارو میگیره ولی بعد که بچه خودش از بین رفت، ضحاک رو نابود کرد
کمکم این رویه ای که آقایون پیش گرفتن به کوچیک و بزرگ ضربه زده و میزنه و اونوقته که دیگه هیشکی ساکت نمیمونه