هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
همه هم امتحان دارن، من الان به کی بگم حرفامو
-
@خرگوشیانو-سنپای هعییییی زود امتحاناتو بده قضیه آپدیت شده
-
"ای غم، سلام آتشین من به تو، درود قلبی من به تو، جان من فدای تو.
تو ای غم بیا و هم دم همیشگی من باش. بیا که مصاحبت تو برای من کافی است. بیا که می سوزم، بیا که بغض حلقومم را می فشرد، بیا که اشک تقدیمت کنم، بیا که قلب خود را در پایت می افکنم.
ای غم، بیا که دلم گرفته، و روحم پژمرده، قلبم شکسته و کاسه صبرم لبریز شده، بیا و گره های مرا بگشا، بیا و از جهان آزادم کن، بیا که به وجودت سخت محتاجم.
ای غم، در دوران زندگی ام بیش تر از هر کس مصاحبم بوده ای، بیش تر از هر کس با تو سخن گفته ام و تو بیش از هر کس به من پاسخ مثبت داده ای. اکنون بیا که می خواهم تو را برای همیشه بر قلب خود بفشرم و در آغوشت فرو روم، بیا که دوستی بهتر از تو سراغ ندارم، بیا که تو مرا می خواهی و من تو را می طلبم، بیا که کشتی مواج تو در دریای دل من جا دارد، بیا که دل من همچون آسمان به ابدیت و بی نهایت اتصال دارد و تو می توانی به آزادی در آن پرواز کنی."
چقد زاویه نگاه دکتر چمران به غم متفاوته! شایدم جنس غمش فرق داره که باعث این نوع نگاه خاص شده. -
Maaah به من
-
️
-
Maaah به من
S.daniyal hosseiny نه خب، باید دختر باشه
به شما که رووم نمیشه -
S.daniyal hosseiny نه خب، باید دختر باشه
به شما که رووم نمیشهMaaah
چه خاطراتی که برای من زنده کردی با همین یه جمله
حله. هرجور راحتی. -
Maaah
چه خاطراتی که برای من زنده کردی با همین یه جمله
حله. هرجور راحتی.S.daniyal hosseiny
یادتونه یهبار بهتون گفتم ترسناکین؟
خب این چند وقت اخیر مورد وحشتناکی ندیدم، نظرم عوض شده -
S.daniyal hosseiny
یادتونه یهبار بهتون گفتم ترسناکین؟
خب این چند وقت اخیر مورد وحشتناکی ندیدم، نظرم عوض شدهMaaah
خیلی بیشتر از یهبار گفتی.
خب بازم خدا رو شکر. -
Comrade
نتانم 🥲
اعصابم نمیکشه -
Maaah
خیلی بیشتر از یهبار گفتی.
خب بازم خدا رو شکر.S.daniyal hosseiny آخه خیلیییی وحشتناک بودین از نظر من
-
واقعا هم منطقی نیست از «غم عشقش ده و عشقش ده و بسیارش ده» گروه کماکان، یهویی بره بعدی هوی متال باشه.
من نزدیکترین موسیقیای که به هوی متال گوش میدم سورناس -
S.daniyal hosseiny آخه خیلیییی وحشتناک بودین از نظر من
Maaah
تازه مسئله اینه که دلیلی براش نداری. یعنی اگه باز دلیلی داشتی آدم میگفت خب، زمان اشتباه، موقعیت اشتباه، فلان.
ولی وقتی اینجوریه دیگه واقعا آدم فقط میتونه بگه عجب -
ولی یکی بود شعرشو دوست داشتم... میگفت من توی اشتباهترین قسمت بهشت و درستترین جای جهنمم.
-
واقعا هم منطقی نیست از «غم عشقش ده و عشقش ده و بسیارش ده» گروه کماکان، یهویی بره بعدی هوی متال باشه.
من نزدیکترین موسیقیای که به هوی متال گوش میدم سورناس -
Wrong sides of heaven از FFDP
-
S.daniyal hosseiny پلی لیست من اینجوریه که از اسکای فال ادل میپره روی Blessed and Possessed پاورولف.
Comrade
من خییییلیییی کم موسیقی غیر فارسی گوش میدم. باید شعرش به دلم بشینه درواقع... کم پیش میاد موسیقیای رو بر حسب ریتم و ضربآهنگش بپسندم.