هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یه آهنگ فیوریت پیدا کردم ^^
-
دلم عاشقه گل من میدونی
بگو تا ابد پیش من میمونیییی
تو رو دوست دارم
با دل و جونم
تا دنیا دنیاست، با تو میمونمممم -
شهریه پرداز اتاق عمل رو بالاتر از پرستاری زدم
هوشبری یا مامایی؟ماهلین سایتمون پرستاری نسبت به اتاقعمل رتبه بهتری میخواد اگه بخوادم واسته رو همون اتاقعمل وایمیسته. بین هوشبری و مامایی هم من هوشبری انتخاب میکنم. بازارکار مامایی بهتره ولی هوشبری تمیزتره استرسکاریشم کمتره. بعد قضیه مطب زدن بر ماماها هم هست ولی ترجیح اکثریت متخصصعه تا کارشناس مامایی. پرستیژ کاری هوشبر هم خیلی بالاتره
-
شهریه پرداز اتاق عمل رو بالاتر از پرستاری زدم
هوشبری یا مامایی؟ماهلین سایتمون پرستاری بین این رشته هایی که نوشتید از همه بهتره چون بازار کار بهتر و مهاجرت آسونتری داره و به خاطر بازار کارش پس درآمدش هم بهتره!
یک بیمارستان به چند پرستار و چند تا کادر اتاق عمل یا هوشبر نیاز داره؟ این خودش پاسخ بازار کارش هست. -
ماهلین سایتمون پرستاری بین این رشته هایی که نوشتید از همه بهتره چون بازار کار بهتر و مهاجرت آسونتری داره و به خاطر بازار کارش پس درآمدش هم بهتره!
یک بیمارستان به چند پرستار و چند تا کادر اتاق عمل یا هوشبر نیاز داره؟ این خودش پاسخ بازار کارش هست.@ImErfan اره خیلییی از بقیه پیراها بهتره نمیدونم چرا اتاقعملو بالاتر زده.
-
بچها اگه اونایی ک زده نوبت دوم( منظورم شهریه پرداز نیست) رو بزنیم محروم نمیشیم؟
مثلا زیست سلولی
_ Reza _ توام اگ میدونی بگی ممنون میشم -
ماهلین سایتمون پرستاری نسبت به اتاقعمل رتبه بهتری میخواد اگه بخوادم واسته رو همون اتاقعمل وایمیسته. بین هوشبری و مامایی هم من هوشبری انتخاب میکنم. بازارکار مامایی بهتره ولی هوشبری تمیزتره استرسکاریشم کمتره. بعد قضیه مطب زدن بر ماماها هم هست ولی ترجیح اکثریت متخصصعه تا کارشناس مامایی. پرستیژ کاری هوشبر هم خیلی بالاتره
Maaah اره مهدیه میدونم ولی نمیدونم خانوادم چرا گارد دارن برای پرستاری
توی روزانه ها پرستاریو بالاتر زدم ولی شهریه پرداز ها اتاقو انداختم جلو
میترسم بعدا بهونه بیارن -
ماهلین سایتمون پرستاری بین این رشته هایی که نوشتید از همه بهتره چون بازار کار بهتر و مهاجرت آسونتری داره و به خاطر بازار کارش پس درآمدش هم بهتره!
یک بیمارستان به چند پرستار و چند تا کادر اتاق عمل یا هوشبر نیاز داره؟ این خودش پاسخ بازار کارش هست.@ImErfan
قطعا میدونم اینا رو
به فکر مهاجرت نیستم
ولی گارد خانوادمو چیکار کنم
اونا حتی میگن مامایی جلوتر بزن
گوش ندادم ب حرفشون ولی خب نظرشون مهمه -
Maaah احتمالا مشاوره هاشون غلط بوده یا علاقشون خیلی شدیده به این رشته چون دلیل دیگه ای نداره که
@ImErfan
اصلا علاقه ای در کار نیست
برام فرقی نمیکنه پرستار باشم یا اتاق عمل یا هوشبر -
@ImErfan
قطعا میدونم اینا رو
به فکر مهاجرت نیستم
گوش ندادم ب حرفشون ولی خب نظرشون مهمهماهلین سایتمون بخاطر شیفتشب و اینا؟ یا سختی شیفتا؟
-
ماهلین سایتمون بخاطر شیفتشب و اینا؟ یا سختی شیفتا؟
Maaah
میگن کارشون سخته با همراه بیمار زیاد بروخورد دارن ممکنه درگیری فیزیکیم بشه یا فوشو اینا بدن
ولی اتاق عمل اینارو نداره
اینا نظرشونه وگرنه خودم پرستاریو اولویت میدونم -
@ImErfan
قطعا میدونم اینا رو
به فکر مهاجرت نیستم
گوش ندادم ب حرفشون ولی خب نظرشون مهمهماهلین سایتمون خانوادت قرار نیست فردا جای تو زندگی کنن
خانواده من خیلی اصرار بر دبیر شدنم داشتن ولی آینده من دست خودمه و قراره خودم بسازمش نه خانواده!
وقتی کلی با تحقیق و مشورت به این نتیجه میرسی پرستاری بهتره ولی خانواده چیز دیگه میگن به نظرم حرف عقل خودت رو گوش کن
خانواده همیشه دنبال موفقیت بچه هست ولی بعضی وقتا متوجه نیست که داره برعکس عمل میکنه
انتخاب خودت رو بکن کنار میان... -
Maaah احتمالا مشاوره هاشون غلط بوده یا علاقشون خیلی شدیده به این رشته چون دلیل دیگه ای نداره که
@ImErfan آخه گرایشای پرستاری زیاده
مثلن طرف میتونه بره پرستار اتاق زایمان بشه یا انایسیو یا حتی تو اتاقعمل کار کنه، مراقبتهای ویژه هم هست خیلی خفنه -
Maaah
میگن کارشون سخته با همراه بیمار زیاد بروخورد دارن ممکنه درگیری فیزیکیم بشه یا فوشو اینا بدن
اینا نظرشونه وگرنه خودم پرستاریو اولویت میدونمماهلین سایتمون بله کارشون سخته ولی ترجیح میدی یه اتاق عملی بیکار باشی یا یکی با کار سخت؟
-
@ImErfan آخه گرایشای پرستاری زیاده
مثلن طرف میتونه بره پرستار اتاق زایمان بشه یا انایسیو یا حتی تو اتاقعمل کار کنه، مراقبتهای ویژه هم هست خیلی خفنه -
Maaah
اینا نظرشونه وگرنه خودم پرستاریو اولویت میدونمماهلین سایتمون خب ببین اینجا فقط علاقه خودته که چقدر به بالین علاقه داری. با علاقه پیش بری راحت میتونی پیراهارو تفکیک کنی که خب خودت میگی فرقی نداره کدوم باشه. بازممممم اول خودت بعد خانواده.
-
ماهلین سایتمون خانوادت قرار نیست فردا جای تو زندگی کنن
خانواده من خیلی اصرار بر دبیر شدنم داشتن ولی آینده من دست خودمه و قراره خودم بسازمش نه خانواده!
وقتی کلی با تحقیق و مشورت به این نتیجه میرسی پرستاری بهتره ولی خانواده چیز دیگه میگن به نظرم حرف عقل خودت رو گوش کن
خانواده همیشه دنبال موفقیت بچه هست ولی بعضی وقتا متوجه نیست که داره برعکس عمل میکنه
انتخاب خودت رو بکن کنار میان...@ImErfan خب ینی پرستاریو بیارم جلو
واقعا نمیدونم باید چیکار کرد
اگ نذاشتن برم چی؟ -
ماهلین سایتمون بله کارشون سخته ولی ترجیح میدی یه اتاق عملی بیکار باشی یا یکی با کار سخت؟
@ImErfan
حداقل من ک زحمتشو میکشم کار داشته باشم ک دستم تو جیب خودم باشه
نظر خودمم همینه -
@ImErfan خب ینی پرستاریو بیارم جلو
واقعا نمیدونم باید چیکار کرد
اگ نذاشتن برم چی؟ماهلین سایتمون یعنی چی نذاشتن برم؟
یعنی در این حد مخالف هستن؟ یکم باید خانوادت رو بشناسی دیگه اگه فک کنی درصدی کنار میان به نظرم علاقه خودت رو بزن
ولی اگه گفتن اجازه نمیدیم به هیچ عنوان پرستاری بخونی و اطمینان داری خودت رو از زیر چتر حمایتی خانواده بیرون نیار