هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نمیدونم چرا اکثر دخترا که صداشون رو عوض میکنن صداشون شبیه صبا راد میشه یا اون گوینده لطفاً کارت خود را وارد کنید
@Sally خب بعضی وقتا ک خجالت میکشی ممکنه بخوای رسمی حرف بزنی دیگ اون طوری میشه (:
-
هیچ وقت نتونستم با ناز حرف بزنم
-
Volvox که از آغازیان و در واقع جز شاخههای جلبک میشه
Zahra2020 یدونه دیگه هم عکس برش مقطعی بود می فرستم برات🩵Succinate اگ بدونی چقدر ذوق میکنم
ژنتیک تهران؟! -
Zahra2020
من بچه بودم ناز بودم همه تلفظا رو هم لوس وارانه اشتباه میگفتم
الان مثل خر گیر کردم تو گل یکمی تلفظ مشکل دارم@Sally عجب ...منم بخاطر ارتودنسی بعضی وقتا نوک زبون حرف میزدم تو تلفظ س الان هم مشکل دارم
-
@Sally عجب ...منم بخاطر ارتودنسی بعضی وقتا نوک زبون حرف میزدم تو تلفظ س الان هم مشکل دارم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@Sally عجب ...منم بخاطر ارتودنسی بعضی وقتا نوک زبون حرف میزدم تو تلفظ س الان هم مشکل دارم
-
باهات موافقم الایژا
-
@Sally ن اتفاقا ربط داره
من دوسال ارتودنسی رو دندونام بود ۴ سال هم سیم ثابت ...الان هم دارمش....خیلی تاثیر داره ..تو وقتی س میگی دندونا خیلی تاثیر دارن
-
@Sally ن اتفاقا ربط داره
من دوسال ارتودنسی رو دندونام بود ۴ سال هم سیم ثابت ...الان هم دارمش....خیلی تاثیر داره ..تو وقتی س میگی دندونا خیلی تاثیر دارن
-
Zahra2020
من دندونام خرگوشی بود
بعد ارتودنسی قرار شد متحرک بذارم ولی گمش کردم و حس میکنم دندونام دارن مثل قبل میشن -
-
@Sally ن اتفاقا ربط داره