هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
الان با لحن همون میخوام به آکیتو بگم قدرت ما بیشتره
-
صد دفعه بخشیدمت این دفعه آخره
-
Akito نه نداره
تو یه ضعف داری الان چون میشه به راحتی پیامتو کپی کرد ولی پیام مارو بخوای کپی کنی نیاز به زحمت بیشتری هست.پس ما قویتریم.اشتباه کردی! کپی کردن متن من فقط به شهرت و محبوبیتم اضافه میکنه پس هنوز من قوی ترم هاهاهاها😂
-
@Venus655 چون وقتی راه میری قوه تخیلت 60درصد بیشتر فعاله
-
گفتی فقط با منی هردفه که دیدمت باز تو دروغ گفتی و دیدی که بخشیدمت
-
بچها متاسفانه سرعت اینترنت داره بهم نشون میده قدرت واقعی دست کیه😂😂
-
اشتباه کردی! کپی کردن متن من فقط به شهرت و محبوبیتم اضافه میکنه پس هنوز من قوی ترم هاهاهاها😂
Akito مطمئنی به محبوبیتت اضافع میکنه؟مگراینکه این کار مورد پسند دختران کاوایی باشه
-
وقتی میگفتم رو از دل و از جون می خوام هیچ نمی گفتی بمن موندنی نیستی برام
-
این دفعه هم باز میخوام باتو مدارا کنم باز توی چشای تو عشقم پیدا کنم
-
این روزا از اون روزا غرورِ من بیشتره صد دفه بخشیدمت این دفعه آخره
-
این کار باعث میشه متن من هی بیشتر و بیشتر دست به دست شه و آدم های بیشتری باهام آشنا میشن... و شهرتم زیاد میشه😈
-
من آخرش از سرطان مثانه میمیرم
-
دردو بلای عالم و کنج دل من بذار بذارکه تنها بمونم عاشق و دیوونه وار
-
-
اما نگو که من واست هستیم و ویران کنم بپات بیافتم واسه تو جونم و قربان کنم
-
@xanom یچیز میخواستم بگم پشیمون شدم
-
Mehrsa 14
یعنی شماهم قبول دارید به قول این کاسبای انتخاب رشته
رشته های پنهان جذاب وجود داره؟@f-nalist
خب اونا هدفشون معلومه
ولی من از این جهت میگم(چون تو اطرافیانم زیاد دیدم)
که همه رشته هارو بشناسیم و بعد راهمونو انتخاب کنیم قشنگ تره. مخصوصا قبل اومدن رتبه و نتیجه که هیجانی تصمیم نگیریم و بعدها به خودمون نگیم که نکنه راه دیگه و بهتری برای من وجود داشت و نرفتم.نکنه دانشگاه بهتری بود و من نزدم. مورد داشتیم از ترم اول از پزشکی متنفر بود به زور چند واحد عمومی برداشت و بعدم انصراف با هزینه هنگفت فقط برای همون یه ترم. قشنگ به اندازه شهریه. انتقالی و مهمانی و همه اینا واقعا هزینه بره و سال ۵ پزشکی داریم پشیمونه از راه دور زدنش و چارهای هم نداره، تحمل میکنه تموم بشه.
همون یه ترم اول که گذشت ۱۰ نفری رفتن. حالا یا با مهمان یا انصراف و یه عده هم موندن و پشیمون.البته اینکه جو جامعه کلا بدشده و از استاد گرفته تا بچه ها که همه غر میزنن هم تاثیر میذاره تو دلسرد شدن آدم. هدفو تا ته و واضح برای خودتون مشخص کنین،خودتون راحت ترین.
چقدر حرف داشتم تو دلم
️
خلاصه که آره -
خب این قابلیت خیلی هم باحال نبود
تسلیم شدم:/