هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
تا 10 سال دیگه هوش مصنوعی عینا تمام عملکردهای انسان رو میتونه شبیه سازی کنه و عملا انسان ها دیگه نیازی نیست کار بکنن پس بزن به سلامتی هوش مصنوعی
-
تا 10 سال دیگه هوش مصنوعی عینا تمام عملکردهای انسان رو میتونه شبیه سازی کنه و عملا انسان ها دیگه نیازی نیست کار بکنن پس بزن به سلامتی هوش مصنوعی
-
یک نکته جالب اینکه اگر هر الکترون در جهان هستی رو بتونیم تبدیل به یک حافظه یک ترابایتی بکنیم باز هم امکان ذخیره تمام حرکات قانونی ممکن در شطرنج روی اونها امکان پذیر نیست و حافظه کم میاد
-
خدایا چقد بگذره که من این کارا رو باور کنم...
چقد آدما بد شدن... -
باید قارچ هم کشت بدم
یکی از روی دستهی در نمونه برداری میکنم
اون یکی از کجا؟ -
@د-ژ-م من فیزیک واقعا انگار خودم نبودم خیلی بد زدم
-
اگه از دلم در نیاد
دیگه هیچ وقت به هیچ کس اعتماد نمیکنم....و الکی تو ذهنم کسی رو بزرگ نمیکنم...
#تودلی -
باید قارچ هم کشت بدم
یکی از روی دستهی در نمونه برداری میکنم
اون یکی از کجا؟زهرا بنده خدا 2 وسائط حمل و نقل عمومی
-
Love Fist
عاری از رنج تا حدی خوبه ولی نه به قیمت تنبل شدن انسان ها ؛ که این خودش در طول زمان پی آمد های زیادی رو داره
مثلا باعث چاقی(بدلیل عدم تحرک)؛ کاهش سواد(همونطور که این روز ها متاسفانه زیاد دیده میشه) ؛ کاهش تولید علم ؛ در دراز مدت میشه ...
خیلی خوبه که از هوش مصنوعی کمک بگیریم؛ ولی نه اینکه جوری باشه همه عملکرد های انسانی رو انجام بدن ... -
الان که نگاه میکنم خیلی بهتر می تونستم عمل کنم سردرگم بودم
توی درس بعدی به قبلیه فکر می کردم ، ساعت خوابم رو باید سه سهعت زودتر بیارم که 2 ساعت بیشتر بخوابم 1 ساعت زودتر بیدارشم بیشتر صبحانه بخورم اگر کنکوردم این شکلی باشه شاید بهتر باشه اول شیمی رو بزنم بعد فیزیک فیزیک چند تا جامع بیشتر بدم زمینم.. -
زهرا بنده خدا 2 وسائط حمل و نقل عمومی
بابونــــه
ایدهی خوبیه
ممنونم
ولی امروز باید انجامش بدم و دسترسی ندارم... -
ایینه بپوسد
دلم می خواد هوا بارونی باشه
سریال درچشم باد از تلویزیون پخش بشه
منم ندیده باشم تکراری نباشه
کنار خانواده ببینیم
هندونه هم بخوریم و چای و..یا خونه مامان بزرگم دور هم جمع شده باشیم کسی دقدقه ای نداشته باش فقط کنار هم باشیم
هعییی -
تصویر چشمات
-
دنیام
جا مونده