هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Pr.Gh.ir
آره خیلیا همینطورین، تنها نیستی
ولی خب خوبیش اینه که امکان تغییر رشته داری.
بالاخره کامپیوترو رفتی؟ ولی دلت پیش مکانیکه؟پنیرک علاقه مجازی با واقعی فرق داره
من فکر میکردم عاشق برنامه نویسی ام در حالی که یه خط هم کد ننوشته بودم همین ترم پیش یه واحد برنامه نویسی داشتیم که زیاد برام جذاب نبود ولی در حد یه مهارت دوستش داشتم ، این برام تکراریه
من کلا خون میدیدم تمرکزم بهم میریخت اصلا بدرد علوم پزشکی نمیخوردم این در حالی بود که با پستا انگیزشی پزشکی یه حس هدف میگرفتم ! سطحی نباید نگاه کنی وگرنه به همه چی علاقه پیدا میکنی -
خب برم بخوابم دیگه شب بخیر مهشید جونم شب بخیر تودلی شب بخیر انجمن
-
ولی ی مشکلی هست
از وقتی هوا گرم شده
سالن تشریحواقعا بو میده
جوریکه از زیر ماسکم خفه میشی -
کاش ی تهویه درست حسابی میذاشتن
اینهمه بوی فرمالین خفه میکنه ادمو -
پنیرک علاقه مجازی با واقعی فرق داره
من فکر میکردم عاشق برنامه نویسی ام در حالی که یه خط هم کد ننوشته بودم همین ترم پیش یه واحد برنامه نویسی داشتیم که زیاد برام جذاب نبود ولی در حد یه مهارت دوستش داشتم ، این برام تکراریه
من کلا خون میدیدم تمرکزم بهم میریخت اصلا بدرد علوم پزشکی نمیخوردم این در حالی بود که با پستا انگیزشی پزشکی یه حس هدف میگرفتم ! سطحی نباید نگاه کنی وگرنه به همه چی علاقه پیدا میکنی@Pr.Gh.ir
درست میگی. علاقه مجازی. علاقه کاذب.
ولی .. اگرم مسیری رو اشتباه رفتی .. بابتش نباید خودتو سرزنش کنی. تجربس. فرصت تغییر مسیر هم زیاد داری. چون هنوز جوونی و تغییر کردن سادهاس برات.
چون یه جورایی دو طرفس. بالاخره از دور یه چیزی (پزشکی، صنعتی شریف، اون پسره قد بلند جذابه، اون دختر چشم خوشگله) رو میبینی و خوشت میاد بری سمتش. ولی، کامل نمیشناسیش. نمیدونی بری بیشتر باهاش آشنا شی واقعا اونقدرا بهت میخوره یا نه.
تنها راه فهمیدنش اینه که بری بیشتر باهاش آشنا شی. بعد هرچقدر بیشتر آشنا شی، بیشتر جوابت رو میگیری که میخوای بیشتر اون چیزی که از اول جذاب به نظر میومد تو زندگیت باشه یا نه.
حالا فکر و نظری هم در مورد تغییر مسیر داری؟ -
@Pr.Gh.ir
درست میگی. علاقه مجازی. علاقه کاذب.
ولی .. اگرم مسیری رو اشتباه رفتی .. بابتش نباید خودتو سرزنش کنی. تجربس. فرصت تغییر مسیر هم زیاد داری. چون هنوز جوونی و تغییر کردن سادهاس برات.
چون یه جورایی دو طرفس. بالاخره از دور یه چیزی (پزشکی، صنعتی شریف، اون پسره قد بلند جذابه، اون دختر چشم خوشگله) رو میبینی و خوشت میاد بری سمتش. ولی، کامل نمیشناسیش. نمیدونی بری بیشتر باهاش آشنا شی واقعا اونقدرا بهت میخوره یا نه.
تنها راه فهمیدنش اینه که بری بیشتر باهاش آشنا شی. بعد هرچقدر بیشتر آشنا شی، بیشتر جوابت رو میگیری که میخوای بیشتر اون چیزی که از اول جذاب به نظر میومد تو زندگیت باشه یا نه.
حالا فکر و نظری هم در مورد تغییر مسیر داری؟