هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
فرض کن
یه نفر خیلی میتونه روی سطح درسی و علمیت تاثیر بذاره و واقعا میتونه کمکت کنه ولی یسری اخلاقاشو دوست نداری ( ربطی به سبک زندگی و نظم و اینا نداره اخلاق شخصی خودشه )
باهاش هم اتاقی میشی ؟@Pr.Gh.ir تا جایی که غرور و عزت نفسم با رفتارش زیر سوال نره بله
-
@د-ژ-م من گوسفند بیشتر دیدم قربونی میکنن
شاید بخاطر قیمت کمترشه
تاحالا گاو ندیدم، اما شنیدم گاو هم قربونی میکنن....
یه سوال ماهلین، کله و پاچه گاو قابل خوردن نیست درسته؟بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پاچه گاو
سیرابی و زبونش خیلی خوشمزست
....
بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بخاطر قیمت کمترشه
گوشت گوسفند که گرونتره
-
پاچه گاو
سیرابی و زبونش خیلی خوشمزست
....
بخاطر قیمت کمترشه
گوشت گوسفند که گرونتره
mr.vinyzo نمیدونستم قابل خوردنه...
یعنی یه گاو کامل با گوسفند برابری میکنه از نظر قیمت؟ برای کسی که میخواد قربونی کنه؟
میدونم گوشت گوسفند گرونتره...
برای قربونی منظورم بود -
فرض کن
یه نفر خیلی میتونه روی سطح درسی و علمیت تاثیر بذاره و واقعا میتونه کمکت کنه ولی یسری اخلاقاشو دوست نداری ( ربطی به سبک زندگی و نظم و اینا نداره اخلاق شخصی خودشه )
باهاش هم اتاقی میشی ؟@Pr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فرض کن
باهاش هم اتاقی میشی ؟من آره، چون اولیه مهمه برام
سعی میکنم با رفتاراش کنار بیام، تجربه میشه برام -
@Pr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فرض کن
باهاش هم اتاقی میشی ؟من آره، چون اولیه مهمه برام
سعی میکنم با رفتاراش کنار بیام، تجربه میشه برامMaaah فرض کنیم از نظر درسی
فرض کنیما که اون فرد از شما قوی تره، و موقع کمک به شما حتما ضعفتون رو به روتون میاره و تحقیرتون میکنه
همچنان میمونید؟ -
Maaah فرض کنیم از نظر درسی
فرض کنیما که اون فرد از شما قوی تره، و موقع کمک به شما حتما ضعفتون رو به روتون میاره و تحقیرتون میکنه
همچنان میمونید؟بابونــــه جالب شد
من خودم نه -
هر آدمی هم که باشه
پتانسیل اینو داری باهاش به مشکل بخوری
نمیدونم ، نهایتا میشه در حد آستانه تحمل هم دیگه باشید //:
این یه بخش کوچیکی از جامعه است دیگه
و داخل جامعه هم کنار اومدن با بقیه همیشه یه چالشه@Pr.Gh.ir اگه چیزی به اسم احترام میون دو نفر باشه
به ندرت ممکنه مشکلی پیش بیاد... -
Maaah فرض کنیم از نظر درسی
همچنان میمونید؟بابونــــه نمیدونم واقعن، بهش فکر نکردم 🥲
-
بابونــــه جالب شد
من خودم نه@Pr.Gh.ir فقط خواستم بپرسم
سوالتون، باعث ایجاد سوال شد برام
شما رو مثال نزدم یه وقت جسارت نباشه -
@Pr.Gh.ir اگه چیزی به اسم احترام میون دو نفر باشه
به ندرت ممکنه مشکلی پیش بیاد...بابونــــه همه چیز احترام نیست
از شهرا مختلف ایران فرهنگها مختلف تربیت خانوادگی مختلف
فکر میکنی با این همه فاکتور با همه آدما کنار میای ؟ قطعا نه
با یه عده بیشتر کنار میای فقط -
@Pr.Gh.ir فقط خواستم بپرسم
سوالتون، باعث ایجاد سوال شد برام
شما رو مثال نزدم یه وقت جسارت نباشهبابونــــه نه متوجهم خواهش میکنم
-
فرض کن
باهاش هم اتاقی میشی ؟@Pr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فرض کن
باهاش هم اتاقی میشی ؟من نه..چون من وقتی از یکی بدم میاد رسما نمی تونم هیچ جوره باهاش کنار بیام و تمام حرکاتش میره رو مخم و هم اتاقی شدن با یه همچین آدمی برام مثل شکنجه روحی روانی می مونه
ولی میتونی باهاش دوست بمونی و در ارتباط باشی نه که کلا باهاش هم اتاقی باشی..اینجوری هم میتونی از تاثیراتش استفاده کنی -
@Pr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فرض کن
باهاش هم اتاقی میشی ؟من نه..چون من وقتی از یکی بدم میاد رسما نمی تونم هیچ جوره باهاش کنار بیام و تمام حرکاتش میره رو مخم و هم اتاقی شدن با یه همچین آدمی برام مثل شکنجه روحی روانی می مونه
ولی میتونی باهاش دوست بمونی و در ارتباط باشی نه که کلا باهاش هم اتاقی باشی..اینجوری هم میتونی از تاثیراتش استفاده کنیپرستو بابایی اگه مجبور باشی چی ؟