هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من اون اوایل آدم معمولی ای بودم ، بی دین نبودم اما مذهبی هم نبودم
در حد نماز و قرآن و ... و رفع تکلیفیه جایی گیر کردم بد جور و از ته دلم حضرت علی رو صدا زدم ...
معجزه شد و نجات پیدا کردم ...
۲۴ تیر ...
۲۴ تیر مردم و دوباره متولد شدم و کس دیگه ای شدم و عشقم به مولا بیشتر و بیشتر شد ... -
1111 چی بود اتفاق؟
-
من زمان بعضی از بازی های آنلاین خیلی به فاز دینی میرم، در حین خودکشی با هواپیما برای زدن دشمنا شعار الله اکبر سر میدم
.
یاد این بنده خدا توی یکی از مچا افتادم:
-
من اون اوایل آدم معمولی ای بودم ، بی دین نبودم اما مذهبی هم نبودم
در حد نماز و قرآن و ... و رفع تکلیفیه جایی گیر کردم بد جور و از ته دلم حضرت علی رو صدا زدم ...
معجزه شد و نجات پیدا کردم ...
۲۴ تیر ...
۲۴ تیر مردم و دوباره متولد شدم و کس دیگه ای شدم و عشقم به مولا بیشتر و بیشتر شد ... -
1111 چی بود اتفاق؟
راستش نمیتونم بگم ...
اما خیلی شیرینه که ادم معشوقش رو صدا بزنه و معشوقش نجاتش بده ... -
من زمان بعضی از بازی های آنلاین خیلی به فاز دینی میرم، در حین خودکشی با هواپیما برای زدن دشمنا شعار الله اکبر سر میدم
.
یاد این بنده خدا توی یکی از مچا افتادم:
-
Comrade یادی یا ابوالفضل های داداشم موقع بازی افتادم ولی هر الله اکبری هم نشان از فاز دینی شدن نیست
-
غیرقابل تحمله
خونه وقتی مامان بابام نیستن.... -
از کجا معلوم؟
برای همین یه سری وقتا میخوام ببینم چون هیچی معلوم نیست
سه سال دیگه یه جایی که فکرشو نمیکردی چه خوب چه بد -
1111 میفرمایند که محبت علی مخصوص همه ی انسان هاست اون ولایت علیه که فقط مخصوص شیعه هاست
همین میشه که یه مسیحی درباره امام علی کتاب مینویسه ...
علی(ع) گیرنده ی دست همه ی بشره نه فقط شیعه ها و نه فقط مسلمون ها حتی. -
از کجا معلوم؟
برای همین یه سری وقتا میخوام ببینم چون هیچی معلوم نیست
سه سال دیگه یه جایی که فکرشو نمیکردی چه خوب چه بد -
Zaahra._.. منم قبلا همچین آرزویی داشتم. ولی زمان که گذشت متوجه شدم بعضی از اتفاقات رو از قبل ندونی بهتره. چرا؟ چون مثلا فرض کنید شما متوجه میشید دو سال آینده یه ویروس خطرناک به شهر حمله میکنه. خب اینجا ذهن شروع میکنه به سناریو سازی اون هم غالبا از نوع منفی. وای اگه مریض بشم چی؟ وای اگه خانواده ام طوریشون بشه چی؟ ولی وقتی اون اتفاق بدون اطلاع قبلی میوفته، میبینی نه...اونقدرا هم وحشتناک نبوده. یکسری از مسائل رو باید در همون لحظه باهاشون مواجه بشی اونجاها مغز خوب کار میکنه که راه بقا رو پیدا کنه.