هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zaahra._.. این زمین لعنتی مونده. خیلی ازش بدم میاد خیلی زیاد. موندم سال دیگه چجوری من اینو بخونم برم سر کنکور.
E.B.BUTTERFLY
وای زمینن
بدترین درسه
هیچ چیزی به بدی و سختی این درس نیست
هیچی به پاش نمیرسه
من حاضرم تاریخ و انسان بخونم ولی زمین نه -
مهیعژغبژعبطغیطغهصطهغصطخغغژبعژزاوایننای
-
ولی...!
-
بگذریم.
-
E.B.BUTTERFLY
وای زمینن
بدترین درسه
هیچ چیزی به بدی و سختی این درس نیست
هیچی به پاش نمیرسه
من حاضرم تاریخ و انسان بخونم ولی زمین نهمثل جغرافیا پارساله
-
مثل جغرافیا پارساله
E.B.BUTTERFLY
باز به جغرافیا
اونو میشد خوند
زمینو نه -
jahad.20
ژاپن یه انیمیشن ساخته بود
اسم ایرانیش وقتی باد بر میخیزد بود
مهندسای ژاپن رفته بودن آلمان تا ازشون ساخت هواپیما یاد بگیرن چون جنگ بود و ژاپن اون موقع جزء کشورای ضعیف بود
مهندسای آلمانی به شدت با ژاپنیا بد بودن طبق این انیمه ؛ مسخره اشون میکردن بهشون میگفتن خنگید
بعد این مهندسای ژاپن که واسه اموزش رفته بودن خیلی ناراحت بودن یکیشون به اون یکی گفت اصلا واسه چی باید تو این آلمان خراب شده بمونیم و اون یکی که نابغه اشون هم بود گفت الان مجبوریم چاره ای نداریم ؛
وقتی بر میگردن ژاپن هی هواپیما میسازن و هی با شکست مواجه میشن هی سقوط میکنن ؛ بلاخره تهش موفق میشن و از آلمانم بهتر میشن
حتما به مهندسای ایرانی اون موقع تو روسیه خیلی سخت گذشته بودGharibehGomnam2 یه نفر باید الان بره زندگی نامه این عزیزان رو بنویسه مردم بفهمن
اون زمانی که سردار حاجی زاده از آبروش گذاشت برای مردم گفت گردن من از مو باریک تر
چی بود قضیه و چی شد
چقدر مردم اینا رو مزدور نظام خوندن و اونا ابرو وجون خودشون و خانوادشون کف دستشون گرفتن
چقدر از همین مردم قبل از اینکه جنگ بشه میگفتن چی میشه مگه توافق کنید مذاکره کنید (مخالف مذاکره نیستم اما راجبش بحث دارم مذاکره در چهارچوبش با کسی که پایبند به توافق) و چقدر گفتن امنیت میخوایم چیکار نون سفرمون فلانه ... ( هردو مورد درسته اما امنیت بزرگترین نعمت بود)
من خودم به شخصه سر انتخابات تک تک با مردم حرف میزدم یه عده واقعا میگفتن شما هی از امنیت میگید ما امنیت نمیخوایم اقتصاد خوب میخوایم
جواب استادمون خوب بود میگفت امنیت اگه مهم نیست بهتون انقدر پول میدیم برید غزه زندگی کنید اصلا میتونید زندگی کنید؟چقدر ازاین مردم مدافعان حرم مارو سرداران مارو شماتت کردن برای رفتن به سوریه
الان میفهمن چرا
الان ما سوریه رو از دست دادیم و اسرائیل به راحتی از سوریه میتونه وارد کشور ما بشه در صورتی که ما اگه سوریه رو داشتیم مرز زمینی بالبنان داشتیم و از لبنان خیلی راحت تر میتونستیم با جنگنده هم اسرائیل و بزنیم تازه این یه مورد خیلی ساده شه که به فکر منه غیر نظامی که از جنگ هیچی نمیدونه میرسهخلاصه که امیدوارم مردم ما آگاه شن ...
-
چرا هوا اینقدر گرمه
اه -
بچه ها منم به تلگرام وصل نمیشدم تا دیشب به کمک دانیال و زهرا بلاخره وصل شدم
ببینید اول برید v2rayng vpn رو نصب کنید ؛ مایکتم داره
بعدش که نصب کردین یه پیام بدین براتون کانفینگ بفرستم
بعد که وصل شدین داخل تلگرام بهم پیام بدین که بتونم آدرس کانالی که کانفینگ میزاره بهتون بدم -
GharibehGomnam2
ای بابا مرسی
هر چی بدون سانسوره با وی پی ان
اشتراک و اینا هم میترسم توی این وضعیت نت بخرمZaahra._..
دنیای سریال بدون اشتراکه -
بعد که وصل شدین داخل تلگرام بهم پیام بدین که بتونم آدرس کانالی که کانفینگ میزاره بهتون بدمGharibehGomnam2 برام هیچی بالا نمیاد ک بخوام نصب کنم
-
jahad.20 راستش تقصیر خودمونه تا یه بخش زیادی
ماها چندبار بیانه گام دوم رو خوندیم ؟
یا پیر این مملکت چندساله هی داره میگه اقاااا تبیین تبیین تبیین
دستاورد هارو تبیین کنین تبلیغ کنی کار رسانه ای انجام بدین اما خب ما چیکار کردیم ؟
وقتی ما ذهن قشر خاکستری رو پر نکنیم خب مشخصه که دشمن و رسانه هاش فکرشو پر و همسو با تفکرات خودشون میکنن نتیجش میشه اینکه الان یه عده خائن به اسم مخالفت با جمهوری اسلامی ایران میان مردم بیگناهو میزنن با این چیز که ایران نتونه خوب بیرون از مرزاش بجنگه و جنگو کنار بزاره ...mr.vinyzo انکار نمیکنم حرفی که شما زدین
اما یه عده واقعا متوجه نمیشدن
من خودم به شخصه صحبت میکردیم موقع انتخابات
اما بعضی ها شاید از سر لج قبول نمیکردن
اما این شرایطی که به وجود اومد برای اون هایی که منطق دارند باعث شد بهتر درک کنند شرایط و متوجه بشن ماهایی که این حرفا رو میزدیم هیچوقت دشمن شون نبودیم ما یه ملتیم با هر عقیده کنار هم که برامون ایرانمون مهمه
و نیروهای مسلح ما همونا که تا همین چند وقت پیش از هر طرفی مسخره میشدن هم وظیفه خودشون تامین امنیت همه ی مردم میدونستن نه فقط امنیت بچه حزب اللهی و بسیجی و ....
نه اونا جونشون رو برای همه فدا میکنن
همون حرفی که سردار سلیمانی زد
همون دختر کم حجاب هم دختر منه
یا یه اقایی بود دستاش پر تتو بود میگفت چند وقت پیش به سردار حاجی زاده گفتم با منم عکس میگیرید
گفتن مگه شما کی اید که نگیرم ما فدای شما هم میشیم..خلاصه که واقعا با هر عقیده ای کسی که وطنش و ایران براش مهم باشه الان حقیقت رو میبینه چون مثل روز روشنه
-
jahad.20 نه داداش گلستان که اصلا مربوط به ایران نیست
گلستان یه کشور جداییه ک همچنان حضوری برگزار میشه امتحاناش ب دستور قوری چایی عزیزMichael Vey ایالت گلستان
واقعا ظلمه دیگه -
هویججج
آره
من سیندرلای جدید رو ندیدم انیمیشنه یا فیلمه؟
وای دقیقا پرنسس ها همیشه منتظر شاهزاده سوار بر اسبن تا نجاتشون بده کلا اینطوری بود که راه نجات دخترا ازدواج بود
ولی این انیمیشن brave رو خیلی دوست داشتم
ولی انیمه های ژاپن بیشتر قدرت دخترارو نشون میدادن
ولی ۲۰۰ ۳۰۰ سال پیشم نبود
دهه شصت دهه هفتاد بود
البته فوتبالیست ها و هاچ زنبور عسل و فوتبالیست ها و... که دارن جدیدا میزارن بخاطر کیفیته بیشتر ؛ مثلا انیمیشن فوتبالیست های دههی ۱۹۰۰ میلادی به شدت کیفیتش نسبت به انیمه های الان خیلی پایین تره
ام تی وی تی؟ همجنس گراییه؟
اگه آره و خب دلایل فیزیولوژی داره بنظرم طرف باید درمان بشه
حالا بیا وارد این بحث نشیمبا سرعت معمولی گوش دادم جلوهم نزدم خیلی هم لذت بردم
GharibehGomnam2
این نسخه
نه عزیزم
انیمیشن های قدیمی دیزنی تقریبا برای ۱۰۰ سال پیشن ۱۹۳۷
LGBTQ درمان نداره حوصله بحث کردن دوباره ندارم روزی برای صد نفر توضیح میدم ولی این بیماری نیست انحراف هم نیست صرفا طبیعت فرده اکه بخوای سعی کنی تغییرش بدی یا به قول خودت درمانش کمی صرفا داری روحی و جسمی آزارش میدی -
هویججج
آره
وای دقیقا پرنسس ها همیشه منتظر شاهزاده سوار بر اسبن تا نجاتشون بده کلا اینطوری بود که راه نجات دخترا ازدواج بود
دهه شصت دهه هفتاد بود
البته فوتبالیست ها و هاچ زنبور عسل و فوتبالیست ها و... که دارن جدیدا میزارن بخاطر کیفیته بیشتر ؛ مثلا انیمیشن فوتبالیست های دههی ۱۹۰۰ میلادی به شدت کیفیتش نسبت به انیمه های الان خیلی پایین تره
GharibehGomnam2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سرعت معمولی گوش دادم جلوهم نزدم خیلی هم لذت بردم
وووویییی کیوت🥲
-
بعد که وصل شدین داخل تلگرام بهم پیام بدین که بتونم آدرس کانالی که کانفینگ میزاره بهتون بدمGharibehGomnam2 من دارمش کانفینگ هم دارم اصلا وصل نمیشه🥲🥲🥲
شاید مربوط به جایی هم که هستم
چون تهران بودم دیروز خوب میگرفت و با پروکسی وصل میشد الان وصل نمیشه -
هویججج
آره
دهه شصت دهه هفتاد بود
GharibehGomnam2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من انیمیشن پرنسس و قورباغه رو دوست داشتم و هنوزم برام الهام بخشه