هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یادش بخیر چند روز پیش تصمیم گرفته بودم وایبمو مثبت کنم و غر نزنم
یادش بخیر یادش بخیر -
دارم به نصب روبیکا فکر میکنم
شاید از اونجا بتونم فیلم سریال دانلود کنم.....
هعی گوگل عزیزمZaahra._.. حاجی اونو آدم میخواد نصب کنه خود گوشی اخطار میده ک اپش میخواد اطلاعاتتو بدزده
-
@هویججج تف بهش
Michael Vey
میدونی چطور جنگ جهانی سوم میشه؟
ایران داره یه چین خدمات و منابع میده
ایران از لحاظ بازرگانی خیلی مهمه
آمریکا میخواد چین رو از رقابت حذف کنه چین جدی داره تبدیل به یه غول تجاری میشه
این در اصل جنگ چین و آمریکاست
اسرائیل خیلی کوچیکه مطمئن باش اگه پشتش به آمریکا گرم نبود حتی شروع نمیکرد حالا که شروع کرده به این راحتی تموم نمیکنه -
Michael Vey
اسرائیل خیلی کوچیکه مطمئن باش اگه پشتش به آمریکا گرم نبود حتی شروع نمیکرد حالا که شروع کرده به این راحتی تموم نمیکنهآمریکا گفته یه ایران پاکستانی میزنم
پاکستانم آمریکا رو محکوم شون کرده اگه جنگ ایران اسرائیل ادامه دار بشه بمب اتم میزنم -
Michael Vey
اسرائیل خیلی کوچیکه مطمئن باش اگه پشتش به آمریکا گرم نبود حتی شروع نمیکرد حالا که شروع کرده به این راحتی تموم نمیکنه@هویججج حاجی من نمیدونم اصلا تف به همشون
-
اگه جنگ وارد مرحله ای بشه که از پلاسما و هسته ای و کوفت و زهر مار استفاده کنن نصف دینا نابود میشه و تا چندمسل بچه ها عقب مونده بدنیا میان مثل جنگ هیروشیما ژاپن
-
Zaahra._.. حاجی اونو آدم میخواد نصب کنه خود گوشی اخطار میده ک اپش میخواد اطلاعاتتو بدزده
Michael Vey
یه کاری کردن آدم مجبور میشه
ای کاش همون صبح بقیه قسمتاشم دانلود کرده بودم از نماشا -
f.nalist
نه جدی میگم
ترامپ و نتانیاهو جنون دارن -
Narges_ بفرست دتر
-
از روی حرفای ایران مشخصه که میخواد وارد مذاکرات بشه وگویا نمیخواد پای آمریکا به این مسائل باز بشه
-
f.nalist صبح به فیلترشکن وصل بودم رفتم از کوپایلوت یه سوال بپرسم برگشت بهم کفت آب و هوای آمستردام جطوره:))))))
-
از روی حرفای ایران مشخصه که میخواد وارد مذاکرات بشه وگویا نمیخواد پای آمریکا به این مسائل باز بشه
ولی بنظرم اگه غنی سازی اورانیوم رو رها کنیم فلج میشیم
این تنها سلاح مونه