**##ریکاوری##**
-
یکی از عجایب هفتگانه انسان قابلیت بازیابیش هست.
و وقتی بازیابی هست یعنی از دست رفتن نیرویی هم هست.
%(#14e095)[یعنی هم خبر خوب دادم هم بد]
1 - %(#eb1123)[شما نیروی خودتون رو از دست خواهید داد]
2-%(#113ceb)[شما توانایی برگرداند نیروی از دست رفته رو دارید]
یکی از تکنیک ها برای زندگی بهتر و پر هیجان اینه که صبح ساعت 5 بلند بشوید و به علت یکسریامداد های غیبی
قدرت تصمیم گیری و ارداه زیاده
به همین دلیل پیشنهاد میشه 5 بلند بشید و کار ها رو پشت سر هم بکنید چون در طول روز به علت تصمیم های متعدد گرفتن کم کم قدرت تصمیم گیریتون کم میشه و اراده کمتر میشه مثال معروفش مثال لاغری
صبح اول وقت خیلی ها تصمیم به لاغری میگیرند و حتی ناهار رو هم رعایت میکنند ولی وقتی شام شد
سهم من رو هم میخورند
پس تا اینجا فهمیدیم نیرو و انگیزه از دست میره و همچنین فهمیدم میتونیم برش گردونیم
بحث من بیشتر برای ریکاوری روزانه
نیست
بلکه برای این بازه زمانی هست.خیلی از دوستای من در این زمان ها(بهمن) تصمیم گرفتند از آزمون جدا بشند یا مثلا حرکت های انقلای بزنند و خیلی ها به سال بعد فکر میکنند علتش؟؟
همون از دست رفتن نیرو و انگیزه
خب حالا چاره چیه؟؟؟ چاره اصلیش اینه که باید شخصیتتون رو جوری پرورش بدید که تا روز آخر با نهایت توان تلاش کنه و بدون توجه به فرصت باقی مانده و نتیجه ای که پیش بینی میکنید .خودتون مثل تراکتور بخونید و بگید قول دادم تا روز آخر!! و آخرین لحظه تلاشم رو بکنم.ذاتا علت شکست اغلب افراد و نوع بشر نداشتن پشتکار هست
پشتکار یعنی وقتی حتی انگیزه ای هم نداری باز هم دست از تلاش برنداری وگرنه همه میتونند وقتی کیفشون کوکه و انگیزه دارند بترکونند
روش بازیابی نیروی به فنا رفته تون :
%(#caeb11)[کار هایی بکنید که تا الان به تعویق انداختید]
%(#eb8911)[کار هایی بکنید که فکر میکردید نمیتونید بکنید]
مثلایک روز درغ نگید و تحت هیچ شرایطی این کار رو نکنید تصمیم بگیرید دو روز انجمن نیایید و به هیچ وجه نیایید تصمیم بگیرید 500 تا شکم برید و واقعا برید حتی اگه 3 ساعت طول کشید ولی دست برندارید تصمیم بگیرید امروز هر طوری شده 10 ساعت درس بخونید هر کاری دیگه ای که فکر میکنید در حال حاضر شدنی نیست و یا فکر میکردید نمیتونید انجام بدید.
اینطوری کم کم نیروی به فنا رفته برمیگرده بهتون و میدونی شبیه چی میشید؟؟؟؟
%(#fa0505)[موشک]
اگه ورزشکار باشید در تمرینات کیک بوکس به پاهای شما وزنه های 5 کیلویی میبندن و بعد با چوب میافتند دنبالتون ( کاملا بی رحمانه اگه بهت برسه با تمام قوا میزنه ) و داد میزنند بدو یا فریاد میزنند تو میتونی و در برخی موارد ممکنه کار به فوش و اینا برسه
میدونید هدف چیه؟؟؟
شما با وزنه 5 کیلو در هر پا به مدت 20 دقیقه باید با تمام توان بدوید و بعدش به صورت 100 در 100 تمرین کنید .یعنی مثل یه مبارزه واقعی و پشت سر هم میت زنی کنید
تا جایی که دیگه بیهوش بشید
ولی وقتی اون وزنه رو از پاتون باز میکنید .با اینکه مثل ***** خسته اید ولی انگار میتونید پرواز کنید.
در اون لحظه اگه انرژی مونده باشه براتون .میتونید به شدت با سرعت شروع به دویدن کنید و به معنای واقعی کلمه پرواز کنید .چون فاصله بین افتادن قدم هاتون خیلی زیاد میشه ...خیلی ...
با تکنیک بالا شما همون وزنه های بسته شده به پاهاتون و طناب های بسته شده به دست هاتون رو باز میکنید
و به عنوان موشک کروز شروع به اوج گیری می کنید.
@دانش-آموزان-آلاء
امیدوارم تونسته باشم کمکی بهتون کنم.
اردتمند شما
https://www.aparat.com/v/6lpRd/موزیک_بی_کلام_(فتح_بهشت) -
Michael Veyreplied to joy on ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
joy چرا حس میکنم اینجاها رو نخوندین. اون پایین مایینم برین کلا تاپیکش مشاوره ایه ن فقط متن اصلی تاپیک @دانش-آموزان-آلاء
-
@دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-110 @بچه-های-ریاضی-110 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @همخوانی-ابریشمیا
بر همممممتون واجبه ک این تاپیکو کامللل بخونین
-
UP
به نظرم %(#63047d)[ریکاوری] همیشه لازمه مخصوصا الان که دیگه چیزی تا کنکور 99 نمونده...
@دانش-آموزان-آلاء -
-
خیلی متن تاپیکت زیاده
-
فوق العاده است : )
هیچ وقت تکراری نمیشه : ) -
حس میکنم این تایپک بیاد بالا خیلی خوب میشه ...
اخیرا خیلی دیده میشه که بیاییم بگیم : حوصله درس خوندن نداریم .
به نظرم به ریکاوری احتیاجتونه .
موفق باشین -
اين تاپيك خيليييي خوبه يادم نيست كدوم تاپيك بود كه جهاد٢٠ پرسيده بودن كم ميخونن و يه نفر لطف كرده بود آدرس اين تاپيكو داده بود. اولش فك كردم از همون حرفاي هميشگي و حوصله سر بره ولي الان كه خوندم ديدم عاليييه. حتما بخونيدش
-
-
سخن کوتاه باید واسلام
خرخونی کنید
اینا همش ابزار هایی هستن که بخونید
مهم خود خوندنه
همین! -
عالیییییی بود مرسی
-
این پست پاک شده!
-
Brilliant در **##ریکاوری##** گفته است:
@Fascinator در **##ریکاوری##** گفته است:
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاءاستارتر تاپیک هستید!؟؟
بدهکارتم؟
اگه اره جواب من نه هست
در غیر اینصورت بله -
@Fascinator در **##ریکاوری##** گفته است:
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاءاستارتر تاپیک هستید!؟؟
-
-
پوکر-قمار-کنکور
من نصیحت نمیگم و تیریپ انگیزشی هم بر نمیدارم
چون معتقدم انگیزه مثل کبریت هست فقط یکم گرم میکنه ولی برای اینکه مثل دود بری بالا باید اول مثل آتیش بسوزی
خب راجع به عکس و زیر نوشته اش
بازی پوکر یکی از انواع بازی های حرام و با آلات حرام است
بازی پوکر بدون شرط بندی اصن قابل بازی نیست
این حرکتی که تو عکس دیدید اسمش هست all in
یعنی :
هر چی که داشتم رومیزارم پاش!
وقتی تو کارت های خوبی داشته باشی با این حرکت دیگه تقریبا برنده بازی هست و اگه کسی هم میخواد بازی کنه باید اون هم هر چی پول داره رو بزاره
all in که کنی
یعنی هر چی که تو چنته داری رو بزاری و سرش شرط ببندی
میبری
حتی اگه کارت هات چرت باشند و تو all in کنی
بقیه میکشن کنار
و اسم این حرکت میشه:
بلف زنی
بعضی از پوکر بازا هستند که بزرگترین مبلغی که بردن
سر بلف زدن بود
چون: all in کردن
نمیدونم چقدر مونده تا کنکور
ولی حاجی
بچه هایی که الان پزشکی و دندون میخونند حتی تو یکی از بهترین دانشگاه ها
اکثرشون میگن 10 ساعت میخوندم بعضی هاشون میگن بیشتر از 9 نتونستم بخونم
و این حرفا صادقانه است
چون نیازی نداره به دوستش دروغ بگه
و سد کنکور رو هم رد کرده و عملا رقیب نیستیم.همکار آینده ایم
واسه همین
اگه هر روز صبح که بلند میشی
یه all in بزرگ بنویسی روی کاغذ
و واقعا all in کنی
میبری!
هر چی رو قمار کردی سرش رو میبری
یه کنکوری کلا داره قمار میکنه
ولی شاید حواسش نیست
all in این نیست که بیشتر از همه بزاری !
all in اینه که هر چی که خودت داری رو بزاری
شاید all in تو باشه 1 میلیون و اگه بقیه all in میکردن 3 میلیون
ولی مهم این شهامت رو به خرج دادنه
تو هر چی که داشتی رو all in کردی
ولی بقیه میترسند
یادت باشه تو کشتی هم وقتی یکی از طرفین میبینه که باخته
یه جوری کشتی میگیره که تا حالا نگرفته بود
چون دیگه چیزی برای از دست دادن نداره
و نتیجه؟
ضربه فنی میکنه
تو پوکر
تو کشتی
و تو کنکور
all in کردن پنجاه درصد احتمال برد داره
ولی نکردنش
100 در 100 احتمال باخت داره :)))
پ.ن: ببخشید دیگه مثل قبلا رنگی رنگی نیست
پیر شدم دیگه -
این تاپیک عالیه
تامل برانگیزه -
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to joy on ۲۹ فروردین ۱۳۹۷، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
joy
عالی بود......
سپاس