خستگی بدن
-
بنظرتون به کنکوری بودن ربط داره؟
من چهار سال خودم رو تو خونه حبس کردم
میتونه به اون ربط داشته باشه؟
مثلا انقدر تحرکم کم بوده که الان تار تندم بیشتر از کنده و بدنم لاکتیک اسید تولید میکنه؟
یا اون تایمی که برای کنکور میخوندم چون بیرون نمیرفتم آفتاب کم بهم میخورده و ویتامین d کم شده؟ -
_ Reza _
شما نظری ندارین ؟
از اونجایی که ورزش میکنید@هویججج خب اول از همه خسته نباشی
بچها که قطعا چکاپ و ویتامین و این صوبتا رو گفتن ...
من خودم وقتی ورزشمو قطع میکنم اینطور میشم بدنم عادت داره به ورزش و نرم اینطور میشم بشدت بدن درد و دقیقا برعکس کسی که وقتی میره بدن درد میگیره ... شاید ورزش کردن کمکت کنه این خستگی از بین بره ورزش پیوسته نه یه ماه بری دوماه نری ... ورزش بدنتو قوی میکنه پ مقاومتش بالا میره اثرش از هرنوع دارو و ویتامین و ... هم بیشتره کلن هر آدمی برای با نشاط بودنش باید ورزشو همیشه انجام بده فارغ از هرچیزی یه روتین زندگی هر آدمی باید باشه قول میدم انجام بدی روتین وار خوب میشی و قطعش نکنی اگه ورزش میکنی و اینطور میشی که دیگ به همون ویتامین و تغذیه ات برمیگرده صبحانه اگه نمیخوری بخور حتما صبحتو پر انرژی شروع کن خواب کافی داشته باش -
@هویججج خب اول از همه خسته نباشی
من خودم وقتی ورزشمو قطع میکنم اینطور میشم بدنم عادت داره به ورزش و نرم اینطور میشم بشدت بدن درد و دقیقا برعکس کسی که وقتی میره بدن درد میگیره ... شاید ورزش کردن کمکت کنه این خستگی از بین بره ورزش پیوسته نه یه ماه بری دوماه نری ... ورزش بدنتو قوی میکنه پ مقاومتش بالا میره اثرش از هرنوع دارو و ویتامین و ... هم بیشتره کلن هر آدمی برای با نشاط بودنش باید ورزشو همیشه انجام بده فارغ از هرچیزی یه روتین زندگی هر آدمی باید باشه قول میدم انجام بدی روتین وار خوب میشی و قطعش نکنی اگه ورزش میکنی و اینطور میشی که دیگ به همون ویتامین و تغذیه ات برمیگرده صبحانه اگه نمیخوری بخور حتما صبحتو پر انرژی شروع کن خواب کافی داشته باش_ Reza _
چطوری با دانشگاه مچش میکردی ؟ یادمه ترم اول دانشگاه میرفتی و ورزش میکردی
من تا 4 دانشگاهم 🫠
شبا هم نمیتونم برم..... -
_ Reza _
من تا 4 دانشگاهم 🫠
شبا هم نمیتونم برم.....@هویججج
واقعا تو فکرشم
بدنسازی که اصلاااااا
ولی یه چیزی مثل تنیس واقعا خوش میگذره 🥲 -
@هویججج خب بابا باشگاه خسته میشی
من خودم قبل کنکور هر روز ساعت سه تا هشت شب سالن و زمین چمن فوتبال بازی میکردم ۹ شام میخوردم یا نمیخوردم میخوابیدم تا خود صبح
بدنمم کلی درد میکرد از شدت بازی زیادAqua
آخی -
_ Reza _
من تا 4 دانشگاهم 🫠
شبا هم نمیتونم برم.....@هویججج خب اگه واقعا نمیتونی باشگاه بری توی خونه انجام بده ولی خب تو خونه زیاد ممکنه ادامه پیدا نکنه محیط باشگاه بهتره ... من خودم ۷ میرفتم یکمی استراحت میکردم میرفتم 🥲 صبح ورزش کن نیم ساعتی هر وقت ک فکر میکنی میتونی
-
@هویججج سلام
اگه آزمایش ها چیزی رو نشون ندادن پیشنهاد میکنم به احوالاتتون یه نگاهی بندازین
مثلا وقتی حس خستگیه میاد سراغتون از کسی یا چیزی ناراحت نیستین؟
دنبال فرار از یه حس خاص نیستین که باعث بشه به خواب پناه ببرین؟
ورزشی مثل دوییدن و یوگا رو پیشنهاد میکنم
من خودم دقت کردم به خودم میبینم خستگی روحی خیلی زیادی دارم
یعنی میدونم میتونم الان تا 8 ساعت دیگه بخوابم
و 3 ساعت بعد بیدار شدنم دوباره برم و 8 ساعت بخوابم و همینطوری اینو ادامه بدم=)Hg L 0
آره
احتمالا
چون واقعا از لحاظ روحی هنوز نتونستم یه سری چیزا رو درک کنم یکمی سردرگمم -
@هویججج خب اگه واقعا نمیتونی باشگاه بری توی خونه انجام بده ولی خب تو خونه زیاد ممکنه ادامه پیدا نکنه محیط باشگاه بهتره ... من خودم ۷ میرفتم یکمی استراحت میکردم میرفتم 🥲 صبح ورزش کن نیم ساعتی هر وقت ک فکر میکنی میتونی
_ Reza _
من تا یه مسری رو با اتوبوس میرم
از برگشت پیاده میام خونه
تقریبا یه ربع ولی اونم فایده نداشت🥲 -
@هویججج
واقعا تو فکرشم
بدنسازی که اصلاااااا
ولی یه چیزی مثل تنیس واقعا خوش میگذره 🥲@هویججج هرچیزی که بهت خوش میگذره برو
-
_ Reza _
آره مشکل زمانی دارم
یعنی فقط تابستون میتونم برم بعد اگه برم دیگه نرم بدتر میشه 🥲 -
_ Reza _
من تا یه مسری رو با اتوبوس میرم
از برگشت پیاده میام خونه
تقریبا یه ربع ولی اونم فایده نداشت🥲@هویججج پیاده روی ورزش نیست 🥲
برا مامان بزرگا ورزشع
-
@هویججج خب اول از همه خسته نباشی
من خودم وقتی ورزشمو قطع میکنم اینطور میشم بدنم عادت داره به ورزش و نرم اینطور میشم بشدت بدن درد و دقیقا برعکس کسی که وقتی میره بدن درد میگیره ... شاید ورزش کردن کمکت کنه این خستگی از بین بره ورزش پیوسته نه یه ماه بری دوماه نری ... ورزش بدنتو قوی میکنه پ مقاومتش بالا میره اثرش از هرنوع دارو و ویتامین و ... هم بیشتره کلن هر آدمی برای با نشاط بودنش باید ورزشو همیشه انجام بده فارغ از هرچیزی یه روتین زندگی هر آدمی باید باشه قول میدم انجام بدی روتین وار خوب میشی و قطعش نکنی اگه ورزش میکنی و اینطور میشی که دیگ به همون ویتامین و تغذیه ات برمیگرده صبحانه اگه نمیخوری بخور حتما صبحتو پر انرژی شروع کن خواب کافی داشته باش_ Reza _
هویج خانوم ببخشید که داخل تاپیکت سوال میپرسمولی الان من خودم به شخصه یا وقت ندارم یا بدنم با یه حرکت ساده بد کوفته میشه یادممه قبلا اینطوری نبود ولی من هروز حداقل 20 مین پیاده روی از مدرسه به خونه یا کلاسامو داشتم میدونم این کافی نیست ولی چیزی فراتر از این نمیتونم انجامش بدم ...و نمیتونم باشگاهم برم خیییللی تو این فکرم ورزشو شروع کنم تو خونه ولی ایده ای ندارم.چیکار کنم؟ نمیشه که فقط حرکت کششی برم و اینم بگم که من با ساده ترین حرکتام خسته میشم ایده ای ندارین برای ورزش تو خونه؟
-
_ Reza _
عههههههه عجب آدمی هستی
دارم میگم تحرکم خیلیییییی کمههههه
خب چی کار کنم که انسان متحرک بشم
به جز باشگاه رفتن که وقتش رو ندارم 🥸 -
Hg L 0
آره
احتمالا
چون واقعا از لحاظ روحی هنوز نتونستم یه سری چیزا رو درک کنم یکمی سردرگمم -
Hg L 0
باشه عزیزم -
_ Reza _
هویج خانوم ببخشید که داخل تاپیکت سوال میپرسمولی الان من خودم به شخصه یا وقت ندارم یا بدنم با یه حرکت ساده بد کوفته میشه یادممه قبلا اینطوری نبود ولی من هروز حداقل 20 مین پیاده روی از مدرسه به خونه یا کلاسامو داشتم میدونم این کافی نیست ولی چیزی فراتر از این نمیتونم انجامش بدم ...و نمیتونم باشگاهم برم خیییللی تو این فکرم ورزشو شروع کنم تو خونه ولی ایده ای ندارم.چیکار کنم؟ نمیشه که فقط حرکت کششی برم و اینم بگم که من با ساده ترین حرکتام خسته میشم ایده ای ندارین برای ورزش تو خونه؟
Hako خسته شدن که ورزش سخته و هدفش اینه که خسته بشی اون لحظه خسته میشی ولی به مرور دیگ بدنت عادت میکنه ... من خودم عید یه مدت نرفتم بعد که رفتم پا زدم تا چند روز لنگ لنگان راه میرفتم
انگار تیر خورده بودم ... ممکنه تا یه مدت برات سخت باشه ولی درست میشه کافیه ادامه بدی اون موقع خسته میشی ولی بعدا نتیجه شو میگیری ... همیشه یه تایم رو مشخص کن و قول بده به خودت که انجامش بدی هیچوقتم قطع نکنی حرکاتشم یه سرچ کنی کلی آموزش هست
-
_ Reza _
Hako
واااااهاااااییی عسل منم دقیقا مثل توام -
Hako خسته شدن که ورزش سخته و هدفش اینه که خسته بشی اون لحظه خسته میشی ولی به مرور دیگ بدنت عادت میکنه ... من خودم عید یه مدت نرفتم بعد که رفتم پا زدم تا چند روز لنگ لنگان راه میرفتم
انگار تیر خورده بودم ... ممکنه تا یه مدت برات سخت باشه ولی درست میشه کافیه ادامه بدی اون موقع خسته میشی ولی بعدا نتیجه شو میگیری ... همیشه یه تایم رو مشخص کن و قول بده به خودت که انجامش بدی هیچوقتم قطع نکنی حرکاتشم یه سرچ کنی کلی آموزش هست
_ Reza _
آقا میگی استمرار تایمی که مدرسه و دانشگاه میریم چیکار کنیم ؟
فقط تابستونا بیکاریم 🥸 -
_ Reza _
عههههههه عجب آدمی هستی
دارم میگم تحرکم خیلیییییی کمههههه
خب چی کار کنم که انسان متحرک بشم
به جز باشگاه رفتن که وقتش رو ندارم 🥸@هویججج ببین بخوام رک بگم یه جا دیگ باید چاقو بزاری لا گردنت بگی یا میری یا رگتو میزنم
تا زور نگی به خودت بدنت از این وضعیت بدش ک نمیاد
و اینکه هدف از ورزش کردنت رو بدون ... من خودم وقتی به هدفم فکذ میکنم خود بخود انجامش میدم هدفت باید برات عزیز باشه و شوق داشته باشی برا انجامش ...