ادبیات
-
E.B.BUTTERFLY
سلام. درمواجهه با سؤال اولت، متوجه اینکه چرا این سؤال برات پیش اومده نمیشه. مصرع همینجوریش مرتبه و تمام مصرع، به جز فعلش، گروه مسندیه.«چرا» هم میتونه قید پرسش باشه.
-
E.B.BUTTERFLY
سلام. درمواجهه با سؤال اولت، متوجه اینکه چرا این سؤال برات پیش اومده نمیشه. مصرع همینجوریش مرتبه و تمام مصرع، به جز فعلش، گروه مسندیه.«چرا» هم میتونه قید پرسش باشه.
S.daniyal hosseiny من میگم که مثلا بیاد به صورت: «من خراب شبگرد مبتلا را ترک کن.» بنویسه.
-
S.daniyal hosseiny من میگم که مثلا بیاد به صورت: «من خراب شبگرد مبتلا را ترک کن.» بنویسه.
E.B.BUTTERFLY
خب تو اونوقت ترکیبِ ترکِ من و درواقع کسرهٔ میانجی بین دو کلمه رو حذف کردی و معادلی براش نساختی. همچین اجازهای نداری.ترکِ منِ خرابِ شبگردِ مبتلا، همهش گروه مفعولیه.
(توی پیام قبلی نوشتم مسندی و اصلاح میکنم) -
E.B.BUTTERFLY
-
E.B.BUTTERFLY
خب تو اونوقت ترکیبِ ترکِ من و درواقع کسرهٔ میانجی بین دو کلمه رو حذف کردی و معادلی براش نساختی. همچین اجازهای نداری.ترکِ منِ خرابِ شبگردِ مبتلا، همهش گروه مفعولیه.
(توی پیام قبلی نوشتم مسندی و اصلاح میکنم)S.daniyal hosseiny یه سوالی... یعنی من را ترک کن. من که میشه مفعول... بعد
ترکِ من کن. اینم میشه مفعول؟ مسند نمیشه؟ -
S.daniyal hosseiny یه سوالی... یعنی من را ترک کن. من که میشه مفعول... بعد
ترکِ من کن. اینم میشه مفعول؟ مسند نمیشه؟نقطه
راستش اینجا جاییه که دیگه وارد بحث قاعدهٔ فعل مرکب میشیم...
ترک کردن میتونه از منظری فعل مرکب باشه یا اینکه فعل، اسنادی باشه و ترک رو مسندش درنظر بگیریم. برای همین «من» میتونه مفعولش باشه.
اما وقتی بگیم:
ترکِ من کن
اونوقت این «کن» به معنی «انجام بده» اومده. دیگه از شکل اسنادی بودن درمیاد. -
E.B.BUTTERFLY
(توی پیام قبلی نوشتم مسندی و اصلاح میکنم)S.daniyal hosseiny متوجه شدم، ممنونم ازتون.
-
S.daniyal hosseiny متوجه شدم، ممنونم ازتون.
E.B.BUTTERFLY خواهش میکنم
-
نقطه
راستش اینجا جاییه که دیگه وارد بحث قاعدهٔ فعل مرکب میشیم...
ترک کردن میتونه از منظری فعل مرکب باشه یا اینکه فعل، اسنادی باشه و ترک رو مسندش درنظر بگیریم. برای همین «من» میتونه مفعولش باشه.
اما وقتی بگیم:
ترکِ من کن
اونوقت این «کن» به معنی «انجام بده» اومده. دیگه از شکل اسنادی بودن درمیاد.S.daniyal hosseiny متوجه شدم ممنونم
-
S.daniyal hosseiny متوجه شدم ممنونم
نقطه خواهش میکنم