نتایج نهایی کنکور اومد
-

اینو دوست داشتم اینجاهم بفرستم که بمونه=)
خداروشکر میکنم و به اتفاقات بهتری که پیش رومه امید دارم🌱
خیلی ممنونم بچهها به خاطر تبریکای صمیمانهتون و همه دلگرمیهایی که طول سال بهم دادین... بدونید که خیلی خوشحالم کردن و برام ارزشمند بودن💙
امیدوارم اگه امسال وارد دانشگاه میشید براتون بهترینها اتفاق بیوفته و قبولیتون نوش جون و مبارکتون. اگه یک سال دیگه تلاشتون برای ورود به رشته و دانشگاهی که دوست دارید تمدید شده، از ته دلم آرزو می کنم خدا براتون خیر رقم بزنه و سال بعد با خبر قبولیتون همهمون رو خوشحال کنید💙⚡من قرار بود رتبهم رو بعد قبولیا بیام این تاپیک بنویسم که یهو تاپیک تغییر کاربری داد😂 حالا برا اینکه تو دلم نمونه یه ۱۸۳۴ منطقه سهای هم اضافه کنم با اجازه:)
Anzw 18 مبارکتون باشه قبولیتون
-
yasin sheibak
تبرریک میگم بهتون🙏🏻🤩✨️Hhh Hh خیلی مرسی ازتون
من اشتباه پایین رو پیامتون ریپلای زدم -
Hhh Hh خیلی مرسی ازتون
من اشتباه پایین رو پیامتون ریپلای زدمyasin sheibak
هیچ اشکالی نداره😊✨️
سلامت باشید🙏🏻🌱 -
mr.vinyzo مبارکت باشه پسر❤️
yasin sheibak مرسییی یاسین😅😅
-

به پاس زحماتی که آلا تو این مسیر و رسیدن به این نتیجه کشید این عکس به یادگار بماند.yasin sheibak مبارکت باشه یاسین .ایشالا تو این مسیر بترکونی گل پسر☺️
-
بچه ها سلام
من الان نشستم قبولیاتونو دیدم
و چقدر خوشحال شدم=)
خیلی مبارک همهتون باشه=))))
این نتیجههای همهی اون زحمتها ، تفریح نکردن ها ، سخت گرفتن ها ،استرسها، شب دیر خوابیدنا و صبح زود بیدار شدنهاست.... تازه امسال خودت تیر ماه خودش یه چالش سنگین بود
خوشحالم که دوام آوردین
جا نزدین و با تلاش و توان خودتون رسیدید به چیزی که میخواید.
همیشه بدرخشید=)✨️آهای اونایی که نتیجه اونی نشد که میخواستید
به عنوان کسی که ۲سال پشت کنکور موند میگم تلاش کنید، خطا هاتون رو پیدا کنید،نا امید نشید،
چون قطعا میشه و میتونید و میرسید=)✨️✨️ -
سلام دوستان
به همتون تبریک میگم و قطعا کلییییییی قطعا زحمت پشت این نتایج هست و خوشحالم که نتیجه زحماتتون رو دیدین 😍😍😍
مبارک همتون باشه😍 -
Hhh Hh خیلیییییی ممنونم 🥲😊🌱
-
@_-Reza-_ مبارکت باشه اقا رضا به سلامتی
yasin sheibak خیلی ممنونم همچنین ⚡
-
کاش میشد حس و حال این تاپیک رو قاب کرد زد سر درِ آلاخونه.
امیدوارم درنهایتِ همهٔ قصههاتون دلشاد باشین بچهها. بقیهش مهم نیست. ❤
مبارکِ همهتون باشه.
دمِ همهتون گرم. -
yasin sheibak مبارکت باشه یاسین .ایشالا تو این مسیر بترکونی گل پسر☺️
mr.vinyzo فدات
-

خیلی ممنونم بچهها به خاطر تبریکای صمیمانهتون و همه دلگرمیهایی که طول سال بهم دادین... بدونید که خیلی خوشحالم کردن و برام ارزشمند بودن💙
امیدوارم اگه امسال وارد دانشگاه میشید براتون بهترینها اتفاق بیوفته و قبولیتون نوش جون و مبارکتون. اگه یک سال دیگه تلاشتون برای ورود به رشته و دانشگاهی که دوست دارید تمدید شده، از ته دلم آرزو می کنم خدا براتون خیر رقم بزنه و سال بعد با خبر قبولیتون همهمون رو خوشحال کنید💙⚡من قرار بود رتبهم رو بعد قبولیا بیام این تاپیک بنویسم که یهو تاپیک تغییر کاربری داد😂 حالا برا اینکه تو دلم نمونه یه ۱۸۳۴ منطقه سهای هم اضافه کنم با اجازه:)
Anzw 18 در نتایج نهایی کنکور اومد گفته است:

وااای خدا ببین چی میبینمممم
اینازِ قشنگم قبولیت مبارکت باشه بچهه🎀💞 -
Anzw 18 در نتایج نهایی کنکور اومد گفته است:

وااای خدا ببین چی میبینمممم
اینازِ قشنگم قبولیت مبارکت باشه بچهه🎀💞 -
Anzw 18 مبارکتون باشه قبولیتون
yasin sheibak
ممنونم آقا یاسین💙
برای شماهم کلی مبارک باشه گل کاشتین واقعا😍🤌🏻