هرچی تودلته بریز بیرون7
-
1111 عزیز ارزش ندادن ول کردم وگرنه من دو سال پشت سر هم پژوهشگر و فناور نمونه مملکت شدم از چند تا وزیر تقدیر نامه گرفتم...آخرش که چی؟
-
تجربه بالاترین نوع یادگیریه و انتقال دادنش به بقیه برای موفق شدن هم عیبه مگه ؟
حالا میخواد ورزش باشه یا درس ... در کنارش خوبه که مطالعه هم باشه اصولی تر برخورد بشه و این برمیگرده به خود مربی یا مشاور ولی چه بسا معلم ها و مربی هایی که از همین سن ما کار رو شروع کردن و حرفه ای تر شدن ...
استاد خودم سن ۲۳ سالگی و الان ؟ مربی تیم ملی
اونموقع مدرک هم نداشت ولی خیلیا بهش اعتماد کردن و بهش میدون دادن به مرور مدرک درجه ۳ گرفت بعدش درجه ۲ و الان ... خداروشکر نتیجه هم گرفتن کسایی که باهاش موندن
از طرفی همین استاد کرمی اگه برید فیلمای تدریس و تحلیل شو ببینید سن خیلی کمی داشته ( گوگولی بوده️ ) و الان درجه ۱
درسته یه سریا برای سرگرمی میان گند میزنن تو یه حیطه که اینطور گارد گرفته بشه ولی
همه مثل هم نیستن ... -
حالا میخواد ورزش باشه یا درس ... در کنارش خوبه که مطالعه هم باشه اصولی تر برخورد بشه و این برمیگرده به خود مربی یا مشاور ولی چه بسا معلم ها و مربی هایی که از همین سن ما کار رو شروع کردن و حرفه ای تر شدن ...
اونموقع مدرک هم نداشت ولی خیلیا بهش اعتماد کردن و بهش میدون دادن به مرور مدرک درجه ۳ گرفت بعدش درجه ۲ و الان ... خداروشکر نتیجه هم گرفتن کسایی که باهاش موندن
از طرفی همین استاد کرمی اگه برید فیلمای تدریس و تحلیل شو ببینید سن خیلی کمی داشته ( گوگولی بوده️ ) و الان درجه ۱
درسته یه سریا برای سرگرمی میان گند میزنن تو یه حیطه که اینطور گارد گرفته بشه ولی
همه مثل هم نیستن ... -
همه مثل هم نیستن ... -
_ Reza _ از معین نگو که یاد اون فیلمی که ۳ ماه قبل پخش شد افتادم...چند متر مونده بود از دستش بدیم:/
-
1111 سوال خوبی بود :))
نمیدونم واقعا ...
من دو رشته ورزشی رو فول بلدم ولی نمیدونم بتونم مربی خوبی بشم یا نه در آینده اصن تا حالا به مربیگری فکر هم نکردم ولی تجربه شو داشتم وقتی استادم باشگاه نمیومد من تمرین میدادم ... باحال بود و خب دوسش داشتم -
Batman این مرد حسابی اینقدر احساس مسئولیت میکنه که موقع جنگ هم دست بردار تدریس نیست آخه چقدر باید گل باشی 🥲🥲🥲
خداروشکر چیزیش نشد -
-
کسایی که ندیدن داریم از این مورد حرف میزنیم
https://www.aparat.com/v/lnn1s0s