هرچی تودلته بریز بیرون7
-
1111 پس شما میگی تا توانی در جوانی منت دختر نکش؟؟
حالا ول کن الان آقا رضا میاد اون اصطلاحش رو باز به کار میبره همه مسدود میشیم -
من هم می خوام اینجا باشم هم سر کلاس ها شیمی این ترم
و این دوتا با هم ممکن نیستهعیییییی
یعنی ۴ ماه ؟!!
دیگه وقتی ۲۰ واحد برداشتم باید از این لحاظ هم به خاطر شیمی پاش بمونم دیگه -
Zahra.tg من رفتم یه مدت غار زندگی کردم برگشتم دیدم اینجا کویره...هر دو ساعت یکی فقط یه شعری مینویسه میره گفتم در جان انجمن روح دوباره بدمم که با آقای ۱۱۱۱ و قضیه ازدواج ایشون انجمن بسیار فعال شد
-
Zahra.tg من رفتم یه مدت غار زندگی کردم برگشتم دیدم اینجا کویره...هر دو ساعت یکی فقط یه شعری مینویسه میره گفتم در جان انجمن روح دوباره بدمم که با آقای ۱۱۱۱ و قضیه ازدواج ایشون انجمن بسیار فعال شد
-
بابام...
نمیگم هیچ وقت پدر نبوده
ولی
خیلی وقتا نبوده
خیلی وقتا...
#تودلی -
-
-
من
اصلا کو من
شاید در جهت همون چیزی بود که از چندتا شون خواستم و حاجتم ان شاالله بدن
و این یعنی احتمالا این به صلاح بودهنمی دونم نمی دونم
ولی بهتریش این نبود که اصلا من نفهمم که الان بمانم در چنین شرایطی؟ مشکلی نیست باید سعی کنم کنار بیام و برگردم به ندونستن
تو اهل دانش و فضلی همین گناه ت بس
دونستن رنج داره
حالا اینجا هم رنج داره
دانستن که چ بگم متوجه هم کاش نمی شدم که بخوام بدونم هعیکه این طور
و بدتر دانستن بعدش چ کنم که می فهمم و کاش تحلیل نمی کرد این ذهنم و کاش خطا باشه کاش دیگه همون که خواستم خودشون کمکم کنن و به صلاح ه رخ بده
به هرحال خدا رو دارم خودش کنارم بوده حواسش هست -
هعی روزگار