زبان نهایی
-
سلام وقتتون بخیر
ببخشید می خواستم در رابطه با نهایی زبان ازتون سوال کنم چطوری بخونیم و چه فیلم ها و چه کتاب ها پیشنهاد می دید که بشه ازش یک نمره نسبتا خوبی گرفت
فارغ-التحصیلان-آلاء دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی -
سلام وقتتون بخیر
ببخشید می خواستم در رابطه با نهایی زبان ازتون سوال کنم چطوری بخونیم و چه فیلم ها و چه کتاب ها پیشنهاد می دید که بشه ازش یک نمره نسبتا خوبی گرفت
دانشجویان-پیراپزشکیاین پست پاک شده! -
سلام وقتتون بخیر
دانشجویان-پیراپزشکی -
jahad_121 سلام
دوره نهایی استاد قریشی کلا فکر کنم ۴ جلسه باشه
چیزایی هم که خودت باید دقیق بخونی
لغات دروس+ متن ریدینگ ها و کانورسیشن ها+ باکس لغت و تعاریفشون هم خیلی مهه+
لیسنینگ ها
حواست به کتاب کار هم باشه -
سلام وقتتون بخیر
دانشجویان-پیراپزشکیjahad_121
سلام عزیزم
همونطور که میدونی اگه سوالات نهایی زبان و دیده باشی سوالات به صورت بخش های جداگونه هستن
یعنی وکب جدا گرامر جدا ریدینگ جدا رایتینگ جدا و لیستنینگ هم جدا
پس توام برای خوندن بهتره همینطوری بخونی
کلمه هارو باهم بخونی
گرامرارو باهم (میتونی فیلم ببینی برای گرامرا یا هوش مصنوعی و ...)
لیستنینگ های کتاب و حتما گوش بده و همچنین لیستنینگ های سوالات سال های قبل و حل کردن سوالات
ریدینگ های کتاب و کتاب کارو بخون دقیق
برای رایتینگم طبق اصولی که خود کتاب نوشته باید بنویسی قوانین پاراگراف نویسی و بخون (منم یه تاپیک دربارش زدم قبلا )
و برای تمرین حتما باید کتاب کار و حل کنی و سوالات سال های قبل
اگه سوالی ام داشتی میتونی ازم بپرسی 🤝❤️ -
حتما سوالات زیادی و حل کن تو حل سوالات مشخص میشه کجاها اشکال داری تا نری تو سوالات و فقط بخوای بخونی زیاد فایده نداره مخصوصا برای ریدینگ که با حل سوالات زیاد میتونی سوالاشو بهتر جواب بدی
-
برای زبان از هوش مصنوعی خیلی میشه کمک گرفت تو ی همه بخش هاش
هوش مصنوعی و از دست نده
و اینکه این کانال تلگرامم توش کلمه زبان و سرچ کنی چیزای خوبی پیدا میکنی جزوه و فیلم و ....
https://t.me/konkorilife