جواب تست حل نشده جزوه استاد موذنی
-
@mohammad-t
پیشنهاد میکنم یه دفعه دیگه جواب عکس و نوشته منو بخونید.
دبیر ما همچنین سوالی حل کرده.تو آزمون قلم چی هم اومده.ریحانه 00 خوندم اما واقعیتش نه اینو با روش مفهومی احتمال استاد موذنی نه با قاعده بیز میتونم حضم کنم
-
ریحانه 00 خوندم اما واقعیتش نه اینو با روش مفهومی احتمال استاد موذنی نه با قاعده بیز میتونم حضم کنم
@mohammad-t در جواب تست حل نشده جزوه استاد موذنی گفته است:
ریحانه 00 خوندم اما واقعیتش نه اینو با روش مفهومی احتمال استاد موذنی نه با قاعده بیز میتونم حضم کنم
منم اتفاقن الان داشتم جواب ریحانه خانوم رو چک مکردم...من اصن نفهمیدم چی به چی شد ://
-
-
بله همون هضم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
چشم
اینجا از اساتید حضور ندارن که بشه جواب قطعی گرفت ؟
-
بله همون هضم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
چشم
اینجا از اساتید حضور ندارن که بشه جواب قطعی گرفت ؟
-
AmiRHosseiN_Eb میشه حلتون رو بذارید ؟ با قاعده بیز حل کردید ؟
@mohammad-t
-
با تشکر از ریحانه خانوم و اقا امیرحسین عزیز از یکی از دبیرای ریاضی هم پرسیدم حل شما ها درسته انگار استفاده از قاعده منو گیج کرده بود
-
گزینه5
چهار نهم -
نه نه معذرت میخوام یه جاش رو فراموش کردم
یک دوم
پسر جیگرم حااااااااال اومددددد
از این سوالا بازم بزار -
unuccustoლed
ریحانه 00
@mohammad-t
همه چی حله؟؟؟
سمیه جان -
دوستان هرکس ک جزوه کامل و خوبی ازمبحث احتمال گسسته رو داره لطفا لینکشو بزاره دانلود کنم.
-
-
ممنون از پاسخ همه دوستان مخصوصا ریحانه خانوم ک باعث شدن طرز دیگه ای هم برا این نوع سوالا یاد بگیرم و ازمون قبلم نتیجه خوبی از احتمال گرفتم و هر 6 تا سوالی ک ازش توی قلم بود رو راحت زدم
-
delaram7897 کانال اقای موذنی پور جزوه شون هست جزوه نسبتا خوب و کاملی هستش البته اگه جزوه اقای شاه محمدی رو پیدا کنید فک کنم بهتر هم باشه
-
ممنون از پاسخ همه دوستان مخصوصا ریحانه خانوم ک باعث شدن طرز دیگه ای هم برا این نوع سوالا یاد بگیرم و ازمون قبلم نتیجه خوبی از احتمال گرفتم و هر 6 تا سوالی ک ازش توی قلم بود رو راحت زدم