اعتراف میکنم که....
-
@FatiJoooooni عالی
-
اعتراف میکنم سال دیگه ما کنکوریا ۹۸ داریم با همکلاسیامون به این فک میکنیم که کی کلاسارو تعطیل کنیم و دانشگارو بپیچونیم
-
اعتراف میکنم دلم واسه
@TAJROBI.NIL
تنگ شده خیلی زیاد
هر چند قهرم
اعتراف میکنم اغلب به تعداد تست که میزنم زمان مینویسم مثلا الان شصت تا سوال مشتق ریاضی با ادبیات حل کردم نوشتم واسه هر کدومش یه ساعت
اعتراف میکنم به خودم دروغ گفتم به حرفایی هم که زدم عمل نکردم
اعتراف میکنم فاز بعضی کاربرارو اصلا درک نمی کنم ینی چی ...
-
بازم من و اعترافهام
اعتراف میکنم از فردا میترسم
ازین که بازم مث هرسال فراموش بشم
ازینکه صبح فردا مث تموم روزای تولدم با ی بغض تو گلو بیدار بشم
و تموم روزومنتظر فقط ی تبریک خشک و خالی تا شب ک ی جشن باشه ک بغض از صب تا شبم با چاشنی تلخ انتظار ضمیمه جشنم باشه و مث هرسال تو عکس قیافم زار بزنه...
اعتراف می یکنم از غافلگیری بیزارم برخلاف خیلیا
اعتراف میکنم دلم تنگه ولی نمدونم چ کنم -
اعتراف میکنم که:
یکی از فیک ساز ترین(شایدم اولیشون) کاربرای اینجام
البته بعد این خیلی وقته اکانت دیگه فیک دیگه ای نساختم
-
اعتراف میکنم
در روزها و زمان هایی که میگن دعات مستجاب میشه مثه شب قدر ..روز تولدت..موقع سال تحویل کلا من انگار خوشبخت ترین ادم دنیام و اصلا نه ارزو دارم نه دعایی و سکوت متلقم اون موقع ها ...فرداش که پا میشم کل ارزو و هدف و دعاهام از زمان جنینی تا اون موقع یادم میاد -
اعتراف میکنم
موقع هایی که میرم عزاداری بزور خودمو نگه میدارم نخندمموقع هایی که فاتحه هم میفرستم نیشم بازه نمیدونم چرا
-
اعتراف میکنم از ته ته دلم میخواد یه سریال که شبکه تماشا نشون میده رو ببینم ولی نمیشه و من هر بار یه تیکه اشو میبینم و افسوس میخورم
+سریال کره ایه -
اعتراف میکنم از ته ته دلم میخواد یه سریال که شبکه تماشا نشون میده رو ببینم ولی نمیشه و من هر بار یه تیکه اشو میبینم و افسوس میخورم
+سریال کره ایه -
اعتراف میکنم دلم واسه
@TAJROBI.NIL
تنگ شده خیلی زیاد
هر چند قهرم
اعتراف میکنم اغلب به تعداد تست که میزنم زمان مینویسم مثلا الان شصت تا سوال مشتق ریاضی با ادبیات حل کردم نوشتم واسه هر کدومش یه ساعت
اکالیپتوس در اعتراف میکنم که....
گفته است:
اعتراف میکنم دلم واسه
@TAJROBI.NIL
تنگ شده خیلی زیاد
هر چند قهرم
فاز منو؟
-
nsrin79 واااااااااای منم همینطورنمیدونم ساعت چنده:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
که:
پدر پسر شجاع و
کریستینا کراکت و
حسن داعشی و
ممد خطر و
اینا همش منم منتها داعم تغییر نام می زنم! -
که:
پدر پسر شجاع و
کریستینا کراکت و
حسن داعشی و
ممد خطر و
اینا همش منم منتها داعم تغییر نام می زنم!پدر پسر شجاع مرسی بابتِ اعتراف :))