گپ خونه کنکوری ها
-
اقا یکای ثابت تعادل ضریب گاز و محلول سمت راست منهی سمت چپـه.
یکای ثابت سرعت چطوریاس؟ -
عربی ناصح زاده قرار گرفت،فک کنم ادامه نواسخ باشه.
-
@goalbox;6173 said:
منم میگم آزمون پارساله قلمچیه یادمه یکی از دبیرا تو فیلم گفت. فک کنم آقای شامی زاده بود.
سوالات آزمون های قلم چی از بانک تست هست که کانون داره اگه لطف کنید و اول دفترچه سوال آزمون اصلی ی نگاه کوچیک بندازید می بینید علاوه بر نام طراحان سوال نوشته گزینشگران یعنی برای هر آزمون آقای کرامت یا هر طراح دیگه نمی شینه ی سوال جدید بده سوالات را از بانک بر اساس فرمول خودشون که مثلا چندتا سخت چند تا آسون باشه انتخاب می کنند برا همین ممکنه بعضی سوالات تکراری باشه با آزمون پارسال با غیر حضوری تکراری باشه اما اصلا همون آزمون نیست من آزمون پرسال و امسال را دارم و این دو ربطی به هم ندارند در ضمن دلیل این که سوالات آبی قلم چی مثل سوالات آزمون می شه هم همینه چون اونم از بانک تسه کانون
به جز چیش بقیه پایه ها بارها شده ی سوال دوسال دقیقا تو آزمون بیاد
غیر حضوری هم از بانک تست طبق فرمول خودشون انتخاب میشه
باتشکر -
@alitak;6172 said:
کی گفته آزمون پارسال از خودت نظریه می دی آزمون غیر حضوری نه تنها کانون تمام آزمون ها یک سطح پایین تره از آزمون اصیله و یک جورایی دست گرمیه ربطی به پارسال نداره
منم میگم آزمون پارساله قلمچیه یادمه یکی از دبیرا تو فیلم گفت. فک کنم آقای شامی زاده بود.
-
@salour;6171 said:
ن باو!
ربطی نداره
جون آزمون غیر حضوری همون آزمون سال قبل بوده
همون آزمونی ک واسه خیلیا آسون بوده
واسه خیلیا سختاگه ازمون غیرحضوری رو با توجه ب زمان معین و تحت شرایط بزنی
و باز برات اسون باشه
مطمعن باش آزمون اصلی هم اسان خواهد بودکی گفته آزمون پارسال از خودت نظریه می دی آزمون غیر حضوری نه تنها کانون تمام آزمون ها یک سطح پایین تره از آزمون اصیله و یک جورایی دست گرمیه ربطی به پارسال نداره
-
@khatere.mohammadi;6138 said:
دوستان؟ازمون غیر حضوری از ازمون راحت تره؟
الان من ازمون یه درسیو حل کردم درست بود همش
احساس امادگی کنم و برم سر یه درس دیگه یا نه اسونه و جو گیر نشم؟ :دین باو!
ربطی نداره
جون آزمون غیر حضوری همون آزمون سال قبل بوده
همون آزمونی ک واسه خیلیا آسون بوده
واسه خیلیا سختاگه ازمون غیرحضوری رو با توجه ب زمان معین و تحت شرایط بزنی
و باز برات اسون باشه
مطمعن باش آزمون اصلی هم اسان خواهد بود -
معصومه;6151 said:
سلام دوستان میخوام یه تاپیک بزنم که همه بیان تراز و رتبه و درصداشونو اونجا بگن (شاید بتونیم بهم کمک کنیم یا با هم رقابت کنیم)
:67:نظرتون در موردش چیه ؟ موافقین یا مخالف؟؟:67:کاملا موافقم:113:
فقط به بچه ها بگین بحث های اضافه نکنن و سولا شونو تو یه تاپیک دیگه بپرسن -
سلام دوستان میخوام یه تاپیک بزنم که همه بیان تراز و رتبه و درصداشونو اونجا بگن (شاید بتونیم بهم کمک کنیم یا با هم رقابت کنیم)
:67:نظرتون در موردش چیه ؟ موافقین یا مخالف؟؟:67: -
@khatere.mohammadi;6140 said:
خو هنو همه درسارو نرسیدم یکم امیدوار شده ببودم ب خودما ولی خو پیشرف کردم چون ازمون قبلی حتی غیر حضوریم نمیتونسم بحلم :دی
آزمون غیر حضوری از آزمون خود کانون آسون تره اما معنیش این نیست که آزمون مفت یا آسونیه نسبت به آزمون اصلی راحت تره اما ملاک خوبیه و تست های خوبی توشه اما سوالات خیلی سخت نمی دن توش که دانش آموز قبل از آزمون دپرس شه (درکل سوالاش نه خیلی سخته نه خیلی آسون تقریبا متوسط و حتی بعضی درساش متوسط روبه بالا) اما اما :
حتما ن حتما تایم بگیر تو این ی مورد یعنی مثلا اگه شیمی حل می کنی و مثلا زمانش 20 دقیقس حتما تو 20 دقیقه حل کن و درصد بگیر این جوری استاندار تره (زمان ها را از خود آزمون اصلی میتونی ببنی )
موفق باشی -
@alitak;6139 said:
آره آسون تره بعد موقع حل حتما زمان بگیر مثل آزمون
خو هنو همه درسارو نرسیدم یکم امیدوار شده ببودم ب خودما ولی خو پیشرف کردم چون ازمون قبلی حتی غیر حضوریم نمیتونسم بحلم :دی
-
@khatere.mohammadi;6138 said:
احساس امادگی کنم و برم سر یه درس دیگه یا نه اسونه و جو گیر نشم؟ :دیآره آسون تره بعد موقع حل حتما زمان بگیر مثل آزمون
-
احساس امادگی کنم و برم سر یه درس دیگه یا نه اسونه و جو گیر نشم؟ :دی -
@alitak;6129 said:
اوه ما ی گاه زد
یس ما اینیم :16:
-
@khatere.mohammadi;6123 said:
اخخ اخ اخ گفتییییی
زد گوش میدی ب اندازه دو تا رد بول انرژی میگیری :دی البت من اینجورم :دییاوه ما ی گاه زد
-
ehsantabli;6075 said:
من موقع درس خواندن خسته می شوم طبیعی هم است ولی موقع خسته شدن 10 دقیقه آهنگ خیلی دوست دارم گوش می دهم خستگی از تنم در میره :4: الان هم اهنگ گوش می دهم
اخخ اخ اخ گفتییییی
زد گوش میدی ب اندازه دو تا رد بول انرژی میگیری :دی البت من اینجورم :دیی -
مثلا ناظم اومده
ک نظم ببخشه
اما بنظرم با زدن این تاپیک و بسته شدن تاپیک های دیگه
بیشتر بی نظمی ایجاد شدهاگه مثلا یه تاپیک مشخص باشه ک فقط مخصوص ساعت مطالعه باشه
یه تاپیک فقط مخصوص ریز جزییات مطالعات روزانهو همه مطالبشونو اونجا بنویسن خیلی بهتره
در عوض ب کسایی ک جایی غیر اونجا نوشته میشه تذکر داده بشه -
1ونیم ساعت ریاضی
1ونیم زیست
2شیمی (بایدبخونم ریاضی ونصف زیست خوندم میرم سراغ شیمی11شب تا12میخونم از5صبح تا6صبح هم 1ساعت دیگشومیخونم)شیمی واظافی میخونم توبرنامم نیست:41: -
@khatere.mohammadi;6073 said:
چی عالیه؟ساعات درس خوندنم؟مرسی از انگیزه ای که دادی :4:
من موقع درس خواندن خسته می شوم طبیعی هم است ولی موقع خسته شدن 10 دقیقه آهنگ خیلی دوست دارم گوش می دهم خستگی از تنم در میره :4: الان هم اهنگ گوش می دهم
-
@khatere.mohammadi;6073 said:
چی عالیه؟ساعات درس خوندنم؟مرسی از انگیزه ای که دادی :4:
:4:خوااااهش میشه
-
@sabajojoo;6051 said:
این وافعاعالیههههههههه
:4:
رتبه های برترم اینجوری میشن وبایداستراحت کنی تواین مواقع:4:چی عالیه؟ساعات درس خوندنم؟مرسی از انگیزه ای که دادی :4:
پست 5161 از 5189