گپ خونه کنکوری ها
-
@sina3656355;6694 said:
ها ؟
نقل قول بیجواب میکنی.@alitak;6695 said:
علامت بالاش
نه
معصومه خانم بیا به اینا بگو ؟ -
@sina3656355;6694 said:
ها ؟
نقل قول بیجواب میکنی.سلام آقا سینا خوبید ؟ ه:30:
یعنی بدون اینکه تست بزنید یا تمرین کنید شیمیی بالا ی 70 میزنید؟
بگید چکار میکنید تا ما هم شیمیی رو خوب بزنیم ممنون. -
@sina3656355;6694 said:
ها ؟ نقل قول بیجواب میکنی.
@alitak;6695 said:
علامت بالاش
بابا این چش سفیده با رنگ سفید مینویسه
-
ســــــلام اولین صبح زمستونیتون بخیـــــــر امیدوارم زمستون شادی در پیش داشته باشیم به امید موفقیت همـــــه ی دوستامون
-
@**مهدی**;6697 said:
سلام آقا سینا خوبید ؟ ه:30:
یعنی بدون اینکه تست بزنید یا تمرین کنید شیمیی بالا ی 70 میزنید؟
بگید چکار میکنید تا ما هم شیمیی رو خوب بزنیم ممنون.واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید،من تا الان یه دونه تست هم نزدم اما فیلم کلاس های حاجی رو 3 بار نگاه کردم،
سختی شیمی،شیمی سه ـشه اونجا دیگه باید هر شب تست زد. -
@sina3656355;6706 said:
واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید،من تا الان یه دونه تست هم نزدم اما فیلم کلاس های حاجی رو 3 بار نگاه کردم،سختی شیمی،شیمی سه ـشه اونجا دیگه باید هر شب تست زد.
من هم باهات موافقم شیمی 2 خیلی سخت نیست شیمی سوم زیاد کار کرد
-
@sina3656355;6706 said:
واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید،من تا الان یه دونه تست هم نزدم اما فیلم کلاس های حاجی رو 3 بار نگاه کردم،
سختی شیمی،شیمی سه ـشه اونجا دیگه باید هر شب تست زد.براي شيمي ٣ يه بار فيلم آقاي آقاجاني را نگاه كنيد،
بعدا كه حاجي شيمي ٣ را درس دادند، نگاه كنيد،اون فيلم هاي صفر تا صد بر اين اساس درست مي شوند هر چيزي كه براي شيمي ٣ لازمه تدريس ميشه، هم براي كنكور و هم براي امتحان نهايي، براي استوكيومتري هم يه جلسه ديگه مخصوص كنكوري ها برگذار مي كنيم، ولي براي كنكوري ها هم لازمه كه اين ١١ جلسه را ببينند
يا علي(ع)
-
-
@sina3656355;6837 said:
جزوه امار
http://sanatisharif.ir/pamphlet/65/%d8%ac%d8%b2%d9%88%d9%87%20%d8%a2%d9%85%d8%a7%d8%b11.pdfیکم برا آمار 50 صفحه زیاد نیست؟
-
@alitak;6842 said:
یکم برا آمار 50 صفحه زیاد نیست؟
از اقای کبرایی بپرس
بیشترش تست و مثاله.کار کتاب تست رو هم میکنه. -
کسی این جا تله کینزی بلده؟
خخخخخ
telekinesis - psiwiki -
ooops
biokinesis - psiwiki
:43_002: -
1234;6846 said:
کسی این جا تله کینزی بلده؟
خخخخخ
telekinesis - psiwikiآیا سر گذاشتن ملت کار خوبیست؟؟؟!
:39::7::nonchalance: -
@alitak;6842 said:
یکم برا آمار 50 صفحه زیاد نیست؟
@sina3656355;6844 said:
از اقای کبرایی بپرس
بیشترش تست و مثاله.کار کتاب تست رو هم میکنه.تو آمار اول دو ساعت فيلم آقاي شاميزاده را ببين و سپس از جزوه اي كه آقاي كبريايي زحمت كشيدند استفاده كن، ديگه به هـيچ چيزي نياز نيست
يا علي(ع)
-
آقای حاجی سلیمانی واقعا بی نظیره ونتا حالا ار 87 کمتر نزدم شیمی رو
-
sohrab;6853 said:
تو آمار اول دو ساعت فيلم آقاي شاميزاده را ببين و سپس از جزوه اي كه آقاي كبريايي زحمت كشيدند استفاده كن، ديگه به هـيچ چيزي نياز نيست
يا علي(ع)
یه چیزی من خواستم توی تاپیک جزوات بگم ولی دیدم اینجا بهتره.
آقای کبریایی طول سال یه سری تست های خیلی عالی توی پلی کپی ها میدن، اونارو میزارید روی سایت؟ چون برای هندسه 1 هرچی ما گفتیم پلی کپی روی سایت نیومد و کلا نشد ادامه بدیم و هندسه 1 رو ول کردیم -
esmail;6856 said:
آقای حاجی سلیمانی واقعا بی نظیره ونتا حالا ار 87 کمتر نزدم شیمی رو
قبلا که فیلمشونو نمیدید چند میزدید؟؟
فقط یه بار روشون کار کردین؟
بعدش تست میزنین؟ -
قبلا خوب زده بودم 50 بود . من دوبار دقیق میخونم بعد ی برنامه دارم واسه مرور بعد از این که خوب مطلب تو ذهنم جا افتاد تازه میرم تست میزنم و دو روزی 1 بار مرور میکنم.الان 3 تا از امتحانای قلم چی شیمی دو رو 100 زدم.دو تا از شیمی پیش ه رو هم صد زدم که یکیش همین امتحان قبلی بود که از فیلمای پارسلشون استفاده کردم.......:57:
-
قبلا خوب زده بودم 50 بود . من دوبار دقیق میخونم بعد ی برنامه دارم واسه مرور بعد از این که خوب مطلب تو ذهنم جا افتاد تازه میرم تست میزنم و دو روزی 1 بار مرور میکنم.الان 3 تا از امتحانای قلم چیشیمی دو رو 100 زدم.دو تا از شیمی پیش ه رو هم صد زدم که یکیش همین امتحان قبلی بود که از فیلمای پارسلشون استفاده کردم.......:57:
-
esmail;6864 said:
قبلا خوب زده بودم 50 بود . من دوبار دقیق میخونم بعد ی برنامه دارم واسه مرور بعد از این که خوب مطلب تو ذهنم جا افتاد تازه میرم تست میزنم و دو روزی 1 بار مرور میکنم.الان 3 تا از امتحانای قلم چیشیمی دو رو 100 زدم.دو تا از شیمی پیش ه رو هم صد زدم که یکیش همین امتحان قبلی بود که از فیلمای پارسلشون استفاده کردم.......:57:
چطور وقت میکنین اینهمه مرور کنین ؟؟ مگه چقد وقت میذارین واسه شیمی؟ کلا در روز چقد میخونین؟ واسه همه درساتون مثل شیمی وقت میذارین؟
86/5189