-
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@raha-tavakol
قبلا موافق نبودی؟ -
@raha-tavakol
قبلا موافق نبودی؟نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moein0614 خیر
-
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@raha-tavakol
چرا ؟
من که جز در و گوهر از دهانم نچکد !!!!!!!!!!
-
@raha-tavakol
چرا ؟
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moein0614 یکی سقفو بگیره
-
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@raha-tavakol
چرا؟ -
@raha-tavakol
چرا؟نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moein0614
-
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@raha-tavakol دروس زیست اغلب ارتباطی با هم ندارن و میتونی جداگونه هر کدومو مطالعه کنی...البته یسری تستا هم هست ک ترکیبیه و جای خود دارع
ولی برای انگیزه گرفتنت بهتره از مبحثی شروع کنی ک حس میکنی بهتر میفهمیش و میتونی روش مانور بدی!
من خودم از زیست یک وحشت دارم و از زیست دو شروع کردم ب خوندن
بودجه بندی زیست کنکورم میتونه بت کمک کنه -
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@raha-tavakol
حالا که اینطوریه منم
خوب شد؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
@raha-tavakol
چرا ؟
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moein0614 بر منڪرش
-
@raha-tavakol دروس زیست اغلب ارتباطی با هم ندارن و میتونی جداگونه هر کدومو مطالعه کنی...البته یسری تستا هم هست ک ترکیبیه و جای خود دارع
ولی برای انگیزه گرفتنت بهتره از مبحثی شروع کنی ک حس میکنی بهتر میفهمیش و میتونی روش مانور بدی!
من خودم از زیست یک وحشت دارم و از زیست دو شروع کردم ب خوندن
بودجه بندی زیست کنکورم میتونه بت کمک کنه -
Anid به نظر من زیست خیلی ترکیبیه مثلا همون اول زیست1فقط چند خط راجب عنکبوت توضیح داده اما وقتی میری تست بزنی راجب گردش خونش تنفسش و خیلی چیزای دیگه سوال میبینی
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@raha-tavakol اونا رو ک بش میگن نکات ترکیبی
من جزوه امو خودم مینویسم و برا همه اینا فکرامو کردم
مثلن جزوه زیست دو بخش اول ایمنی رو نوشتم بعد بخشای دیع رو مطالعه میکنم و نکته مرتبطی دیدم ب جزوه بخش اول تو همون قسمت دربارع همون جانور یا... اضافه میکنم!
یا وختی تست میزنم و تحلیل میکنم ب یه نکته ترکیبی میخورم ک اونو هم یادداشت میکنم ب همون ترتیب
این تستای ترکیبی اصلن ربطی ب ترتیب مطالعه ندارع و اگه بخای ب این دلیل مبحثی و مرتبط بخونی خیلی پراکندع و گیج کنندع اس!!! -
@raha-tavakol اونا رو ک بش میگن نکات ترکیبی
من جزوه امو خودم مینویسم و برا همه اینا فکرامو کردم
مثلن جزوه زیست دو بخش اول ایمنی رو نوشتم بعد بخشای دیع رو مطالعه میکنم و نکته مرتبطی دیدم ب جزوه بخش اول تو همون قسمت دربارع همون جانور یا... اضافه میکنم!
یا وختی تست میزنم و تحلیل میکنم ب یه نکته ترکیبی میخورم ک اونو هم یادداشت میکنم ب همون ترتیب
این تستای ترکیبی اصلن ربطی ب ترتیب مطالعه ندارع و اگه بخای ب این دلیل مبحثی و مرتبط بخونی خیلی پراکندع و گیج کنندع اس!!! -
Anid این روشی که میگی واسه ادمای صبور خیلی خوبه و زمان میبره تا درصدشون بالا بره متاسفانه من خیییییییییییییییییلی عجولم
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@raha-tavakol
رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود -
@raha-tavakol
رهرو آن است که آهسته و پیوسته رودنوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moein0614 نخیر تجربه ثابت کرده اینطوری نیست
-
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@raha-tavakol
یه تجربه از اون تجربه های خلاف اینو بگو -
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خیلی کیفیت ندارع ولی اگه دقت کنی میبینی نکات ترکیبی رو هم کنار مباحث نوشتم...مثلن اختلال در تکلم و بینایی
بعد بخش بعدیش میخونیم لوب پس سری مربوط ب بیناییه!!!نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAnid
آفرین -
Anid
آفریننوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moein0614
-
@raha-tavakol
یه تجربه از اون تجربه های خلاف اینو بگونوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moein0614 واسه کنکور امسال اهسته و پیوسته داشتم پیش میرفتم که زلزله اومد و همه چی بهم ریخت
هیچی قابل پیش بینی نیست -
@moein0614 واسه کنکور امسال اهسته و پیوسته داشتم پیش میرفتم که زلزله اومد و همه چی بهم ریخت
هیچی قابل پیش بینی نیستنوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@raha-tavakol
این مثال مثال مع الفارغ هستش
حقیقی نیست