به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
هفته های خوشحالی
-
روز سوم :)))
بابت دیروز عذر میخوام چون خوشحالیام کم بودو نمیشد نوشتشون
خلاصه، امروز و دیروز رو ترکیب میکنم
دیروز بعد از چند سال دوری از ورزش که همیشه اولویت دوم زندگیم بود رفتم باشگاه، البته امتحانی رفتم ببینم موزیکایی که میذارن خوبه یا نه :// خاله م همیشه میره همین باشگاه گفت بیا خیلی موزیکاش خوبه به سلیقه ت میخوره:// اولش گفتم حالا میرم کلی موزیکای خفن خارجی باحال توپ میذارن، وقتی وارد شدم دیدم یه آهنگ از ریحانا بود گفتم ایول این همونیه که من میخوام، رفتم لباسمو عوض کردم تا شروع کردم گرم کنم، صدای گرم و دلکش و زیبای امید جهان به گوش رسید و آهنگ خفن و باکیفیت و ریتمیکِ زینو زینو( zeinoo zeinoo) پلی شد، ینی کارد میزدن خونم در نمیومد از بس عصبانی بودم، برگشتم خاله مو دوستشو نگاه کردم دیدم از خنده نابود شدن افتادن رو زمین، منم خیلی عصبانی بودم ولی بعدش به خودم گفتم، ببین فقط قراره یک ساعتو نیم این شرایطو تحمل کنی چون تو چالش بودم و نباید انرژی منفی به خودم راه میدادم، شروع کردم منم باهاشون خندیدم
خوشحالی بعدی این بود که یه عمه دارم که خیلییی دوسش دارم، فقط این عمه مو دوس دارم البته :)) یه نوه ی خوشکل داره که اسمش ریرا عه، ده ماهشه، من عاشقشم از بس تپلو خوشکلو کیوتو با مزه س، میتونم بگم نود درصد انرژی دوران کنکورم از این موجودِ شصت سانتیِ جذاب تامین میشد، روز قبل از کنکورم رفتم پیشش روز بعد از کنکور هم همینطور، راستش دلخوشی این روزای منه، خیلی دختر آرومو ملایمیه :)) یه لحظه بغل کردنش ساعتها انرژی میریزه تو وجود آدم
لازمه که بازم تاکید کنم که، چه قدر خوشبختم که یه روز تو مدرسه مون یکی از دوستام که میدونست من عاشق شریفم اومدو آلا رو بهم معرفی کردو من اومدم تو فرومو با این دنیای جذاب آشنا شدم، که با تمام بدیها و خوبیهاش، آدمای ارزشمندی رو بهم هدیه داد، آدمایی که با ناراحتیام ناراحت میشن، با خوشحالیام خوشحال، درسته مجازیه ولی مهم اینه که کلی عشق و محبت از طرف آدمای حقیقی توشه، مرسی از همه ی اونایی که امروزمو واسم ساختن، مرسی که نگرانم بودین، مرسی که اینقدر گلید، امیدوارم بتونم این همه حس خوبتونو جبران کنم :))) اگه یه روز از اینجا برم ولی تا آخر عمر تو خاطرم باقی میمونید، نمیشه آدمایی رو که تبدیل شدن به بخشی از قلبت رو فراموش کرد، خوشحالم بابتتون :))) -
خب من شوکه شدم فکر کردم یه روز خوشحال باشم کافیه
اما امروز
اول اینکه تا ساعت نه خوابیدم ، بیدار شدم دیدم حس بیداری نیست تا ۱۲ خوابیدم (انتهای خوشحالیام اینه )
دوم ؛ زنگ زدم به دوستم سعید کلی کیف کردم بعدشم رفتم پیشش توی مغازشون نشستم تا عصر #خوشحالی_بدون_خنده
ثالثا ! باهاش رفتم پمپ بنزین ، پیاده شدیم اونجا وایسادیم ... پشت دیوار پمپ بنزین یه درخت گردو هست ، یه نفر میخواست با چوب بزنه گردوی تو نوک درخت رو بندازه چوبش از درخت رد شد اومد از کنار کله م زوزه کشید و رفت خوشحالم ک زندم
چهارم اینکه امشب با هلیوم (: صحبت کردم حالم خوبه - کلا هلیوم رو نمیشه با واژه ها توضیح داد ()
Five _ امشب همه رفتن مسافرت منم تا فردا شب تنهام خونه کلا حس خوبی داره تنها بودن ؛ دیوانه بازی های تنهایی و آهنگای ولوم آخر و افکار مرموزش -
امروز
راستش بیشتر خواب بودم ولی چون خوابای خوشی دیدم خوشحالم
و از اینکه با کتاب خوابم بردخوشحالم
یه کتاب درباره عکاسی بود ...
صحبت کردن با مامانم
نشستیم حرفای خوب زدیم و خندیدیم
(به چیزای الکی هم میخندیدیم)
و بعد از اون
نزدیک به ۴۰ دقیقه شنیدن صدایی آرامش بخش
بهتری قسمت امشب بود
و بیش از یک ساعتی حرف زدن راجب بهترین اتفاق زندگیم
....
تونستم حس خوبی منتقل کنم....
شعر خوندم
شعر نوشتم
یه آهنگی تمرین کردم
)از زبون هرکس تعریف بشنوی خوشحال میشی اما زبون هرکسی بشنوی اشک تو چشمت جمع نمیشه.)
و امشب
یجور دیگه معنی گذشت و مهربانی رو فهمیدم...
یه آینده ای هم ساخته شد...
حرفام بعضی جاها مبهمه
حقیقتش باید باشه
عذرمیخوام چون توضیح دادنش کار راحتی نیس...
روز خوبی بود
عالی بود
هرروز بهتر میشه
مرسی
ببخشید یکم دیر شد... -
Vezra سلام منم دیروز خیلی شب خوبی داشتم چون با تنها رفیق باقی موندنم از دوران مدرسه رفتم بیرون وسه ساعت تو گیم نت فیفا زدیم و پیاده برگشتم خونه....... آخرین کسی که از بودن باهاش لذت میبرم تو بیرون از خونه....البته که خودش میگه من نه رفیقشم نه دوست صمیمیش ....که خب چی کار کنم....دیشب من از این رفاقت یک طرفه بیشترین لذت بردم و یکی از شبای خوب زندگیم بود......
-
روزدوم
امروز هم صبح زود بیدار شدم ،لغت زبانم خوندم ،ساعت مطالعه ام بردم بالاتر وکارهام طبق برنامه انجام دادم ومهم تر اینکه سعی کردم از انجام همه کارها لذت ببرم
یه لیست آماده کردم از کارهای که دوست دارم انجام بدم وبه خودم قول دادم حتما تو برنامه ام قرارشون بدمامروز سعی کردم در برابر کارها وحرف ها ی دیگران که ناراحتم ومی کنن واقعا در اصل هم ناراحت کننده هستن واکنش نشون ندم حتی تو فکرم
به خودم قول دادم سعی کنم کلی عادت خوب وفکر مثبت وقشنگ وارد زندگیم کنم هر چند وقت یکبار، یه ایده هم برای خوشگل سازی اتاقم آماده کردم
یه چایی خوش رنگ آماده کردم وبا خواهری کلی حرف زدیم از خیلی چیز ها (حرف زدن باهاش همیشه حالم بهتر می کنه ) قرار گذاشتیم باهم کیک درست کنیم
کلی طرح وفکر برای کاشت گل گیاه تو ذهنم چیدم ،آهنگ مورد علاقه ام گوش دادم ،غذای مورد علاقه ام خوردم ، کتاب خوندم ،متن نوشتم ،با دوستان در حال کار برای تاپیک شیمی هستم و سعی کردم از تک تک لحظه هام لذت ببرم واگه باب میلم نیست صبور باشم
حال دلتون خوب
-
خوشحالی ینی وقتی ناراحتی و دلت گرفته بهترین مامانِ دنیا آرومت کنه (:
لغت های جدیدِ زبانو خوندم،یه داستان انگلیسی هم ترجمه کردم ساده بود ولی برای شروع خوب!
امروز،روزِ خوشحالی نبودفردا قراره برم دکتر یکم نگرانم خوشحالم که قراره برام دعا کنید -
صبح آزمون رو متفاوت خراب کردم ...
غروب کوه رفتیم،یکی بالاتر از ما بود سنگی پرت شد و یک میلیمتری سر پسرخالم رد شد...
یک ساعت و نیم بدون استراحت و بشدت تا بالا رفتیم قرارشد بریم جانپناه اونجا و شب بمونیم،اما پیداش نکردیم،اونام ترسیدن،هشت برگشتیم رو ب پایین و یساعت بعد خونه بودیم،بعدا دیدیم اونجایی ک نشستیم ۲۰قدیمش بودهخوشحالی ها وقتی نمایانن ک تلخی هاهم باشن،اگ خار نباشه رُز چ معنای داره
۱)اینکه یکی از ی جای دیگ از این کشور،با چندصدکیلومتر فاصله ازت،بدون اینک دیده باشدت حتی،واست وقت میذاره تا شاد باشی،این خودش بهترینه : )
مِرسی از همه ی کسایی ک مستقیم و غیرمستقیم نقش داشتن : )۲)ازمون اگرچه خراب شد(نسبت ب قبلیا)چون واقعا نخونده بودم،امابشدت بهم اعتماد بنفس و خوشحالی داد ،نمیدونید چ تلاشی میکردم واسه اینک یسوال ک هیچ علمی بهش ندارم رو حل کنم،و چ لذتی داشت حلش،شاید بخندید اما توی یکی از سوالا خودمو جای زاویه ی ۳۰درجه گذاشتم تا حل شهو وقتی جواب اومد دیدم سه تا ۷۰دارم میخواستم بال در بیارم
۳)کوه واقعا خدارحم کرد و اون سنگ رد شد،نمیدونَم چِطور واقعا،اگرچه یخ کردم از ترس،اما بعدش احساس خوبی توی دلم ک هنوز خدا هوامون رو داره : )
4)اینک پناهگاه گم کردیم و اونا جا زدن،واقعا واسم تلخ بود اما لذت اون چایی رو ک دم غروب از اون ارتقاع با هوای خنک و شهر زیرپا،داشت واقعا قابل وصف نبود،و حکمت پیدا نکردنش رو فهمیدم،خدایا مرسی ازَت
۵)وقتی دیدم میلاد ناظم شده،نمیدونید چقدر خوشحال شدم،تشَکر واقعا
۶)نیم ساعت پیش یکی زنگ زد ک هستیم مشهد واست دو رکعت نماز میخوام بِنُمایم ،گفتم کمه چهارش کن،واقعا حس خوبی بهم داد : )
(ادم طنزیه همونطوری گفت واقعا) -
M.an
سلام، خب خیلی ممنون که منو به این تاپیک دعوت کردید :smiling_face_with_open_mouth:
از negaarin هم تشکر میکنم بخاطر این عکس قشنگ
امروز روزی پر از ناراحتی و خوشحالی بود برام ولی خب آخرش خوب بود
از خوبیاش میگم فقط
امروز رفتم آموزشگاه رانندگی جلسه اول شهریم بود مربی خیلی باحوصله، باسواد، و خوش اخلاقی بود که همه چیز رو از بیس و پایه میگفت و اینجا فهمیدم خیلی چیزا نمیدونم :))
دستش دردنکنه
دوست دارم فردا هم همینطوری باشه برام
یکی هم اینکه یه مساله ای پیش اومد ناراحت شدم و بعدش درست شد ولی الان بیشتر خوشحالم بخاطر اون -
روووزِ دووووم جی جی جی جین
خوشحالی های دنیای واقعی؛
۱)عاقا فک کردید حتما باید اتفاق خاصی بیفته من شاد باشم؟!سخت در اشتباهید حالت عادی کلا خوبم امروزم ی روز عادی : )
خداروشکر ک مشکل سختی توی زندگی نی ،سلامتی هست،پدر و مادر هست ،خدا هست چی از این بهتر
: )
خوشحالی های اینجایی
غروب با یکی اینجا حرف زدم چندساعت،ادم خوبیهانقدر خسته ش کردم دیگ نیومد
-
امممم روز چهارم من :)))
همیشه دلم میخواست منم مثل این خارجیا باشم که یه عصر پاییزی بابابزرگشون میبرشون تو کتابخونه ی قدیمیش و بهشون میگه:(نوه ی عزیزم همه ی این کتابا بعد از من به تومیرسه، با دل و جونت ازشون مراقبت کن)بعد اون نوه هِ هم یه هو قالتاقِ احساساتش درمیره، میپره بغل بابابزرگه میگه وایییی پدر بزرگ من خیلی ازتون متشکرم بابت این هدیه و بعدش همگی هندی بازی در میارن و حالا گریه نکن کی گریه کن، راستش هیچ وقت این اتفاق نیوفتاد:///ینی میراث خور از من گردن کلفت تر زیاد بود، واسه همین بیشتر کتابا رو دادن به عموی بزرگم و یه دونه برگشم به من نرسید.... امروز که داشتم کورمال کور مال میگشتم دنبال عینکِ خدابیامرزم یه دفه دیدم ته ته ته کمد دیواری کلیییی کتاب قدیمی هست، از خوشحالی داشتم سکته میکردم، از امثال و حکم دهخدا بگیر تا زن زیادی جلال آل احمد که مال زمان قلقلی میرزا بود و فرهنگ عمید و از این چیزا، که خب اینا اصلا مال ما نبود..... حالا اینکه اینا چه طوری اومدن اینجا داستان درازی داره، ولی همینقد بدونید که مامانم اونارو قایم کرده بود که من پیداشون نکنم و فک کرده بود دیگه دستم بهش نمیرسه اگه بذارش اونجا،راستش باید بگم الان کلللل کتابا زیر تخت منن
میخواستم بگم که M.an ی عزیز مرسی به خاطر اینکه اینقد مهربونی و به فکر منی، هیچ وقت این لطفات و حرفای قشنگت رو فراموش نمیکنم، Vezra ی گل، تو از اون آدمایی هستی که باید برشون داشت و گذاشتشون تو یه کوله و هر وقت خواستی هر جا بری با خودت ببریشون از بس ارزشمندن، خوشحالترینم بابت دوستی باهات -
امروز زود بیدار شدم یه دوستی کمک کرد برای این زود بیدار شدن دستش درد نکنه خوشحالم که زود بیدار شدم
امروز یه طرحی رو کار کردم خوشحالم که دارم انجامش میدم
و از خوندن حرفای الان نگارین هم خوشحالم
حرف های امروز خوب بودن (:
روزهامونو خوب بسازیم
و یادمون نره همدیگه رو شاد کنیم با کوچکترین بهانه ها -
امروز هم خوب بود
دیدن یه دوست قدیمی وسط شهر اونم اتفاقی و بعدش گیم نت و قرار یه پنجشنبه و جمعه (ویکند ) تو دل کوه
حرف زدن با یگانه عنصر عجیی و نجیب جدول تناوبی و ورود به حالت استند بای !
بازی کردن با پسر خاله دوساله م !! به اینصورت ها :
! البته اینکه انداختمش بالا که نزدیک بود پنکه سقفی یگیرتش تو ترس چشماش بی تاثیر نی
گوش دادن آهنگای قدیمیم ... اره لامصب آهنگ از شراب هم بدتره هر چی میمونه و بعدا میشنویش بیشتر تو خودش غرقت میکنه و لذت میبری ازش ...( البته من مث حافظ شراب نخوردم )
هیچی همین دیه -
دیروز ام یه روز خیلی عالی
اول از نگارین جانم بگم negaarin که پست امروزشو دیدم خوشحال شدماز این لطف و محبتی که بهم داره
و صحبت دلنشین باهاشماهی توخیلی دوستت دارم خیلیییاز این همه محبتت نمیدونم چی بگم واقعاا
اول روز رفتم کلاس بعد از اینکه استاد ازم تعریف کرد خوشحال شدم
اعتماد ب نفس نداشتم ...بعد دیدم بقیه از من سوال میپرسن خوشحال شدم و اعتماد به نفس دادن بهم ک درسو خوب یاد گرفتم
بعد از اون یکم سردرد گرفتم و خواب بودم بیشتر به کار دیگه نرسیدم
اما امروز
یه اتفاق خاص افتاد...
نمیتونم بگم
اما فقط بگم خیلی عالی بود....
که دلم رفت
و امروز کلی حرفای قشنگ شنیدم
کلی محبت ...
یه آهنگ خیلی قشنگ گوش دادم شعرشو دیدم بعد اهنگش اومد جلو چشمم...اهنگ(عهدیست با شادی که شادی ان من باشد) همینطور دکلمه ش...
روز عالی ای بود ....
مرسی