به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
هفته های خوشحالی
-
خب دیگ،واقعنی امشب شب اخرمه
Game over۱)خوشحالم از اینک بازم امروز ی مهربان ۸۶۴۰۰ثانیه به حسابم ریخت و نعمت هاش رو ازم دریغ نکرد : )
2)خوشحالم از اینک ی روز دیگ بین شما بودم و خندیدم و... : )
3)خوشحالم از اینک توی سنی هستم ک هنوز جبران واسه خطاهام هست و راه های اشتباهی ک رفتم : )
4)خوشحالم از اینک درخت! نیستم،انسانم و بهم نعمت وجود و توانایی تغییر رو دادن : )
5)خوشحالم از اینک چشمات سالمن و این پیام منو میتونی بخونی : )
6)خوشحالم از اینک این عکس پروفایل و شعرش رو یکی بهم هدیه کرد ک خیلی دوسش دارم : )
7)خوشحالم از اینک هرثانیه هزاران دلیل واسه خوشحالی هست!
8)خوشحال شدم از اینک ب این تاپیک دعوت شدم و خوشحالم ک این هفت روز پیش خوشحالی های شما بودم،وقتتون رو نمیگیرم شبخوش خدانگهداز همه : )
-
روز دوم
امروز رفتم عقد اونقدرام که فکر میکردم بد نبود البته تو راه همه دنده هام پودر شدن رفت
شب هم رفتیم تفریحلب ابعالی بود جاتون خالیبستنی خوردم ولی از سرما داشتم قندیل میبستم خدایی امشب هوا سرد بود
یه عالمه چیپس و پفک و اینام خوردم.مدیونین اگه فک کنین شکموام
یه عالمه از خاطرات گفتیم.خاطرات خوب خاطرات بد.روزایی که چه خوب چه بد گذشت اما همون خاطرات بد هم گاهی باعث خندیدن ادم میشه کارهایی که تو لحظات سخت زندگی ادم انجام میده واقعا بعضیاشون خنده داره
بعد هم تو ماشین اهنگای محسن ابراهیم زاده با صدای بلند و تکرار اهنگ دونه دونه
کلا امروز روز خوبی بود خوش گذشت خاطرات امروز باعث شده امروزم بشه جزء روزایی که میگم من خوشبخت ترینم -
سلام به همه
امیدوارم حال دلتون خوب باشه و لبخند همیشه رو لباتون
اول از همه تشکر میکنم ازخانم مدیر عزیز به خاطر دعوتم به این تاپیک و عکس خوشگلش
راستش انتظارشو نداشتم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: یه لحظه دیدم هنگ کردم یه لحظه زوم شدم رو اف اس یه لیوان اب خوردم بعد به خودم اومدم اولش خیلی خوش حال شدم بعد یادم اومد چن روز نت ندارم نیستم به خاطر شماها ناراحت شدم اخه نبود من کاملا حس میشه تو انجمن
خوب من کلا ادم شادیم بی دلیل یا با دلیل سعی میکنم شادباشم واسمم خیلی لذت بخشه باعث شادی یکی بشم اخ یه کیفی داره ادم بقیه رو شاد کنه
امروز سعی کردم اصلا ناراحت نشم کلا شاد بودم
دیشب ساعت دوازده از مهمونی اومده بودیم بعد اومدن شروع کردم به درس خوندن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: تا ساعت سه که رو کتاب خوابم برده بود به طرز عجیبی صبح صدای زنگ گوشی رو شنیدم و ساعت شیش بیدار شدم و شروع به درس خوندن کردم این خیلی خیلی خوش حالم کرد
چیز دیگه ای که امروز خوش حالم کرد نقاشی کردن بود کلا عاشق نقاشیم عاشق خودکارای رنگی ومداد رنگی و... اصلا عاشق اینم که قلم دستم بگیرم و ساعت ها رو کاغذ نقاشی بکشم و بنویسم
یه چیز دیگه ای هم که امروز خوش حالم کرد این بود که بالاخره موفق شدم بعد یه ربع فکر کردن رو یه سوال ریاضی به پاسخ نامش نگاه نکنم و جوابشو خودم پیداش کنم خیلی خوش حال شدم اصلا کلا با ریاضی حال میکنم :face_savouring_delicious_food:
دیدن پست های نوشابه مخصوصا این پستش که نوشته بودبه آخرین خط داستان ک میرسی میفهمی لیلی مجنون بود و مجنون مولوی و مولوی حافظ و حافظ دکتر شریعتی و شریعتی سیمین دانشور و سیمین حسن روحانی
با دیدن این الکی کلی خندیدم
حرف زدن با یه دوست فوق العاده که امروز دوبار با هم حرف زدیم واقعا خوش حالم کرد
دیدن پروفایل خودم کلا خوش حالم میکنه اخه خیلی خوشگله :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
خوندن پست های خوب بچه ها وقتی وسط درسا واسه استراحت میام انجمن خیلی خوش حالم میکنه
امروز اتاقمو تمیز کردم کلی هم به مامانم کمک کردم از درسم هم موندم البته فک نکنید این خوش حالی داره:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: اما همین که مامانم خوش حال میشه واسم کافیه چی بهتر از این
به نظرم بهترین شادی دنیا شاد کردن پدر و مادره
امروز مرور خاطرات شیرین گذشته هم خیلی حس خوبی بهم داد
کلا هر روز صبح با خودم تکرار میکنم امروز بهترین روز زندگیمه...... -
سلام
روز سوم :
امروز عادی و خیلی خنده داری بود !
صبح مثل همیشه بابام صدا زد .. و گفت که چقد میخوابی ! و من بلند شدم گفتم چشم عادتمه چشم گفتن یادمه یبار عید بود صبح از خواب بیدار شدم بچه بودم بابام گفت دختر نازم عیدت مبارک بابا جان و من برگشتم گفتم چشم
طبق معمول داداشم مث همیشه میاد و باقیافه ها وادا های مختلف روی من کار مکینه تا بتونه گوشیم رو ازم بگیره باهاش بازی کنه :»/
قیافه هایی ک اون ب خودش میگیره تا مخ بزنه تو تاریخ نشون داده نشده !
از جمله قیافه هاش بعد اداهم میده .. بعدش دید که نمیتونه میره با خواهر کوچیکم میان اینجوری دلمو میبرن منم زود خام میشمو ب مدت 1ساعت نه ی ثانیه اونور نه اینور گوشیمو اجاره میدم ولی عاشقشونم
-امروز خوشحال شدم چون بعد از یک ماه و نیم یکی از دوستای الاییمو دیدم ایشون @G-B-A-S خیلی بدی یک ماه نبود کجا بودی هان؟ کجاهاااا؟ بگذریم خوش اومدی دلم برات تنگ شده بود
-بعدش اومدم انجمن ... ینی کلا از انجمن بیرون نمیرم که معتاد شدم معتاااااااااااد ولی عاشق این معتادی ام
و اینکه اینجا من یکی از قلدر هام کسی چیزی گفت بگید تیر بارانش میکنیم صداتون درنیاد وگرنه اخراج مدیر اندازه من اعتماد ب نفس نداره !
ها داشتم میگفتم اومدم با دوستان مشاعره کردیم و کلی خندیدم ...
روز خوبی بود
#شکر
#همیشه بخندیم حتی ب پیدا شدن سوسک توی اتاق ...
تاپست بعدی فلن -
️بعد از دررفتن های!متوالی بالاخره وجدان آگاهم!منو به سمت این تاپیک کشوند️
روز دوم
رفتن به بازار وخرید ستی که یه ماهه میخوای بخریش یه شادی آور پایداری بود به خصوص بامامان خوش سلیقه ای ک به نوبه ی خودش یه دیزاینرلباس فوق العاده س!
حرف زدن بادوستم برهردرد بی درمانم دواست خداییش من این دوست رابسی دوست ! وقتی یه تنبلی مثل من دوبلر حرفای دلشو پیدا کنه اینقد پای بندش میمونه که نگو ونپرس!
شب هم رفتیم سراغ دخترای خشکل عموجان که قراره دوماه دیگه عازم پادگان شوهری بشن !
کلا روز پرآرامشی فارغ از چالش های زندگی بود!
حرفی از دوپامین: ممنون از یاسمن (دوست یاسمین)که نقش بسزایی در حال خوب من داشت
زندگی را خبر کنید
همینکه چشمان مادرم شوق دیدارلبخند مرا دارد
میخندم
بگذار حیات هرچه زور دارد به میدان اورد....#یاسی -
روز دوم (:
سلام (((:
خب روز واقعا سختی بود... ولی من خدا رو حس میکردم (:
کلی خاطره ساختیم (:
حس رهایی بعد از کنکورُ مجددا تجربه کردیم !
و البته مهم ترین و خوشحال کننده ترین قسمتِ امروز ، حرفای دریا بود ... حتی اگه پشت کنکور بمونم هیچ وقت حرفاش یادم نمیره ... انگار ی فرشته از طرف خدا بود ک آرومم کنه (:
خوشحالی بعدی ی خوابِ بعد از ظهرِ بدون کابوس بود! بسی چسبید !
همین (: -
سلام.
%(#ff00bf)[روز پنجم] ️
امروز درس خوندن رو جدیطور آغاز کردیم منو زهره به ازای هر صفحه خوندن، 2صفحه حرف میزنیم و میخندیم هر درسی ک میخونیم یه چرت و پرتی درمیاریم ازش ک بخندیم چون خیلی وخ بود درس نخونده بودم داشتم شیمی میخوندم نمیدونم چرا روسری سرَم بود مث اینکه شیمی نامحرمه حواستون باشه
خیلی باخودم کلنجار رفتم ک اینو بگم یا نه ولی خودمون خیلی خندیدیم بذا برا شما هم بگم
بابام تو حیاط بود داشت ب درختا و گلا آب میداد، نگو یه گربه هم بالای درخت بود و بابامو آبیاری کرد کاملا ما فقط دیدیم بابام سراسیمه وارد خونه شد مستقیم رف تو حموم با فحش بعدش ما فهمیدیم چی شده سفارش کرده ب هممون هرکی این گربه رو دید یه دمپایی ای چیزی پرت کنه طرفش
من ک مُردم از خنده امروز هنوزم دارم میخندم واقعا حادثه خبر نمیکنه -
خب مثل اینکه امروز روز آخره
امروزم نشستیم کمی گیم زدیم و با دوستانمون حرف زدیم و خوش گذشت
ببخشید دیگه من روزام زیاد چالشی نیست -
روز سوم(یاد فیلم روز سوم افتادم)
امروز یه روز خییییلی عالی بود
از صبح که پاشدم تدارکات تولد برا خواهری رو فراهم میکردم
جشن بزرگ نبود فقط خونواده ی خودمون.ولی به نظر من همین جشنم باید بهترین میبود چون خواهرم لیاقتشو داشت
سفارش کیکی که قرمز باشه روشم بنویسن هرچی ارزوی خوبه مال تو با چن تا گل رز کنارش که رنگ کیکو صورتی زده بودولی از بس خوشگل بود چیزی نگفتم
بعدم رفتم کادو خریدم براش.هدفون و کیف و کفش قررررررمزیعنی اونقدری که خودم ذوق کردم خودشم ذوق کرد ولی خیلی خوبه کادو خریدن
خواهریم نمیدونست تولدشهسوپرایز بودوقتی اومدم تو اتاق بود سریع کیکو گذاشتم روی میز کادو هارو هم با هزار بدبختی توی ماشین ولی با کلی دقت خوشکل پیچیده بودم گذاشتم روی میز و شمع هارو روشن کردم( یه اتفاقی هم افتاد که تا به امروز سابقه نداشت من بالاخره تونستم کارهامو سرییییع انجام بدم و این یعنی یک برگ برنده برام)
از اینکه اولش چقد سوپرایز شدو بعدم با دیدن هر کدوم از کادوها چقد خوشحال شد بگذریم در کل خیلی خوش گذشت
بعد از اونم عروسی دوستم بود که بازم با سرعت نور( به حق کارای نکرده و چیزای ندیده)اماده شدم و رفتم عروسیم عالی بود
امروز کلیییی خسته شدم ولی ارزششو داشت
اینهمه خستگی به خوشحالی الانم می ارزید
خدایا ممنونم -
روز دوم
سلام
امیدوارم حال دلتون خوب باشه الان که انجمن اید خنده رو لباتون شادو پیروز باشید
الان که انجمن هستم خیلی خوش حالم کلا وقتی جلوی کامپیوتر میشینم بایه بشقاب خوراکی جلوم :face_savouring_delicious_food: حس مفرح بی درد بودن بهم دست میده
امروزم سعی کردم مثل همیشه شاد باشم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خواه بادلیل خواه بی دلیل
امروز واسه ی چندمین بار مورد تعریف بقیه واقع شدم و حس خوبی داشتم (نکنه انتظار داشتین بگم برای اولین بار عجب انتظارایی داریناا )
خب از دیشب شروع میکنم دختر داییم خونه ما بود ساعت یک میخواستیم بخوابیم میگه شما همیشه اینقدر زود میخوابین تا ساعت سه نزاشت که نه درس بخونم نه بخوابم اینقدر حرف زد تا لنگ ظهرم خواب بود
امروز کلا روز پر سر و صدا و شلوغی واسم بود بچه ها خونه رو مهد کودک کرده بودن یه سرو صدایی راه انداخته بودن که اصلا جایز نبود تو این وضع درس بخونم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: حس معاون مهد کودک بهم دست داده بود البته نمیدونم مهد کودکم معاون داره یا نه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: همش باید بهشون نظارت بکنم
بعد از ظهر که همه رفتن گردش و من تنها موندم خونه خیلی خوش حال بودم از سکوت حاکم تو خونه اخ یه لذتی داره تنها تو خونه بمونی کلا این وضع و عاشقشم
اول چندتا اهنگ مورد علاقمو گوش دادم دیدم امروز اصلا قسمت نبود درس بخونم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: گفتم بقیشو فقط ریاضی بخونم کلا عاشق ریاضیم اصلا همه ی کتابا یه طرف ریاضی هم یه طرف
نمیدونم چرا ولی همیشه وسط ریاضی خوندن دوس دارم نقاشی بکشم یه چندتا کاریکاتورم کشیدم
مثل هر روز فکر کردن به یه دوست و ادم فوق العاده حس خیلی خوبی بهم داد
فکر کردن به اینکه خدایا با اینکه همه ی چیزایی که میخوام رو ندارم اما خیلی چیزا رودارم که واقعا عاشقشونم به خاطرشون سپاس گزارم و شکر بخاطر تک تک لحظات زندگیم....
ودر اخر اینکه
امیدوار باش به فردای زیبا
غنیمت شمر شیرینی امروز را ....
اها و اینکه شاعر میفرماید
تا توانی دلی شاد کن
لایک نکردن هنر نمیباشد -
سلام
روزچهارم :
-امرو روز زیاد جالبی نبود ! ولی وسطاش زیاد خندیدم ...ینی اخرش قشنگ بود :))
مهمون داشتیم *چ مهمانی *
این مهمونامون بخاطر عروسی و اینا اومده بودن تقسیم شدن تا بمونن خونه هامون چون از راه دور اومده بودن :))
من با مهمان مشکلی ندارم هااااااا عاشق مهمانم اتفاقا و این مهمونامون هم دوست دارم ولی امروز ازشون بدم اومد ://
دور از جونتون مهمونامون ی پسر بچه دارن ب اسم امین جان این منو کشته ی حرفایی میزنه فقط 8سالشه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه ینی بگذریم ... یکم بااون سرو کله زدم دیدم نمیتونم جلوشو بگیرم ورش داشتم دوتایی رفتیم بستنی براش خریدم خوردو یه هدیه کوچولو هم گرفتم تا بلکه موضوع توی خونه حلشه بره تا من برمیگردم همه سنگ هاشونو وا بکنن :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
خلاصه ....
عصری اومدم انجمن !
دیدم یکی از دوستام فاطمه جان ... تاپیک توییت آلایی هارو ادرسشو گذاشته ! دیدم صاحب تاپیک نیست .. و درواقع فعالیت چندانی نداره ! بخودم گفتم اونکه نیست حیف تاپیکه هم تاپیک از یاد نره هم نسل رو ادامه بدم برداشتم شعبه 2تاپیک رو زدمو توسط پلیس فتا دستگیر شدم !
https://forum.alaatv.com/topic/7977/توییت-آلایی-ها2/7
بسته شد ! و اولین شکست عشقی!
انقد خندیدم که دلم هنوز درد داره
_شب شد ... عموم با دوتا دختر نومزدش اومدن خونمون تا ب عروس پنجشنبه این هفته رقص یاد بدیم
الانم خونمونن برم پیششون :))
طبق عهد نامه - هروز میخندیم :))#خودتو باخوبی ب رخ بکش :))
همیشه بخندین الهیی
#شب بخییر -
-
روز چهارم
تازه از عروسی اومدم.احساس میکنم پاهامو ندارمکاملا بی حِسَن
عروسی دوست جونیم بود نمیشد که بشینم یه جا
یه عالمه با دوستای دبیرستان خندیدیم.دوست صمیمیم هم کنارم بود و این یعنی ته ته خوشحالی
ولی اخرش بابای عروس اومد و با هم گریه کردن.اشک تو چشام جمع شد سرمو چرخوندم دیدم همممممه دارن گریه میکنناخرش یه خورده غم انگیزناک بود
در کل امروزم روز خوبی بود -
روز سوم
سلام ببخشید من مثل چالش ندید پدید ها اینقدر زود اومدم امشب نت نمی یام میخوام فقط درس بخونم گفتم زود تر بگم برم
خب امروز رو خلاصه میگم
امروز به سه دلیل بسی شاد بودم
اول اومدن به انجمن که حالمو از این رو به ان رو کرد پستای امروز عالی بودن امروز خیلی تو انجمن خندیدم واسه ی مثال دیدن پست عاشقانه که واسه نوشابه اماده کرده بودن و نظر isorna راجب اون کلا انجمن امروز خیلی باحال بود و خوش گذشت (ولی زیاد نباید بیا م باید درس بخونم و همچنین شما)
دوم حرف زدن با یه ادم فوق العاده که عاشقشم و واقعا حس خوبی بهم میده و همیشه خنده رو لبام میاره
سومم ساعتی درس خوندن
شبتون بخیر -
ممنونم از رز عزیز به خاطر دعوت به این تاپیک@M-an
و نگارین قشنگ به خاطر این عکس خوشگل موشگل@negaarin کلا امروز روز خیلی خوبی بود برام از اون روزاییی که باید گفت چه روز خوبیه امروز چه بی اندازه خوشحالم دیشب حال و احوال دلم عجیب گرفته بود امروز صبح خیلی یهویی زد به سرم برم حرم خیلی وقت بود نرفته بودم جاتون خالی بسی چسبید:face_savouring_delicious_food: منبع ارامشی که اونجا داره رو تا حالا هیچ جایی پیدا نکردم..تو راه برگشت تو مترو چشمم افتاد به یه دختر نازدونه ی لپ گلی با بسته های ادامس توی دستش که شاید ته ته ته خوشحالی امروزش فروختن ادامسای توی دستش بود تقریبا یه ایستگاه بعد اومد کنارم نشست و نفهمیدم مسیر کی تموم شد چون کل راهو با هم حرف زدیم جنس حرفاش اونقد پاک و ساده بود که دلت میخواست ساعتهااا بشینی و فقط و فقط به حرفاش گوش کنی...حرفایی زد که اگه بگم شاید دلتونو به درد بیاره ولی با وجود همه ی دردای توی دلش با یه حرف کوچیک چنان از ته دل میخندید که شاید من هیچ وقت اونجوری نخندیدم...عجیب دنیای قشنگی داشت ..دور از دغدغه های دنیای ما ادم بزرگا
ارزوی بزرگش این بود که خانوم دکتر بشه که مطمئنممم میشععع
خوشحالی بزرگ امروزمم این بود که فهمیدم دوستم که تصادف کرده بود در سلامتی کامله و فردا مرخصه
حرف اخر : اینکه خیلی وقتا خودمونیم که انتخاب میکنیم خوشحال باشیم یا ناراحت ،بخندیم یا گریه کنیم..میشه با بهونه های کوچیکم خندید ..خنده های از ته دل..(مثل خنده های معصومه )
امیدوارم همیشه خنده رو لباتون باشه بخندین و بخندونین -
سلام:))
روزپنجم :
امروز روز عجیب و پر از اتفاقات مختلف بود!
بنا ب دلیلی نمیتونم زیاد بنویسم ...ولی خیلی خندیدم
#خوشحال کننده ترین اتفاق امروز حرف زدن باداییم بود ک خیلی هم سر و کله هم زدیمموهام هنوز هم درد میکنن از بس کشیدهولی عاشقشم
-خنده دار ترین هم تو باشگاه اتفاق افتاد ک ی توپی زدم ب پارتنرم ک مربی بهش گفت س روز مرخصی برگشت بهم گفت ارنولد توهم این س روزو با دونفر کار میکنی تا جای اونو پر کنیبهم گفت ارنولد
-خلاصه طبق تعهدمون بازهم خندیدم ....همیشه بخندیم حتی ب ناکار کردن مردم تو باشگاه
#تاپستی دیگر بدرود