هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@sci خدایش منم سیگار دوست خخخخ ولی خو به ضررش نمی ارزه دیگه نکش پسلم حلف هم نباشه
خب تا جایی که از نام کاربری شما معلوم هست مثل این که خانم هستید. خب اگه از بحث ضرر کردن نگاه کنیم که اصلا بحث برای شما منتفی میشه چون تا جایی که من میدونم برای خانم ها بیشتر ضرر داره.
اصلا فرصتش پیش نمیاد که بتونم بکشمتو حسرت موندم. بیرون برو که زیاد نیستم همین که شب بتونم بیرون برم بعد از درس خودش زیاده. بعد خب نصف شب هم برم میگن کجا میری این وقت شب ... در نتیجه فعلا بدون سیگار ام و حجم فشار زیاد
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مثلا وقتی سردرگمی خودتو اینجا پیدا کنی
درست وسط اون جنگل
به به ! تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که ادم برنامه درسی اون روزشو تموم کنه بره اون بالاها سیگار در سیگار بکنه خودشودیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه. شاید کنارش هم چای
این بهتره: درس تموم کردن+بارون باریدن+ چای+ سیگار دو نفره بعد نتیجه کنکور و قبولی
خیلی دراماتیک شد ولی غیر ممکن نیست :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sci نوچ نوچ این جا بچه نشسته هااا(خودمو میگم)
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدا کنه بزودی همه ی این سختی ها به خوبی ختم بشه
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
12821382 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
RACE خدایااااا زهره رو کمک کن
الان پستتونو دیدم..چی؟
زهره؟ -
سلام.این اقای محمد علی امینی راد چقد با هیجان تدریس می کنن.البته یازدهمیما ولی خیلی باهال تدریس می کنن.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
https://sanatisharif.ir/c/8130 -
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط تجربی انجام شده
@Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام.این اقای محمد علی امینی راد چقد با هیجان تدریس می کنن.البته یازدهمیما ولی خیلی باهال تدریس می کنن.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
https://sanatisharif.ir/c/8130اقا یه مشکلی هست. من ساعت 5 صبح میام زیست بخونم با فیلمای اقای امینی راد. بعد صدای ویدیو رو از ترسم میزنم کم ولی به زور میشنوم چون تیون صدا هر چند ثانیه یه بار عوض میشه
مثلا صدا رو عادی هست بعد یهو اقای امینی راد داد میزنه خودم که از جام 1 متری میپرم بعد بیچاره پدر و مادر تو اتاق کناری یهو اونا هم میپرن
اقای امینی راد ترساندن کار خوبی نمی باشد
پ.ن: اقای امینی راد (هر دو شون) عالی ان -
https://sanatisharif.ir/c/8130اقا یه مشکلی هست. من ساعت 5 صبح میام زیست بخونم با فیلمای اقای امینی راد. بعد صدای ویدیو رو از ترسم میزنم کم ولی به زور میشنوم چون تیون صدا هر چند ثانیه یه بار عوض میشه
مثلا صدا رو عادی هست بعد یهو اقای امینی راد داد میزنه خودم که از جام 1 متری میپرم بعد بیچاره پدر و مادر تو اتاق کناری یهو اونا هم میپرن
پ.ن: اقای امینی راد (هر دو شون) عالی ان@sci در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
پ.ن: اقای امینی راد (هر دو شون) عالی ان -
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوشبحالت
من اگه گمم بشم از شدت فکر،تو پتوم گم میشم،عجب جای لاکچریه
-
درست وسط اون جنگل
به به ! تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که ادم برنامه درسی اون روزشو تموم کنه بره اون بالاها سیگار در سیگار بکنه خودشودیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه. شاید کنارش هم چای
این بهتره: درس تموم کردن+بارون باریدن+ چای+ سیگار دو نفره بعد نتیجه کنکور و قبولی
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sci در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
درست وسط اون جنگل
نه به الودگی هوا
آخه دیگه سیگار
-
درست وسط اون جنگلخوشبحالت
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خوشبحالت
نه من اونجوری نیستم.وقتی چراغا خاموش می شه ، من خودمو گم می کنم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
درست وسط اون جنگلخوشبحالت
نه من اونجوری نیستم.وقتی چراغا خاموش می شه ، من خودمو گم می کنم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ata-1381
-
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و انجمنی که خیلی کند است
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.بر انجمن پر سرعت
-
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ادمین M.an @administrators @ناظم
عذرمیخوام این همه این موضوع رو تکرارمیکنم..
ولی نمیدونم چرا این مشکل انجمن درست نمیشه؟!!
چندبارمرورگرم رو عوض کردم ولی بازم خودبخود میره به پستای قبل
(هر5ثانیه). امکان ارسال پست خیلی سخت شده..وصفحه ثابت نیستخواهش میکنم درستش کنید.چون مطمئنابااین اوصاف مشکل ازفروم هستش.
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ata-1381 دقیقا الان دارم آقای امینی رو میبینم،خیلی باحالن
-
(هر5ثانیه). امکان ارسال پست خیلی سخت شده..وصفحه ثابت نیستخواهش میکنم درستش کنید.چون مطمئنابااین اوصاف مشکل ازفروم هستش.
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRACE سلام
گوشی یا پی سی؟ -