هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
far away
برادر دینی :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
far away
برادر دینی :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DR-moein خوبه بازم!
-
@m__sadra__b ... ): ....
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b لینکشو که کپی میکنم که تو دانلود منیجر کپی کنم که دانلود کنم لینکه فایل پی دی اف هه ):
-
@Syner
برو بچه امروز آن شدم از کجا میدونستم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DR-moein از این همه بی تابی و ذوق زدگی افراد فروم متوجه نشدی؟
-
@m__sadra__b لینکشو که کپی میکنم که تو دانلود منیجر کپی کنم که دانلود کنم لینکه فایل پی دی اف هه ):
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b با منیجر دان نکن خب :|
ایگل گت هم خوبه :| -
فاطمه ـ بوشهر سلام:)
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfar away سلام خانوم دکتر خوبی؟
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner
شدم دیگه نیم ساعت نشده تبریک رو گفتم -
far away سلام خانوم دکتر خوبی؟
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر تشکرمندم!تو خوبی؟
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
امروز 7000 بیارم چی میشهههه
چیز خاصی نمیشه به همه شیرینی میدین امروز
-
فاطمه ـ بوشهر تشکرمندم!تو خوبی؟
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfar away خداروشکر منم خوبم
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
امروز 7000 بیارم چی میشهههه
چیز خاصی نمیشه به همه شیرینی میدین امروز
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر اگه بیارم قرار گذاشتیم هر کی 7000 اورد اون 5 نفر دیگه رو صبحونه مهمون کنه
-
فاطمه ـ بوشهر اگه بیارم قرار گذاشتیم هر کی 7000 اورد اون 5 نفر دیگه رو صبحونه مهمون کنه
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Syner هفت هزار تقریبا چ رتبه ای میشه ؟
(گاج یا قلمچی یا گزینه دو؟) -
@Syner هفت هزار تقریبا چ رتبه ای میشه ؟
(گاج یا قلمچی یا گزینه دو؟)نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط Zrex انجام شده@m__sadra__b قلم چی زیر 400 البته کشوری
-
فاطمه ـ بوشهر اگه بیارم قرار گذاشتیم هر کی 7000 اورد اون 5 نفر دیگه رو صبحونه مهمون کنه
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط فاطمه بوشهر انجام شده@Syner منم هستم
۶تا
کارت به کارت میفرمایین من یه صبحونه مفصل بخورم فردا -
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
این گاجم رد داده ها هر بار اینو میاره :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DR-moein الصبر مفتاح الفرج
-
@Syner منم هستم
۶تا
کارت به کارت میفرمایین من یه صبحونه مفصل بخورم فردانوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر ما دو تا سیب زمینی با دو تا نون میدم 3 تومن خواستین بدین
-
این گاجم رد داده ها هر بار اینو میاره :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DR-moein ظاهرا زیادم ناراحت نیستی
-
فاطمه ـ بوشهر ما دو تا سیب زمینی با دو تا نون میدم 3 تومن خواستین بدین
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط فاطمه بوشهر انجام شده@Syner سیب زمینی؟
من با سیب زمینی مشکل دارم هزینه دکترمم حساب کنید خودتون -
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner
آخه ی ساعت دیگه درست میشه
ناراحت چی :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
اینبار بالای 7500 میشه قطعا