هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
این پست پاک شده!
-
دختر یخی من یکی هست خیلییی باحاله هر چن یه ماه میاد یه پی ام میده و میگه سلام خوبی منم میگم خوبم بعد میره تا چند ماه دیگه
-
چقدر بده وسط قصه ،قصه تموم شه بعضیا که اصلا قصد ندارن قصرو پلی کنن یا شروع نکرده پایانش معلومه واسه همین تو طول قصه چیزی عوض نمیشه و یه سر امد مشخص در انتظاره تا دیر نشده قصتو تغییر بده و قدمی بردارو گرنه خوش نشود اخر این قصه بد که شروع میکنی باشد که صلاحت را خواهی و قدمی از برای خود برداری از برای خود و خودت عامل بیداریت شوی ای خفته .......
-
سلام
من پایه یازدهم تجربی ام
از موانع در س نخوندن من شاید ی نبود امکانات باشه و یکی دیگه ناعدالتی معلماست به هر کس دلشون بخواد تمره میدن و به بعضیا صفر میدن .. اینا واقعا ا انگیزمو واس درس خوندن کاهش داده اونم تو مدرسه نمونه دولتی -
mary e اگه اون روزی که باید میخوندی میخوندی الان اه و ناله الکی نمیاوردی بخون بیست شی فکر نمره رو نکن خو واسه تستتم خوبه تشریحیت خوب باشه منم واسه بیست و پنج صدم کاهش کلاسیم معدلم شد 19/99اما نرفتم بگم اونو بدن 20 شم البته مال سوم راهنمایی که دولتی بودم دبیرستان تیزهوشان که قید نمره رو زدم نمره رو خودت بگیر منت کسیرم نداشته باش ارزشمند تره در ضم اینا بهونس فوقش به کسی نمره میدن اونم کم که اغلب حقشه
حرص نمره نخور از الان بشین با عشق و هدف و برنامه درستو کامل بخون همه چی حل میشه -
mary e میدونم چی میگی نمره دادن نباید انگیزتو کم کنه ملاک تو کنکورته
-
دختر یخی موافقم
-
mary e معدل واسه کنکور مهمه ولی واقعااااا اگه تو خوب بخونی جای واسه تبعیض نمیزاری مثه همون استاد دانشگاهی که میخواستد دانشجوشو بندازه نگا ب برگه امتحانیش که کرد جای هیچ غلط و نمره کم کردنی نبود و بالجبار نمره کاملو داد وقتی تو خوب خوندی و مطمنی از خودت وقتی که دیدی معلمت کوتاهی کرده براحتی میتونی اعتراض کنی
-
تاثیر معدل واسه رتبه های زیر 500عه واسه بقیه مینویسه فاقد تاثیر مثبت البته با چیزایی که دیدم برداشتم اینه
-
دختر یخی امتحان های سر کلاسی شاید ولی امتحانات ترم ممکن نیس کوتاهی کنن
-
تودلی حکم دفترچه یادداشتمو پیدا کرده
الان دلم میخواد یکم خط خطیش کنم -
نه نگا امتحان گرفته از همونایی که گفته از اینجاها امتحان نمیگیرم
بعد به من گفت اونایی رو که نگفتم ننویس منم ننوشتتم
موقع تصحیح کردن چون همه نوشته بودن نمره کامل داده به اونا -
دختر یخی هم تاثیر +داره و هم تاثیر ثابت
-
کاش ذهنمونم سفید نبود و پر از خط خطیایی بود که میتونست راهمونو عوض کنه
114781/282056