هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام دوستان من برنامه ریزی میکنم که کارایی رو انجام بدم یا مثلا یادداشت میکنم که انجام بدم ولی تو انجامش به مشکل برمیخورم. میخواستم بدونم باید چی کار کرد.
یعنی مثل تحلیل ازمون میمونه. تحلیل میکنی و بعدش یادداشت میکنی فلان جا مشکل داری و باید وضعیت اون قسمت بهتر بشه ولی عملی نمیشه برنامه.
یعنی تو عمل گرایی مشکل هست. ایده ها زیادن و عمل کردنشون و arrangement شون
سخت.
فاطمه روانشناس جان من چیکار کنم :face_savouring_delicious_food: -
حالا مشکل درس نیست... کلی گفتم تو کل زندگیم... چیزای مهمتر از درس
-
dan-l در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام دوستان من برنامه ریزی میکنم که کارایی رو انجام بدم یا مثلا یادداشت میکنم که انجام بدم ولی تو انجامش به مشکل برمیخورم. میخواستم بدونم باید چی کار کرد.
یعنی مثل تحلیل ازمون میمونه. تحلیل میکنی و بعدش یادداشت میکنی فلان جا مشکل داری و باید وضعیت اون قسمت بهتر بشه ولی عملی نمیشه برنامه.
سخت.
فاطمه روانشناس جان من چیکار کنم :face_savouring_delicious_food::smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
سخت.
فاطمه روانشناس جان من چیکار کنم :face_savouring_delicious_food:اوه ! ارینجمنت
به نظرم مرتب باید خودتو چک کنی
احتمالا بازه های زمانی آنالیز کردنت طولانیه -
منم باید برم یه شغلی ک طرح بدم بقیه اجرا کنن
دوستان من چیکاره بشم؟ -
@رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سخت.
فاطمه روانشناس جان من چیکار کنم :face_savouring_delicious_food:اوه ! ارینجمنت
به نظرم مرتب باید خودتو چک کنی
احتمالا بازه های زمانی آنالیز کردنت طولانیهحتی تو برنامه روزانه هم این مشکل هست صوفی...
صبر کنم یه نمونه برنامه بدم
زیست مطالعه ژنتیک 5-9
شیمی مطالعه ترمو و مرور دوم و ازمون استو 9.5 تا 11.5
دینی مطالعه 1 پیش و مرور دوم و سوم 12-13
ادبیات مرور لغات سوم 13-13.5عربی مطالعه فعلیه 16-17
فییک مطالعه مدار و مرور ساکن خازن 17.30-19.30ریاضی تست مثلثات و مرور جز صحیح
یادداشت ها: ساختار های شیمی باید مرور شوند. واکنش نویسی باید مرور شود.
-
نمیدونم چرا یاد کلاس های مدرسه افتادم
زنگ هایی که زبان داشتیم
من همیشه قبل اینکه معلممون بیاد
رو تخته جمله می نوشتم
یاد اون روزی افتادم که اینو نوشته بودم :
وقتی دری از شادی به رویمان بسته می شود در دیگری برایمان باز می شود اما ما اونقدر به دری که بسته شده نگاه می کنیم که اون یکی در رو نمی بینیمچرا یهو اون روز اومد جلو چشم ...
-
@رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l اراده رو میشه افزایش داد
تا حالا خواستی و نشده؟بحث این نیست صوفی ... بحث اصلی بحث گم شدن تو برنامه ها و ایده ها هست و اینکه کلی ایده هست ولی نمیدونم چطور باید عملیشون کرد. یعنی جای خالی نیست انگار تو برنامه هر روز
-
فاطمه بوشهرreplied to فاطمه بوشهر on ۱۳ دی ۱۳۹۷، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط فاطمه بوشهر انجام شده
رهگذر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
منم باید برم یه شغلی ک طرح بدم بقیه اجرا کنن
دوستان من چیکاره بشم؟@رخ-دیوانه
یعنی یه جعبه مرور ساختم لایتنر و پدرشم نساختن ..همه چیزش اوکیه ولی خونه اولش پر شده :// مرورش مونده .. خالین.. اجراش در سطح اولیه مونده -
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@رخ-دیوانه
می بینی بهت یاد دادم از جهت های مختلف نگاه کنیخانم مدیر نظر شما چیه راجب این مشکل من
بدجور ذهنم مشغوله
120636/282056