هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
رنگ رنگ رنگای تازه
خیره سمتت ایستاده
جنگ جنگ می ارزه
با این پای پیاده
کاش نورو میدیدم
تو روز بد این شهر
این شهر
این شهر
این شهر
-
@رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه میدونم همون ویژگی های شخصیتی رو میگم. بنظرم این چند تیپ شخصیتی که روانشناسا ازش صحبت میکنن بعضا به همون برچسب زدن رو آدما ختم میشه. نمیدونم. حس میکنم تا یه جایی با یه تیپ همراه میشیم چون شبیه اون ویژگی های گفته شده ایم ولی از یه جایی به بعد به خودمون القا میکنیم که هر چی در مورد این تیپ گفته بشه در مورد من صادقه و هرچی در مورد من صادقه فقط تو همین تیپه
8 تیپ های شخصیتیو اولین بار یونگ اومد ارایه داد و مسلما هر کسی ک میاد نظریه میده از متن زندگی خودشه و چیزایی ک اطرافش میبینه اینکه یونگ یا هرکس دیگه اومده تیپ شخصیتو ارایه داده به این معنی نیست همه ما همه اون ویژگی های تیپ خاصو داشته باشیم چون همه افراد تمام ویژگی های همه تیپ هارو داره پس الزاما چون یه تیپ معرف شخصیتیه ک من از خودم برای تیپ خودم دارم باید جوری رفتار کنم ک شبیه اون باشم نیست چون یه موقع انتظار داری یه جوری رفتار کنی ولی میبینی کاملا برعکسشو انجام دادی.
برچسب زدن هم یه چیز جداست و درواقع همون قضاوت های ماست ک حق نداریم نسبت به کسی داشته باشیم. -
-
@رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه ممنون
یونگ اولین روان شناسیه که تیپ بندی کرد؟میشه گفت اولین نفری هست ک 8 تیپ شخصیت عنوان کرده و ویژگی هاشو گفته
-
فااطمه سلام
نظرتون راجب ام بی تی ای چیه؟ -
-
رهگذر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام
نظرتون راجب ام بی تی ای چیه؟سلام
بی تی آی؟ میشه بیشتر درموردش توضیح بدین لطفا؟ -
رهگذر من از پسر عموم شنیدم اولین بار
جالبه منم انجامش دادم -
فااطمه تست شخصیت ام بی تی ای MBTI
سنخ نمای مایرز-بریگز یک پرسشنامه خودسنجی است که بر اساس نظریه تیپ های روان شناس و روانپزشک سویسی کارل گوستاو یونگ طراحی شده است. نتایج MBTI تفاوت های با ارزش ما بین انسان های طبیعی و سالم را مشخص می کند، تفاوت هایی که می تواند منبع و منشا اکثر سوء تفاهم ها و اختلال های ارتباطاتی شود.
بعد از شصت سال تحقیق و بررسی در حال حاضر، مهمترین ابزار اندازه گیری برای شناخت و درک تفاوت های شخصیت های سالم سنخ نمای مایرز-بریگز معرفی می شود.
-
رهگذر
Mbtiخیلی خوبه -
رهگذر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه تست شخصیت ام بی تی ای MBTI
سنخ نمای مایرز-بریگز یک پرسشنامه خودسنجی است که بر اساس نظریه تیپ های روان شناس و روانپزشک سویسی کارل گوستاو یونگ طراحی شده است. نتایج MBTI تفاوت های با ارزش ما بین انسان های طبیعی و سالم را مشخص می کند، تفاوت هایی که می تواند منبع و منشا اکثر سوء تفاهم ها و اختلال های ارتباطاتی شود.
بعد از شصت سال تحقیق و بررسی در حال حاضر، مهمترین ابزار اندازه گیری برای شناخت و درک تفاوت های شخصیت های سالم سنخ نمای مایرز-بریگز معرفی می شود.
اسم فارسیشو میدونستم ولی لاتین نه.
ممنون ک توضیح دادین
تست های شخصیت زیادی هست ولی MMPI از همشون معتبرتره و نتایجش میگن ک واقعی تره البته اگ کسی ک تستو میگیره کار بلد باشه -
ام بی تی ای برا من دقیقا خودمو نشون داد :///// اصلا بدجور
-
رهگذر کجا میدن این آزمونو؟
-
رهگذر
کدومش بودی؟
120581/282056