هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l کنکور 12
اوهوم... موفق باشی
توی بخش مشاوره ی سایت یعنی تو سایت صنعتی شریف که میری ویدیو هایی هستن که الان به دردت میخوره در مورد مدیریت ازمون و اینا.
من پشت کنکوری ام با حجم کاری 3x-4x الان تو
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l کنکور 12
اوهوم... موفق باشی
توی بخش مشاوره ی سایت یعنی تو سایت صنعتی شریف که میری ویدیو هایی هستن که الان به دردت میخوره در مورد مدیریت ازمون و اینا.
من پشت کنکوری ام با حجم کاری 3x-4x الان تو
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی تو خسته باشی من الان جسدم افتادم روبروی فیلمای درسی :face_savouring_delicious_food:
برو به درست برس ... منم برم فیزیک .
-
dan-l ندیدمش برم ببینمش ولی فعلا خستنم انگار کوخه کندنم استرس ریاضی ندارم دوشنبه فیزبک امتحان دارم استرس اونو دارم
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 نه خسته
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ی ازتون مشورت میخاسنم
-
@فاطمه23
-
@فاطمه23 بپرس؟
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط 3فاطمه2 انجام شده
@marylotfi من دوشنبه امتحان فیزیک دارم و فیزیکم صفره مطلقه یعنی بلدم در حد کتاب درسی و معلممون در حد کتاب نمیده سطحش سواالاش بالاست حتی درسای نظام قدیمم تدریس کرده بخاشی حذفیشوو میخام بی خیال فیزیک شمن نخونم
-
@marylotfi من دوشنبه امتحان فیزیک دارم و فیزیکم صفره مطلقه یعنی بلدم در حد کتاب درسی و معلممون در حد کتاب نمیده سطحش سواالاش بالاست حتی درسای نظام قدیمم تدریس کرده بخاشی حذفیشوو میخام بی خیال فیزیک شمن نخونم
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@marylotfi کلا میخام نخونم معلممون در حد کتاب تدریس نکرده سطحش بالاست و از کتابم سوال نمیده
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حتی سوالاش با مثالای ک میده فرق داره
-
@marylotfi کلا میخام نخونم معلممون در حد کتاب تدریس نکرده سطحش بالاست و از کتابم سوال نمیده
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 فیزیک درسیه که حل تست و تمرین بالایی میخواد.
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@marylotfi دیوه دوسره کتاب گفته نباید بخش حذف شده رو تدریس کنه اونقت این بخاشی حذف شده رو تدریس کرده
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@marylotfi من فقط در حد کتاب بلدم و در حدی ک بعضی از مسلله هایی میکرو رو حل میکنم ولی اون سطح وسالاش از اینم بالاست
-
@marylotfi دیوه دوسره کتاب گفته نباید بخش حذف شده رو تدریس کنه اونقت این بخاشی حذف شده رو تدریس کرده
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 نمونه سوالای سالای قبل رو نداری؟ معمولا از سوالات سالای قبل گلچین میکنن میدن.