هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Amir-Bernousi
دکتر سلام.. یه سوال داشتم. یه بیماری بود که سیستم ایمنی بدن رو خیلی قوی میکرد... اسمش یادم رفته. نمیدونی اسمش چی بود؟ یعنی بیماری مثل اینکه یه جورایی اوایل به صورت ناقلی هست و بعد از مدتی اشکار میشه و تو مدتی که طرف ناقل اون هست سیستم ایمنیش خیلی قوی میشه....
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l میخام ایست کنه هیچی نشه من فککنم فککنم بعدش گریه کنم بعدش دوباره شروع شه
فکرات مثل منه ولی با این فرق که من میگم دارم میخونم کاش زمان تند تر سپری بشه.... خیلی کند میگذره :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
سعی کن وضعیت رو به هر نحوی کنترل کنی
-
dan-l در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi
دکتر سلام.. یه سوال داشتم. یه بیماری بود که سیستم ایمنی بدن رو خیلی قوی میکرد... اسمش یادم رفته. نمیدونی اسمش چی بود؟ یعنی بیماری مثل اینکه یه جورایی اوایل به صورت ناقلی هست و بعد از مدتی اشکار میشه و تو مدتی که طرف ناقل اون هست سیستم ایمنیش خیلی قوی میشه....
نمیدونم
ولی مثلا ایدز اینطوری میتونه باشه. البته برای یکی دو هفته سیستم ایمنی خیلی حساس میشه بعدش سرکوب میشه و سپر میندازه در مقابل ایدز :|
-
Amirbernosireplied to Amirbernosi on ۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi
نمیدونم
ولی مثلا ایدز اینطوری میتونه باشه. البته برای یکی دو هفته سیستم ایمنی خیلی حساس میشه بعدش سرکوب میشه و سپر میندازه در مقابل ایدز :|
کم خونی داسی شکل هم در مقابل مالاریا مقاومن :|
-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi
نمیدونم
ممنون دکتر ... نمیدونم راستش اینو برای خودم پرسیدم. یکم زمان بین دو سرماخوردگی خیلی زیاده... هر 1.5 سال سرما میخورم یا مریض میشم... چند سالی هم میشه انفولانزا و اینا هم خبری نیست... مشکوک میزنه
-
dan-l زمان برای من تند تند میگذره
خوش به حالت پس
من الان جای بد برنامه هستم... این مدت خیلی بد بود. تقریبا همه ی درس هایی که خوندم دقیقا اونایی بودن که حالم ازشون به هم میخوره. به جز ترمودینامیک که عاشقشم و همینطور دینی
-
-
ولی انشاالله نتیجه اش رو میبینیم
-
هعیییییییییییییییی انجمن آلا
-
dan-l من الان روی فیزیکم هی میخامبرم بخونم دستو دلم نمیره امتحان دارم
خب منم حالم به هم میخوره از این درس های تکراری ... ولی مجبورم. تحمل کن بخون
-
سلام
-