هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
الان دیگه واقعا بای
-
-
باز من رفتم دانشگاه چایی خوردم برگشتم
چرا واقعا -
کاش دوربین همرام بود
یادش بخیر(: -
@marylotfi این متنو نوشتن,اینجا
خیلی خوب بود:
ما انسانیم نه یه ربات. قرار نیست همیشه شاد باشیم یا همیشه غمگین. قرار نیست همیشه برنده باشیم یا همیشه بازنده. قرار نیست همیشه اوضاع بر وفق مرادمون باشه و هزاران قرار نیست دیگه. چون ما فقط یک بعد از این دنیای چند بعدی هستیم با همه ی محدودیتهایی که داریم.
اگر هدفی داشته باشیم بدون اینکه در طی راه انجامش خودمون رو تقویت کنیم و به قول یکی از اساتید اره ی خودمون رو تیز کنیم، دچار استهلاک میشیم.
پروسه ی چندین ساله ی کنکور و مشخص نبودن نتیجه ی اون برای ما به حد کافی ملال آور هست و عدم مدیریت این وضعیت توسط اطرافیان و بیشتر خودمون اون رو ملال آورتر میکنه.
بقیه مشخص کردن اهداف رو بهترین راهکار میدونن و حرفی هم نیست در اون ولی هدف و مشخص کردن اون نیاز به آموزش داره که متاسفانه از مدیر یک دقیقه ای شو و برنده باش توی یک دقیقه و ... که جامعه امون رو فراگرفته انتظار این روشنفکری نمیره.
نتیجه این میشه که جوانان ما گرفتار زندگی میشن که من میگم سیزیف وار . سیزیف به مجازاتی بیحاصل و بیپایان محکوم شد که در اون باید سنگ بزرگی را تا نزدیک قلهای ببرد و قبل از رسیدن به پایان مسیر، شاهد بازغلتیدن آن به اول مسیر باشد؛ و این چرخه تا ابد برای او ادامه داشت.
مسئله این هست که همه ی کنکوریا فکر میکنن این سد کنکور هست که اینگونه هست ولی اگر نگاهی به اطرافمون بندازی میبینی سیزیفهای زیادی شب رو صبح و صبح رو شب میکنن حتی بدون کنکور.
تنها راه حل مسئله به نظر من تغییر نگرشی است که باید به زندگیمون اضافه کنیم. لذتهایی که از رنج ها میبریم. امیدی که بعد از هر شکست پیدا میکنیم. عشقی که بعد از کم خوابی پس از شب بیداری باعث بیدار نگه داشتنمون میشه و مهم تر ازبقیه حس مسئولیت پذیریمون. اینکه نتیجه هر چیزی باشه من خودم مسئولشم.
تفریح های کوچک هرچند به چشم نیان باعث تیز شدن اره ی ما میشن. چای عصرانه ای که با مادر میخوریم، لبخندی که بعد از دیدن خودمون توی آینه به خودمون میزنیم، رفتن به خرید و هزاران هزار بهانه ی کوچولویی که ما نمیبینیم ولی خون تازه به رگهای ما تزریق میکنه.
وقتی با یه آدم مهم قرار میزاری حتی اگه شبش هم نخوابی صبح زود بیدار میشی، هر وقت نسبت به کاری که انجام میدی هم این حس رو داشتی بدون واقعا عاشقشی و مطمئن باش دیر یا زود بدستش میاری ، حتی با زمین خوردن های فراوان.
موفق باشی و پیروز اگر تلاشگری
@marylotfi ممنونم -
سلام
-
122330/282056