هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
_M_ دانش آموزان آلاءreplied to santiago.coelho on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
santiago.coelho شمام بیخش
-
santiago.coelhoreplied to aida79 on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aida79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
santiago.coelho شما هی فالو کن هی انفالو کن این چه در زدنیه
همون دیگه صدای تیک تیک میده مثل در زدنه
-
aida79 دانش آموزان آلاءreplied to santiago.coelho on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
santiago.coelho بود
-
_M_ دانش آموزان آلاءreplied to santiago.coelho on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
santiago.coelhoreplied to aida79 on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
santiago.coelho کو در؟؟؟دیگه شنواییم کار میکنه
بینایی تون که هست
قابل رویت نبود؟ -
aida79 دانش آموزان آلاءreplied to santiago.coelho on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
santiago.coelho شما هی فالو کن هی انفالو کن این چه در زدنیه
-
aida79 دانش آموزان آلاءreplied to santiago.coelho on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
santiago.coelho کو در؟؟؟دیگه شنواییم کار میکنه
-
santiago.coelhoreplied to aida79 on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
santiago.coelho یکی میخواد از خودتون ناراحت باشه
من در زدم واسه عذر خواهی
-
MaryaM._.shreplied to doğurduğu oğul on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@کریستینا-کراک-ت ن نبودم
-
@محمد-حسین-81 خواهش
-
aida79 دانش آموزان آلاءreplied to santiago.coelho on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
santiago.coelho یکی میخواد از خودتون ناراحت باشه
-
کلی میگم....no problem...تحملم بالاس
...شمام ببخش... -
doğurduğu oğulreplied to MaryaM._.sh on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@کریستینا-کراک-ت اصغر کیه
همون ایهام دیگه
مگه ماجراشو دیروز ندیدی؟ -
santiago.coelhoreplied to aida79 on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@محمد-حسین-81 شما از من ناراحت نباشین به خاطر اون حرفم اگه تند گفتم معذرت
منو یادتون رفت
-
@محمد-حسین-81 اخه این دیگه ربطی به جنبه نداشت یهو وسط شوخی جدی شدم خب خیلی بد بود
-
M.an بازم میگم عالی عالی عالی
-
MaryaM._.shreplied to santiago.coelho on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
santiago.coelho کلا عادی هس اخراج شدن
-
santiago.coelhoreplied to M.an on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
santiago.coelho
وقتی میگم خودتون چی فکر می کنید یعنی دوباره فکر کنید رو اون موضوع .
اما
به نظر من (یاد یکی افتادم )
وقتی قراره زندگیت رو برای چیزی بزاری و اون چیز در هر حال بعضی وقت ها سختی های خودش رو داره چه بهتر چیزی باشه که خودت می خواییش نه که انتخاب خودت نباشه-پ ن : چقد تفسیر بعضی حرفا سخته
نه خب من مشکلم با اون کشتنه
واسه من سواله که چرا وقتی میخواییم عمق یه چیزی رو نشون بدیم دم از مرگ و مردن و کشتن میزنیم
مثا تا پای مرگ
یا حاضرم براش بمیرم
حاضرم جونمو براش بدم
قوربونت برم
فدات بشم
کلا جالبه که قتل رو کردیم وسیله رسیدن به اهداف -
aida79 خواهش میکنم باو....من جنبم بالاس
پست 122337 از 282056