هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l ما توی زندگیمون خیلی ب خودمون ظلم میکنیم %(#ed1313)[چون ندانسته کارهای میکنیم ک باعث میشه زندگیمون دچاراختلال شه ..]
بله با این جمله خیلییییی موافقم. در کنارش :
بعضا خودمون اینو ذاتا میدونیم و این شرایط رو درست میکنیم مثل همین شرایط من. یعنی میدونم چرا این شرایط درست شده ... جدا ازبدی هایی که داره این کارهایی که گفتی جنبه خوب هم دارن چون یه چیز جدید تجربه کردی و تجربه اش میمونه.یاد یه چیزی افتادم فاطمه. الان تعریفی که از هوش هست همون به اصطلاح ای کیو اینه که تا میتونی تجربه کن با انجام دادن کار های با ریسک کمتر از خیلی زیاد. اینطوری ذهنت بیشتر درگیر چالش ها میشه و قدرت استدلال میره بالا و در کل روال زندگیت بهتر میشه.
فقط همینو خواستم بگم که وضعیت هایی که به وجود میان میشه باعث پیشرفت بشن.
-
dan-l اره موافقم باهاتت حرف من درمورد قدرت کلمات . افکار بود ما خیلییی خودمون رو دست گرفتیمم و روز روز ب روز با افکار و کلمات منفی برای خودمون مشکل درست میکنیم باید اینو بدونیم و یادمون باشه همه چیز در دنیا انرژی داری و باید از این انرژی ب بهترین شکل استفاده کنیم ن بر علیه خودمون و تباه کنیم همه چیمونو
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l اره موافقم باهاتت حرف من درمورد قدرت کلمات . افکار بود ما خیلییی خودمون رو دست گرفتیمم و روز روز ب روز با افکار و کلمات منفی برای خودمون مشکل درست میکنیم باید اینو بدونیم و یادمون باشه همه چیز در دنیا انرژی داری و باید از این انرژی ب بهترین شکل استفاده کنیم ن بر علیه خودمون و تباه کنیم همه چیمونو
-
-
@FatiJoooooni خوبه حالش
-
ای بگم خدا چکارتون نکنه گیجم کردین
-
این پست پاک شده!
-
اشتباهی تو این تاپیک فوروارد کردم ولی ریترنو میزنم اینجام فیض ببرید
-
-
-