هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
الان مثل اینه ک بستنم به یه ستون میگن بدو
-
@i-sorna
این چیزی که دو هفته درگیرشم..
بیشتر از سه ساله که درگیرشم و دارم بهش فکر میکنم و در حال تصمیم گیریم ولی خیلی سخته -
هی بیا اینجا ببینمت
دلم برات شده یه ذره
آسمان ِ آبی -
-
moein_alizadehreplied to mariia on ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mariia
حالا قضیه جدیه یا دستتون انداخته؟ -
mariia در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
sahba
خودمم بعضی وقتا همین حسو دارم
ولی بازم..خیلی از دوستای من تو این سن ازدواج کردن و خوشبختن
خیلی ها هم نه
از نظر عقلانی بخوای نگاه کنی هیچ ربطی به سن نداره.ینی زیاد ربطی نداره.برا ازدواج،ادم باید امادگی از هر نظر داشته باشه برا انتخاب یه نفر که تا ابد بخواد باهاش شاد باشه و زندگی کنه و البته مورد مناسبشم باشه.حالا یکی تو هیجده سالگی به این جمع بندی میرسه یکی تو سی سالگی!
من خودم وقتی به چند سال قبل و معیار هام برای ازدواج نگاه میکنم می بینم خیلی فرق کردن.برا همین صبر میکنم تا طرز فکرم تثبیت شه و معیار هام ثابت بمونن
. -
گرچه من چندان متوجه ماجرا نشدم
ولی هر کاری رو باید اول عقل تایید کنه بعد دل واحساس -
@i-sorna
ذهنم خیلی مشغوله -
متوجه نمیشم بهم توضیح بده
-
khkjhyhuytf فارغ التحصیلان آلاءreplied to Brilliant on ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999 چه فرقی داره؟
-
انجمن رسیدگی ب امور ازدواج و جوانان !
#مجلس تشخیص مصلحت ازدواج ! -
moein_alizadehreplied to mariia on ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط moein_alizadeh انجام شده
mariia
جواب منو ندادین -
Brilliantreplied to khkjhyhuytf on ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999 چه فرقی داره؟
زمین تا آسمون
فرق داره
عقل اسمش رو خودشه دیگه -
mariia دانش آموزان آلاءreplied to moein_alizadeh on ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@moein0614
نه بابا جدیه
یکیشون پسرعمومه
یکیشون دوست داداشمه
یکیشونم دوساله باهم دوست بودیم -
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to mariia on ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببین اگه خودتو آماده وارد شدن به زندگی جدید ازهمه مهمتر به عهده گرفتن مسولیت واینکه ازپس وظیفه هات بربیای و
درواقع بلوغ ذهنی داشته باشی ...
من به شخصه فعلا روحیاتم تقسیم زندگیو با شخص دیگه ای رو نمیپذیره بحث میکنم کل کل میکنم یه دنیای تناقضم تااینا اصلاح نشه به خودم لطمه میزنم..... -
Brilliantreplied to یه زمانی آلایی on ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ببین اگه خودتو آماده وارد شدن به زندگی جدید ازهمه مهمتر به عهده گرفتن مسولیت واینکه ازپس وظیفه هات بربیای و
درواقع بلوغ ذهنی داشته باشی ...
من به شخصه فعلا روحیاتم تقسیم زندگیو با شخص دیگه ای رو نمیپذیره بحث میکنم کل کل میکنم یه دنیای تناقضم تااینا اصلاح نشه به خودم لطمه میزنم.....شما من رو می شناسید ??!!
14983/282056