هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
aida79 دانش آموزان آلاءreplied to santiago.coelho on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
santiago.coelho خب مگه قراره هرچیزی به هم ربط داشته باشه
-
santiago.coelhoreplied to aida79 on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aida79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
santiago.coelho بابا چی فک کردی مثلا من نمیفهمم اسکرین چیه؟؟؟؟همینجوری پرسیدم میخوای اصل نده
بابا دادم دیگه
جواد
فکر کردم میخوایید مشخصاتم رو بدید به ناسا به خاطر هوش سرشارم
-
santiago.coelhoreplied to aida79 on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
santiago.coelho خب مگه قراره هرچیزی به هم ربط داشته باشه
بله حق با شماست
-
بیخیال:-\
-
-
aida79 دانش آموزان آلاءreplied to santiago.coelho on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط aida79 انجام شده
santiago.coelho با این هوش سرشارت پیرم کردی اسمت یه جوریه فک کردم دختری
-
aida79
سلام....عکس چرخ دنده...اون قسمت پائینیه...نوشته خروج از گروه...اونو ک بزنین حله....یا میتونین ب ادمین بگین تا اخراجتون کنه.... -
santiago.coelhoreplied to aida79 on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه اون تنظیمان نه
منظورم اینه اون صفحه چت رو باز کنید خب
اون بالا یه چرخ دنده هست
بزنید روش
میاره که خارج شدن از روم -
@محمد-حسین-81 خب همون دیگه من اونو ندارم نیست
-
@محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
aida79
سلام....عکس چرخ دنده...اون قسمت پائینیه...نوشته خروج از گروه...اونو ک بزنین حله....یا میتونین ب ادمین بگین تا اخراجتون کنه....البته تنظیمات گروه رو میگما....
-
@محمد-حسین-81 مرسی
-
santiago.coelhoreplied to aida79 on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
santiago.coelho با این هوش سرشارت پیرم کردی اسمت یه جوریه فک کردم دختری
پیر بودی الکی گردن من ننداز
-
aida79 خواهش میکنم..
-
aida79 دانش آموزان آلاءreplied to santiago.coelho on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
santiago.coelho باز کردم نبود بعد رفتم سراغ این چرخ دنده دیگه نابغه
-
-
منم که همینا رو گفته بودم
-
@محمد-حسین-81 میدونم بابا چرا مثل خنگا باهام رفتار میکنین عه
-
aida79 دانش آموزان آلاءreplied to santiago.coelho on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
santiago.coelho الکی نگو
-
santiago.coelhoreplied to aida79 on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
santiago.coelho باز کردم نبود بعد رفتم سراغ این چرخ دنده دیگه نابغه
الان صفحه چت رو باز کن
اسکرین بفرست تا اون چرخ دنده رو نشون بدم -
aida79 دور از جونتون.....منم بعضی چیزارو نمیدونم....میپرسم.....پرسیدن ک عیب نیس...
159481/282056