هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Ghgghhfddreplied to آسِمان آبی on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آسمان ِ آبی ب نظرم ی بار برای همیشه باید بقدری قوی شروع کنیم که دیگه نتونیم بزاریمش کنار از همین لحظه تصمیم تو بگیر و با خودت مقاومت کن
-
-
آسِمان آبیreplied to _Delete_ on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ABC این جمله ی فقط دوماه مونده رو امروز صددد بار از ادمای مختلف شنیدم...تو دیگه بس کن توروخدا
-
Amirbernosireplied to آسِمان آبی on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آسمان ِ آبی 60 روز مونده
-
اکالیپتوسreplied to آسِمان آبی on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
آسمان ِ آبی دو ماه و چهار ده روز مونده
-
آسِمان آبیreplied to Amirbernosi on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Ghgghhfddنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط Ghgghhfdd انجام شده
این زندگی بهت میگه بدو بدو تا پاهات از خستگی ذق ذق کنن و به دیوار مرگ سک سک کنن
-
آسمان ِ آبی
چته -
__chakisaldva__replied to اکالیپتوس on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس
8 ساعتم اشناتیونش که بخوابین -
Amirbernosireplied to آسِمان آبی on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی 60 روز مونده
بیشتره:/
خب ترجمه ی 2ماه مونده :|
-
Ghgghhfddreplied to Amirbernosi on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi 76 روز
-
آسِمان آبیreplied to _Delete_ on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ABC اگه تو فهمیدی به منم بگو..
-
Amirbernosireplied to Ghgghhfdd on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@MR_EBRAHIM
40 روز برای مباحث نخونده
20 روز برای آزمون
10 روز برای جمع بندی
6 روز برای تورق سریع و نکات55 تومن میشه این برنامه ریزی :|
-
Ghgghhfddreplied to Amirbernosi on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi ممنون ولی من خودم برنامه ریزی کردم
-
Zrexreplied to __chakisaldva__ on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
یکی چند روز پیش بهم گفت مشکل تو باور نداشتن خودته
بررسی کردم دیدم راس میگفت :|
-
آسِمان آبیreplied to Amirbernosi on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi شاید همه چیز دقیقا از باورامون شرو میشه...
-
جان ببرآنجا ک دلم برده ای...
#مولانا:) -
اکالیپتوسreplied to Acola on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
جان ببرآنجا ک دلم برده ای...
#مولانا:)دل كه دادی می رود جان نیز هم
#شهریار:)
173481/282056