هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm ممنون بیادم بودی:)
چیزی نیس
یکم آپدیت لازم داشتماین مدلی؟
بااااااااشه
دارم برات.... -
Divoone xone
#mohammad_mehrad -
لنتی !
-
-
-
بوم بوم بوم بوم
-
و من موندم و خودم و سایم به ۲۲ ساعت بیداری مطلق ب ذره ای چشم بستن
-
آرزو میکنم قانون جدیدی در طبیعت به وجود میآمد که به موجب آن، هر کس حق داشت در طول شبانهروز از تعداد محدود و معینی کلمه استفاده کند. روزی فلان قدر کلمه، و همین که شخص این تعداد را ادا کرد یا روی کاغذ آورد، تا صبح روز بعد لال و بی سواد شود. در حوالی ظهر سکوت مطلق حکمفرما میشد و فقط هر ازگاهی سخنان مختصر کسانی به گوش میرسید که میتوانند فکر کنند چه میگویند، یا کسانی که به دلایل دیگری حرف خود را نگه میدارند. از آنجا که این سخنان در سکوت ادا میشوند، در نهایت به گوشها نیز راه پیدا میکنند...
-
با خودم میگم قلب شکسته میتونه بخنده تلاش کنه قوی بشه زندگی کنه ... پس چرا انقدر طول میکشه تا خوب شه
-
آیا میدونستید ! که موقع دیدن فیلم بیبی درایور وقتی هندزفری در گوشتان است صدا هارو همونجوری که اون میشنوه شما میشنوید مثلا اگه اون یدون هندزفری تو گوشش باشه شما هم فقط از یکیش میشنوی
-
یجوریه همش حس میکنم وسط حرفاتون مثل تبلیغای تلگرامی پست میذارم
-
http://dl.alamusic.ir/music/97/01/Ebrahim Monsefi Labkhand_(www.alamusic.ir).mp3
,از اون اهنگایی که دوس دارم -
najafiali78replied to _MILAD_ on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
http://dl.alamusic.ir/music/97/01/Ebrahim Monsefi Labkhand_(www.alamusic.ir).mp3
,از اون اهنگایی که دوس دارممتنفرم ازین اهنگا
-
_MILAD_replied to najafiali78 on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
najafiali78 هرکسی یه سلیقه ای داره و نظر هرکس برای خودش محترم
-
najafiali78replied to _MILAD_ on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
najafiali78 هرکسی یه سلیقه ای داره و نظر هرکس برای خودش محترم
این درست
ولی موندم چی اینو دوس دارین
نه صدایی نه مفهومی -
__chakisaldva__replied to najafiali78 on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
najafiali78
خیلی از چیزایی که برا خیلیا مفهوم داره برا من مفهوم نداره و بالعکس ... -
_MILAD_replied to najafiali78 on ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
najafiali78 برای من جذابه
173530/282056