هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
همین دیروز داشتم به دوستم میگفتم چه عجب من امسال سرما نخوردم:/
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خودتو چش زدی
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
از ماست که بر ماست :| -
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز به زور خوانوده رو بردم باغ
تو باغ داشتم از سرما یخ میزدم -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خودتو چش زدی
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط آسِمان آبی انجام شدهAcola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خودتو چش زدی
نخیرم اون چشمم زد
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شب بخیر دوستان
شبت بخیر امیدوارم حالت خوب شه ! بهترین کار اینه چشماتو ببندی اصلا کاری نکنی فقط چشماتو ببندی و نفس عمیق بکشی دوسداری یه اهنگی گوش کن دوس داری برو بیرون یه چند دقیقه پیاده روی کن حواستو پرت کن ! اگه هم حل نشد دعا میکنم حالت بهتر شه
-
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
امتحانای دانشگاه شروع میشن یواش یواش وقتشو ندارم
بگو اون یادت بده -
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان اصلا وقتش نبود
لعنت بهت
تازه بعد چند روز امروز یکم به خودم اومده بودم...
از بعدازظهره دیگه یه کلمه نتونستم بخونم...
بعضی وقتا با خودم فک میکنم ماه و خورشید و فلک همه تو کارن تا... -
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داره باورن میباره ولی خودشم نمیدونه بباره یا نه
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنکورو عقب میندازن به نظرتون؟
-
کنکورو عقب میندازن به نظرتون؟
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi فک نکنم ...
-
الان اصلا وقتش نبود
لعنت بهت
تازه بعد چند روز امروز یکم به خودم اومده بودم...
از بعدازظهره دیگه یه کلمه نتونستم بخونم...
بعضی وقتا با خودم فک میکنم ماه و خورشید و فلک همه تو کارن تا...نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی سوپ فلفل تند + پیاز + دکتر + بوخور اکالیپتوس و برگ بید و اینا ( البته اگه اشنا هستید باهاش ) ( هم برای عفونت سینوس ها خوبه هم کلا سرماخوردگیتون خوب میشه ) +
+ -
آسمان ِ آبی سوپ فلفل تند + پیاز + دکتر + بوخور اکالیپتوس و برگ بید و اینا ( البته اگه اشنا هستید باهاش ) ( هم برای عفونت سینوس ها خوبه هم کلا سرماخوردگیتون خوب میشه ) +
+نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ نه با بوخور و اینا فک نکنم حل شدنی باشه...
باید برم دکتر... -
@zedtwo
زهرا رفتی؟کاش نرفته باشی هنوز
2تا لینک فیزیکو یادم رفت بگیرم ازت:((((
اه اعصابم خورد شد -
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بخوام رو راست باشم دل دوستایی که داشتم رو فکر کنم شکستم باشه من مقصرم اگه زمان به عقب برگرده هیجوقت ناراحتشون نمیکردم هیچوقت نمیدونم چرا مینویسم اینارو الان واقعا نمیدونم ولی بعضی وقتا خیلی دلتنگ میشم دوستون دارم واقعا میگم اینارو با اشک مینویسم شاید خیلی احساساتیم ولی واقعا برام مهمید همتونو دوست دارم واقعا از صمیم قلبم نمیتونم جلو خودمو بگیرم نمیتونم بگیرم نمیتونم بگیرم
از صبحح مینوشتم و پاک میکردم همش میخواستم یه چیزی بنویسم یکی دیگه مقصرش باشه ولی دیدم نه شاید من مقصرم شاید اگه من اذیتتون نمیکردم ...
فک کنم برای همینه
هومم دوست دارتون (مینویسن دوس دار یا دوست دار ؟ ) نمیدونم
اشک هایش را پاک میکند و دوس دار شما اقای میم الف ( یکم باکلاسش کنم )
از تو هم sobhawn معذرت میخوام بابت تولدت یکم مردم گریز شده بودم نشد اونطور که دوست بودی برای من درست بهت تبریک بگم
خدانگهدارتون خانواده آلایی من -
بخوام رو راست باشم دل دوستایی که داشتم رو فکر کنم شکستم باشه من مقصرم اگه زمان به عقب برگرده هیجوقت ناراحتشون نمیکردم هیچوقت نمیدونم چرا مینویسم اینارو الان واقعا نمیدونم ولی بعضی وقتا خیلی دلتنگ میشم دوستون دارم واقعا میگم اینارو با اشک مینویسم شاید خیلی احساساتیم ولی واقعا برام مهمید همتونو دوست دارم واقعا از صمیم قلبم نمیتونم جلو خودمو بگیرم نمیتونم بگیرم نمیتونم بگیرم
از صبحح مینوشتم و پاک میکردم همش میخواستم یه چیزی بنویسم یکی دیگه مقصرش باشه ولی دیدم نه شاید من مقصرم شاید اگه من اذیتتون نمیکردم ...
فک کنم برای همینه
از تو هم sobhawn معذرت میخوام بابت تولدت یکم مردم گریز شده بودم نشد اونطور که دوست بودی برای من درست بهت تبریک بگم
فک کنم برای همینه
خدانگهدارتون خانواده آلایی مننوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ خدانگهدارتون
خیلی موفق باشین -
فک کنم برای همینه
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوبه ک.....
#از ی جا ب بعد ب خودت میای!
-
@zedtwo
ایدیتون عوض شده ... وای زهرا من 2 تا لینکو از کی بگیرم اخه
تف بهم :|
اگ اومدی اینجا بم پیام بده حتمن