هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
romisa پس درست فهمیدم برای همین گفتم حالا میگفتی ولی وقتی گفتی چیو گفتم لابد برداشتم اشتباه بوده
-
شب خوش :white_medium_star:
http://s8.picofile.com/file/8345464584/دانلود_آهنگ_نگران_نباش_از_امیرعلی_بهادری.mp3.html -
D.r Esmaili
کی گفتم اون آدم نیست
گفتم اون ادمه که توو گوشیش بود یه جورایی به من ربط داشت اما بهم نگفت
فقط از اسمش بعد چن ساعت فهمیدم :| -
@گل-آبی تعداد مشخص نکن هر مبحث تستاش فرق داره قرابت فارسی نیست که بگی شبی 20 تا تست بزن حله زیستو هر دفعه یجوری میشه تست زد بستگی به آسونی و سختی مطلب داره
-
آقایون خانوما من آمدم سلام نداده بودم
بی ادبی نباشه ها
با دوستان ناباب گشتم اینطوری شدم
سلام همه گلا -
romisa بهش بگو اصلا نذار چیزی رو دلت سنگینی کنه اگرم نمیتونی بگی و بقول خودت اون آدم نیست توقعتو بسیار بیار پایین من میرم خونه بابام جواب سلاممو نمیده تحت هیچ شرایطی ولی من هر شب میبینمش سلام میکنم چون توقعمو کامل ازش آوردم پایین من سلام میکنم اونم جواب نمیده توقعی ام ندارم جواب بده توام اصلا ازین آدما سوالی نپرس که جوابی ک نمیخوای و بشنوی دکوری باهاشون باش باورت نمیشه ولی من نزدیک 15 ساله ک اصلا نخندیدم توروی هیچ آدمی و اصلا هم از کسی انتظاری ندارم
-
ممنونم از همتون دوستان D.r Esmaili _maryam_
@parastooo و...
romisa سوالم از تعیین تعداد تست فصل هابه صورت روزانه بود..پست های قبلیم رو اگه خواستی یه نگاه بنداز..
مرسی -
-
-
D.r Esmaili
چیو ؟ :| -
@romisحالا میگفتی
-
D.r Esmaili هر رو ان است ک پیوسته و اهسته رود
-
D.r Esmaili مرسی نظر
-
_maryam_ فقط ب کیفیت کارت فکر کن بیشتر رتبه برترا روزی 5 ساعت درس میخونن ولی مداومت دارن ن گهی تند و گهی خسته متعادل میرن جلو 10 ساعت بخون هرروز بخون هر روز 10 ساعت
پست 175721 از 282056