هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ققنوس بسلامت جانم
-
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاغا این ایمیل بازیابی رمز چرا برا من نمیاد.باید با فیک بیام
sohrab
@M-an -
فقط انصاف و انسانیتشون منو کشته :|
البته چیز بعیدی هم نیست. اینقد تراز4هزار دیدیم ک قبول شدن بدون سهمیه...
تعدادشونم قابل توجهه. حالا من ک نمیخونم هیچی ولی حق بقیه ضایع میشه :|
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیارنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zedtwo کلاهبردارن
-
فقط انصاف و انسانیتشون منو کشته :|
البته چیز بعیدی هم نیست. اینقد تراز4هزار دیدیم ک قبول شدن بدون سهمیه...
تعدادشونم قابل توجهه. حالا من ک نمیخونم هیچی ولی حق بقیه ضایع میشه :|
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیارنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zedtwo یعنی باور کردی این هارو؟
همش چرته : | -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط galaxy انجام شده
درگیر این کانالا نشین
همش ساختگیه حتی تعداد عضوهاش! -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من امتحان نهایی فیزیکو باور نکرده بودم. تا خود صبح داشتم میخوندم از ترس افتادن. بعد رفتم امتحان دادم
اومدم خونه دیدم تو تلگرام پررره
پس اینم ممکنه. ینی قطعا هست
اگه کلاهبردار باشن ک چه بهتر پولشو میگیرن و اونا هم نمیتونن هیچکاری کنندل منم خوش میشه :|
-
من امتحان نهایی فیزیکو باور نکرده بودم. تا خود صبح داشتم میخوندم از ترس افتادن. بعد رفتم امتحان دادم
اومدم خونه دیدم تو تلگرام پررره
پس اینم ممکنه. ینی قطعا هست
اگه کلاهبردار باشن ک چه بهتر پولشو میگیرن و اونا هم نمیتونن هیچکاری کنندل منم خوش میشه :|
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zedtwo امتحان نهایی فرق داره ! ضریب امنیتیش صفره !هزار جور راه واسه لو رفتنش هست...
ولی کنکور... -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در ضمن کنکور96 تو حوزه کنکور پسرا که خواهرزاده م ( :| ) اونجا کنکور داشت. میگف گوشی برده بودن یه سریا و جوابای سوالا رو از دبیرا میگرفتن
یکیشونم شیمیو50 زد و دینیو منفی3 البته :|
-
در ضمن کنکور96 تو حوزه کنکور پسرا که خواهرزاده م ( :| ) اونجا کنکور داشت. میگف گوشی برده بودن یه سریا و جوابای سوالا رو از دبیرا میگرفتن
یکیشونم شیمیو50 زد و دینیو منفی3 البته :|
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zedtwo مشکل از گلابی بودن ناظرای حوزه است دیگه
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سوالات کنکور فروش نمیره
این سوالا برای هر داوطلب یه بسته پاسخ نامه و دوتا ازمون دارن که پلمپه
اگه تقلبی صورت بگیره سر جلسه کنکوره وگرنه تا قبل کنکور هیچی معلوم نیست -
سوالات کنکور فروش نمیره
این سوالا برای هر داوطلب یه بسته پاسخ نامه و دوتا ازمون دارن که پلمپه
اگه تقلبی صورت بگیره سر جلسه کنکوره وگرنه تا قبل کنکور هیچی معلوم نیستنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi عکس گرفتن از سوالا و پخشش کار سختی نیست. نیازی نیست مال یه داوطلب باشه اصن
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی این فروشی که تو کانالا هست چرته...
گول نخورین...وقتتونو و فکرتونم نذارید پای اینا
یادمه چند سال پیش یه ویسی گوش میدادم قضیه اش همین بود پسره میگفت تا ساعت 5مجبور شدم بیدار بمونم واسه دریافت سوالا بعدشم که رفتم سر جلسه دیدم سرم کلاه رفته ...هم پولم رفته بود هم اونقدر سر جلسه خسته بودم که توان سوال حل کردن نداشتم -
ولی این فروشی که تو کانالا هست چرته...
گول نخورین...وقتتونو و فکرتونم نذارید پای اینا
یادمه چند سال پیش یه ویسی گوش میدادم قضیه اش همین بود پسره میگفت تا ساعت 5مجبور شدم بیدار بمونم واسه دریافت سوالا بعدشم که رفتم سر جلسه دیدم سرم کلاه رفته ...هم پولم رفته بود هم اونقدر سر جلسه خسته بودم که توان سوال حل کردن نداشتم -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi عکس گرفتن از سوالا و پخشش کار سختی نیست. نیازی نیست مال یه داوطلب باشه اصن
خب اینطوری امنیت سوالا زیر سوال میره
اگه بخواد یکی نفوذی باشه و از همون محل انتخاب سوالا، سوالا رو بفروشه، اونطوری باشه دیگه داغونه سازمان سنجش
-
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi عکس گرفتن از سوالا و پخشش کار سختی نیست. نیازی نیست مال یه داوطلب باشه اصن
خب اینطوری امنیت سوالا زیر سوال میره
اگه بخواد یکی نفوذی باشه و از همون محل انتخاب سوالا، سوالا رو بفروشه، اونطوری باشه دیگه داغونه سازمان سنجش
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi امنیت سوالا زیر سوال بره مگه واسه کسی مهمه؟
بیخیال -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zedtwo فکرشو بکن مثلا به طرف میگن 100 میلیون بده نصفیشو قبلش نصفیشو بعدش..بعدم د فرار